2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kan sulandırıcı kullanıyorum cleksan bulamadık oksapar bulduk zar zor nolacak bu ilac sorunu allah korusun hiç bulamazsak ne olacak

aynen cnm. enox zaten vardi. 8 haftada prolutan oldum. hala devam. arada 5 gunde progestan ignesi oldum. oldum da oldum

korkma cnm. 19subatta yeni fiyat kuru belli olacakmis. ondan sonra piyasaya surerlermis ilaclari
Ayyy ins zamsa da koysunlar ilaca daha çok ihtiyacı olan hasta insanlar var onlar ne yapıyor allah yardım etsin herkese

Gunaydinnn kizlarr nasilsinizz biz iyiyiz sukur bi kac gundur giremiyordum umarim herkes iyidir

Kan degerlerim cok dusuk cikti zaten kansizliklik var 7 ye dusmus kan takilacak yarin hayirlisi bakalimm opuyorummmm hepinizi

Bu ilaclari zaten depolarda stok yapiyorlarmis daha pahali satmak icin saglik bakanligi el atmis bakalim
Insanlarda vicdan kalmamis hic para icin saglikla oynaninilir mi ya

Evet canım bende aradım ama raporluymuş neşe hanım galiba hamile internette bi forumda okudum yanlış değilse eğer, hamileyse devamlılık açısından sıkıntı olur emel altundağdan aldım randevu olay tv programa falan çıkmış naif biri olduğunu okumuştum güzel yorumlarda var perşembe gününe randevu aldım bakalım bi denicem memnun kalırım inşallah..

Benim hamile kalınca troit im yükseldi günde 25 mg kullanıyorum.Aç karnına 1bardak suyla içip en az yarım saat bişy yemiyorum.Doktorum özellikle söyledi hatta ilacı aldıktan sonra uzanma dedi.

Canım bende öyleyim kafamda bi ton şey her hastane de yattığımda böyle oluyorum Yanımda 4 aylık bebeğini düşürdü bi kadın ağlamaktan helak oldum ama bana da bebeğime de zarar bunun farkındayım toparlamaya çalışıyorum kendimi yoksa insan kafayı yiyecek

Merhabe. Ben de 2019 ağustos annesi olucam inşallah. su içsem midem bulanıyordu ama 3 aya yaklaştıkça biraz daha düzeliyor sanki.

Ben de Bursadayım.Drm Medicana da Özlem hn.Doç cok memnunum.
Cok geçmiş olsn cnm.
Teşekkür ederim canım.. medicana nın kadın doğum bölümü hakkında pek iyi şeyler duymadım canım çok araştırdım pek orayı düşünmüyorum o yüzden ebe ve hemşirelerde baya sıkıntı varmış, sen yine de doktorundan eminsen devam et canım

Canım sen iğneden ben serumlardan öyle olduk valla bende diyorum onu etlerini ısırıcam vurucam poposuna poposuna diye :)))

doktor ill muayenemde kan tahlili istemisti orada serbest t3 sonucum hamilelere göre yuksek ciktigindan dolayi beni dahiliye doktoruna yonledirdi. dahiliyeci muayene etti bogazimi guatrdan suphelendi . sonra bogaz ultrasonu cekindim ve kan verdim. ultrason temiz cikti ama kanda yuksek olunca ilac yazdi gunde 1 tane tok karnina kullan dedi bende kullaniyorum.

Kan sulandırıcı kullanıyorum cleksan bulamadık oksapar bulduk zar zor nolacak bu ilac sorunu allah korusun hiç bulamazsak ne olacak

Şubat 20sinde ilaçlara zam gelecekmiş canım o yüzden firmalar eczanelere ilaç satmıyormuş ,zamlı fiyattan satmak için.Milleti düşünen yok ,malesef .

Gunaydinnn kizlarr nasilsinizz biz iyiyiz sukur bi kac gundur giremiyordum umarim herkes iyidir

Kan degerlerim cok dusuk cikti zaten kansizliklik var 7 ye dusmus kan takilacak yarin hayirlisi bakalimm opuyorummmm hepinizi
Geçmiş olsun canım hergun portakal suyuna bi dolu kaşık pekmez at iç hızlı kan yapıyor

Aaa ben duymadm ama doğru olabilir.
Biraz muayenesi fazla bizimkinin 215 tl.Ama özel muayede 300 olan da var.Jale Gürlüer var ondan da memnun herkes.aklında olsn cnm
Drumuz cok iyi.Hemsire konusunda ben 1 gece yattım laparoskopi ameliyatında.
Cok ilgiliydi herkes.Hatta artık tmm gelmeyin dedik

Bende aynı sen gibi düşünüyordum 2 kızım olsun istiyordum canım. İkili testte 2 mm çıktı ense kalınlığı sınıra yakın olunca içimi bir endişe kapladı. İnan şu an kız erkek hiç farketmez sağlıkla doğsun da. Bu arada benim de kızım 4 yaşın da biz daha söylemedik kardeşi olacağını 6 aylık olunca söyleyelim diyoruz siz söylediniz mi

Canım yaptım su karbonat testini hiç köpürmedi doktor da kıza benziyor dedi bebislere

Allahım daha düşününce midem kalktı nasıl içilir o
Çok kötü olmuyor ben dut pekmeziyle yapiyorum guzel bile sayılır, bi tanıdığım hiç kan ilacı kullanmadım hep bunu yapıp içtim sabah akşam dedi ucuz doğurdu kadın :) keçi boynuzu özü de güzel kan yapıyor o çok kötü tadiyor onu yutuyorum ilaç niyetine suyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…