2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Teşekkür ederim canım biri çok sakindi diğeri zipliyordu resmen eli kolu durmuyordu :) ins seninkilerde gösterir bir daha ki muayenende
Hayırlı olsun canım benimde öyle çikolata yiyip gittim birisi sürekli tekmeler,hareketler diğeri sadece elini kokunu oynattı daha sakindi bana da dr ikiside kıza benzettim ama biri çok büyük ihtimalle kız gibi geldi dedi bunu söylediğinde 11 haftalıktım kesinliği yok tabi ama hareketli olan bebeğimin altından net gördük çıkıntı yoktu ondan mı dedi acaba bilmiyorum

Bnm 13. Hafta cnm aynen biri kesin kız hareketli olani diğeri kıza benziyor ama bir dahaki muayenede net olur dedi tembel olana:)

Bende daha dün eşim bana çok nazlı olacak bu çocuk dedi diye ağladım sen niye öyle diyorsun bebek duyucak belki kötü hissedecek kendini diye baya oturdum ağladım :))) eşimle güldük sonra baya Halime :))
Hahahahaha bende komedi filmine bile ağlıyorum :))) sonu güzel olsunda mutluluktan ağlayalım inşallah

Iyi bari çok degilse korkuyorum da çok kilodan ama sürekli acıkıyorum napim elimde dgl
Çok değil tabi acıkınca yemezsen daha kotu zaten ben bulantidan yimeyiyorum hâlâ 3 ayda geçer diyorlar inşallah geçemsini bekliyorum

Kizlar sabır sabır sabır ben kızım olacak diye havalarda uçarken cok sevgili kayinvalidecigimin tepkisi ' Üzülme kızım üzülme insallah kız çıkan yerden erkekte çıkar' bu nasil bir tepki ya ben o kadar aşılamadan iğneden stresten sonra hamile kalmışım aldığım tepkiye bak kiz olmasini beğenemedi sinirden elim ayağım titredi

Bnm 13. Hafta cnm aynen biri kesin kız hareketli olani diğeri kıza benziyor ama bir dahaki muayenede net olur dedi tembel olana:)
Bana da hareketli olana kız dedi o benim birde küçük olan kesedeki bebeğimdi ama hafta hafta diğer büyüğe yetişti biraz fırlama olacak o galiba birde derlerki erkekler hareketli olur

İnşallah canım bişey sormak istiyorum ikili tarama testi yaptırdın mı yaptırmayan ya da yaptırmak istemeyen var mı ben kararsız kaldım da
Çoğul gebeliklerde önermiyorlar ama ense kalinliklarina ve burun kemiklerine baktı ben en baştan beri istemiyordum yaptırmak tedaviye yönelik birşey yapılamıyor sonuç ta ne olursa olsun ben bebeğimden vazgeçmem o yüzden gereksiz gördüm ama tercih meselesi

Ben de istemiyorum bende vazgecmem tabiki acaba yaptırmamakda mı kötü bilemedim fikir alayım dedim

Hamile pantolonu bulmak ne zor şeymiş yaa guzel renkleri yok acik renkli cogu ben okulda giyemem onları gezmedigim mağaza kalmadi dün sonunda internetten aldim hiçte sevmem internetten kiyafet almayı

okul derken öğretmen misin?
ben öğretmenim
hangi sitelerden alışveriş yapıyorsunuz?

Gerçekten bu büyüklerin cahil cahil konuşmaları bir gün beni de öldürecek. Boşver hiç sıkma canını ağzı olan yorum yapıyor işte sen bebeğine odaklan

Bende senin gibiydim ama orda büyümeye çalışıyor bwbsşlwrimiz kötü düşünmeyelim canım hissederler.

Inşallah iyi sonuçlar alırsın sende canım . ben cinsiyetini cook merak ediyorum inşallah gösterir bu sefer net şekilde

Ben de istemiyorum bende vazgecmem tabiki acaba yaptırmamakda mı kötü bilemedim fikir alayım dedim
Canım yaptırırsan söyle bir avantaj olur Allah korusun ama eğer genetik bir hastalıkla fln geliyorsa bebişin kendini ona gore hazırlarsın yaptirmazsanda hep iyi dusunecegin için gebeliğin rahat geçer diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…