2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar benim kafam kalkmıyor ya hep bi uyku hali, kaç haftalık oldum hala böyleyim kolumu kaldırmaya Halim yok sizlerde de var mı?
Dün 18 haftalık hamile olan bir arkadaşla görüştüm, 16. haftaya kadar bulantıları devam etmiş ama sonrasında bıçak gibi kesildi dedi, ve müthiş bir enerji geldi bana, hatta hamilelik öncesinde bile bu kadar enerjik değildim, dedi. Az kaldı hamileliğin balayına, biraz daha sabır :)

Bende 11+1 de gittim ikili taramaya 12+0 çıktı ultrasonda 1 hafta ileri geri normal dedi doktor benim bugün sonucum cıktı şükür herşey normal cıktı insallah seninde sorunsuz olur herkes yaptırmıyor zaten 2li testi iyi düşün

Hayırlı, sağlıklı gelsinler inşallah. İlk doğumun değil mi senin?? Ben de iyiyim ne olsun yavru kuşlarla işe gidip geliyoruz :):)

Ben 11+2 de gitmiştim birinin 0.9 birinin 1.0 idi.

İlk doğumum olcak nasipse canım. Senin kaçıncı?

E normal çıktıysa gerek yok başka teste canım. Sen kendine iyi bak kendini mutlu et sağlıkla ilerlesin gebeliğin

Cok sukur, insallah benimki de sorunsuz cikar . Pek normal dusunemiyorum bu aralar. Bebegime yogunasip guzel seyler dusunmek varken ben her gun agliyorum.. insallah gecer bunlar ve normal.bi kafaya donerim. Bunu istiyorum Allahtan

Merhabalar, ben geceleri uyuyamıyorum gündüz öğleden sonra da çalışırken ağırlık çöküyor. ve bacaklarım epey ağrıyor. böyle olan var mı?
Canım ben de aynıyım gece uyuyamıyorum gündüz de hep bi ağırlık çöküyor. Masa başı çalışıyorum işyerinde çok hareket edemiyorum ama akşamları ve haftasonları 45 dk.lık yürüyüşler yapıyoruz eşimle. İyi geliyor.

O enerji bende başladı sanırım 3 gündür yerimde duramıyorum sanki 3 ayın acısını çıkarır gibi sürekli hareket etmek istiyorum ama çok hareket yasak bana biri beni durdursun

Ay ne güzel şeyler okuyorum :)) doktorumda 2 haftan var dedi çok korkuyorum 9 ay böyle geçecek diye inanamıyorum bıçak gibi kesilmesine bi kaç kişi daha demişti bi anda kesildi diye ama o kadar zor geldi ki bana bu süreç sanki doğursam da böyle gidecekmiş gibi geliyor :)))

Cok sukur, insallah benimki de sorunsuz cikar . Pek normal dusunemiyorum bu aralar. Bebegime yogunasip guzel seyler dusunmek varken ben her gun agliyorum.. insallah gecer bunlar ve normal.bi kafaya donerim. Bunu istiyorum Allahtan
Ağlama konusunda ben nirvanadayim herseye ağlayabiliyorum sanirim 16. Haftadan sonra gidecek bu duygusal haller

Ağlama konusunda ben nirvanadayim herseye ağlayabiliyorum sanirim 16. Haftadan sonra gidecek bu duygusal haller
Bende daha dün eşim bana çok nazlı olacak bu çocuk dedi diye ağladım sen niye öyle diyorsun bebek duyucak belki kötü hissedecek kendini diye baya oturdum ağladım :))) eşimle güldük sonra baya Halime :))

Merhabalar, ben geceleri uyuyamıyorum gündüz öğleden sonra da çalışırken ağırlık çöküyor. ve bacaklarım epey ağrıyor. böyle olan var mı?

Ben de gece hiç rahat uyuyamıyorum ve bacaklarım özellikle diz kapağı altında ağrılar oluyor nereye koyup nasıl edeceğimi bilemiyorum. Huzursuz bacak sendromu gibi oldu gebelikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…