2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın kızlar..
Merak etme aynı duyguları bende hissediyorum sürekli kendimi dinliyorum. Olumsuz şeyler geliyor hep aklıma. Bulantım az dı iyice azaldı. Bizim elimizden gelen birşey yok o yüzden Allah’a emanet yavrularımız diyerek kendimizi rahatlatacağız. Allah’ın izniyle Nur topu gibi bebekelerimizi Ağustos sıcağında kucaklarımıza alacağız. Güzel haberlerini bekliyoruz.
İlk bebeğim kış bebeğiydi. Ama bu kez cıbıl cıbıl olacaklar çok tatlı. Hatta Doğum Haziran gibi olsaydı Ağustos’ta tatile bile giderdim onunla

Ami...inşAllah hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza

Günaydın kızlarrr
Son 8 gün kontrolüme.
Dün dısarda yemek yedik saat 16.00 gibi.
Asırı da yedim.Eve geldik meyve falan yedim.Saat 23.00 gibi yattım.
Sabah bi kalktım basım fıldır fıldır.
sanırım uzun süre açlıktan oldu.Ama bi yandan da diyorm ki bebek reaksiyon verior demek sağlıklı:)
Böyle böyle delirmesem bari 9 ayda

İyi akşamlar kızlar bende cinsiyetini öğrendim bir tane daha kızımız olacakmış gönlümden hep erkek geçiyordu ama rabbim kız nasip etmiş hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun
benimde bir oğlum var bir kızım olsun istiyorum ama tabiki nasip. sağlıkla kucağınıza alın inşallah. kızınız adına sevindim. iki kız kardeşiz biz kız kardeş gibisi yok gerçekten

günaydın kızlar bazılarınızın cinsiyeti belli olmuş ne güzel. ikili testler d eyapılmaya başlanmıs :) ben ikili test yerine veracity testini yaptırdım yeni bir test daha gelişmiş ve daha doğru sonuc veriyor bu testle cinsiyet de öğreniliyor sonucum bir iki güne cıkacak heycanla bekliyorum umarım hersey yolundadır.

Günaydın kızlar. Nasıl gidiyor. Temmuzda doğum yapacağım diye buraya uzun zamandır yazamamıştım. Umarım herkes iyidir.
Günaydın canım, bana da doktor Temmuz 24 ile Ağustos 2 arasında herhangi bir gün olur Doğumun demişti. Bakalım ne zaman gelmek isteyecek minik ben iyiyim şükür sen nasılsın?

Merhaba kızlar bugün doktora gittik ense ölçümü yaptı 1.3 çıktı iki bebisinde burun kemikleri iyi dedi 13 haftalık görünüyorlar minikler tam net olmamakla beraber ikiside kıza benziyor dedi :) bir ay sonra diğer randevum o zmn net belli olur cinsiyetleri pruloton diye iğne yazdı haftada bir yapilcakmisim ama piyasada yok resmen bütün bursa yi aradık iki kutu bulabildim ins biran önce piyasaya sürülür ilaç

Günaydın canım, bana da doktor Temmuz 24 ile Ağustos 2 arasında herhangi bir gün olur Doğumun demişti. Bakalım ne zaman gelmek isteyecek minik ben iyiyim şükür sen nasılsın?
Hayırlı, sağlıklı gelsinler inşallah. İlk doğumun değil mi senin?? Ben de iyiyim ne olsun yavru kuşlarla işe gidip geliyoruz :):)

Kızlar 13. Haftada ense kalinligi ölçülen varsa sonucunu yazabilir mi
Ben 11+2 de gitmiştim birinin 0.9 birinin 1.0 idi.

Canım ikili tarama normal çıktı bizim de. Doktorum üçlüye gerek yok dedi , ikilide risk orta-yüksek görünce üçlü yapılıyormuş
İkili test bizim de çok şükür normall çıktı doktor üçlü sana kalmışş dedi açıkcası ikilinin sonucunuu beklerken zaman geçmedi üçlü içinde telaş etmek istemeyebilirim diye düşündüm

Oh maşallah. Benim sıpalar göstermediler daha Çok şanslısın :):) Hayırlı olsun

Merhabalar,

11+6'da ölçtürdüm ense kalınlığını. 1,56mm dedi doktor, normalmiş. Kan tahlilinin sonucunu bekliyorum.

Muayene sırasında cinsiyete de baktı doktor. Erkek görüyorum dedi. Bir kızım var ama ben yine kıza şartlamıştım kendimi. Herkes değişik ister, ben iki kız fikrini çok seviyordum Allahın gücüne gitmesin, ikinci bebeğe biraz zor hamile kaldım hem de ama elimde değil erkek fikrine kendimi alıştıramıyorum böyle düşünmeme de çok üzülüyorum. Kızım 5 yaşında ve o da kız kardeş istiyorum diyip duruyor Birilerinin aklını başına al demesine ihtiyacım var galiba..

canım herkesi gönlünden bişiler geçiriyor. seninde böyle düşünmen normal. ben evin tek kızıyım, hep kız kardeşim olsun istedim. 2. kız olanları tebrik ediyorum:) allah gönlüne göre versin inşallah sağlıklı olsunlar

Canım öyle düşünme Rabbim hayırlı evlat olmasını nasıp etsin herkes senin gibi olsun ister bi kızın var birde oğlun olacak ne güzel ben bugün öğrendim tahmini cinsiyetleri ikiside kız olacak dedi doktor diye eşim bi üzüldü sen erkek diye uzuluyon eşim kız diye Rabbimin bir bildiği vardır ki böyle nasıp etti Allah dağına göre kar verirmiş boş yere üzme kendini böylesi hayirliymis demekki

oh masallah kuzularina. demekki tek yumurta ikizi kuzular
ben prulotan depot igneyi her hafta oluyorum gebeligin basindan beri..dusuk engelleyici ilac..piyasada yok.. fiyati zamlanacak diye surulmuyormus. cok zor bulunuyor. insallah bulursun..

oh masallah kuzularina. demekki tek yumurta ikizi kuzular
ben prulotan depot igneyi her hafta oluyorum gebeligin basindan beri..dusuk engelleyici ilac..piyasada yok.. fiyati zamlanacak diye surulmuyormus. cok zor bulunuyor. insallah bulursun..
Yok canım tek yumurta ikizi değiller iki ayrı kese var ins biran önce piyasaya sürerler yoksa napariz bilmiyorum bazen diyorum doğdu mular popolarina popolarina vurucam sizin yüzünüzden delik desik oldum diye işin sakasi tabi hergun enox iğne vardı şimdi bide haftalık iğne çıktı sağlıkla gelsinler de ins :)

bende troid ilaci kullaniyorum her sabah kahvalti sonrasi iciyorum tok karnina jodid diye bir ilac troid yuksek ciktigi icin vermisti doktorum
Hızlı mı calısıyo senınkı yavas mı canım benımkı hızlı calısıyo netten baktım genelde tok karınla yazıyor bu ilac ıcın ama tam da bilgi alamadım doktora da gidemiyorum ancak 12 subatta gdcm kontrole ayrıca bu ılac gunde 6 kere bıle kullanılıyor o zaman tok olma ihtimali pek yok gbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…