2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar geçen arkadaşım geldi kızına 20ay sagarak süt vermiş,nasıl yaptın dedim su yeşillik ve pekmez karışımı içtim kokteyl gibi iki üç farklı pekmezi karıştırıyordum dedi aklınızda olsun çok kalorili olur ama denemekte fayda var

Bir de iki saatte bir sağım yapmış 1saat sagiyormus

Asiltutku gecen ay 300 gramdik kotu bu ay gitmek istemiyorum.sizin masallah gayet iyi
E elfpeksimeti 20 ay 2 saatte sagarak ben 10 saat sağamadigim oluyor malum efe
Evet benimki iyi maşallah. Şundan sordum yağız doğru düzgün emmedigi zamanlar bile kilo alımını etkilemedi. yada daha çok alcakti almadı bilmiyorum iyiydi yani efe'de farkediyo mu yetiyodur belki dedim

Bizimki kafasını iki yana sallamayı öğrenmiş. Sevmediği bir şey verince ağzını kitleyip hunharca kafasını iki yana sallıyor. Vurcam ağzına. Eşek hoşaftan ne anlar zaten
şaşkın... benimki de aynısı.
Evet ve final sorum kasik mamasi yediren var mi
Yokkkk vermedim. Vermeyi de planlamıyorum canim. Kendim taze hazırlıyorum herseyini. Yoğurt peynir tereyağ vs.

şaşkın... benimki de aynısı.

Yokkkk vermedim. Vermeyi de planlamıyorum canim. Kendim taze hazırlıyorum herseyini. Yoğurt peynir tereyağ vs.
canim oğlun ne gibi abur çubuklar yiyor yada ne yiyor senden fikir alayim benim kiz öyle abur cubur düşkün değil ama annesi gibi tam bir çikolatacı sen ne kadar veriyorsun oğluna ne gibi seyler

Evet ve final sorum kasik mamasi yediren var mi
Ben yatmadan önce yediriyorum canım aptamilin tahıllı olanından devam sütüyle yapıyorum aptamil kullanıyodum hep hergün geceleri 6 7 bazen 8 kere uyanıyodu dün bebelac aldık onunla yedirdim 4 kere uyandı daha mı çok tok tuttu anlamadım

Ah ah zalım kızlar. Allahtan çok tatlılar.
ya bi de yeni huy. Gece emiyor emiyor, çat totosunu dönüp uyuyor .

canim oğlun ne gibi abur çubuklar yiyor yada ne yiyor senden fikir alayim benim kiz öyle abur cubur düşkün değil ama annesi gibi tam bir çikolatacı sen ne kadar veriyorsun oğluna ne gibi seyler
Oğlum 5.5 yaşında cnm. inanmazsın abur cubur sevmiyor. Arada çikolata yiyor o da 1-2 lokma..kraker bisküvi yemez, kek yemez, pasta yemez, ekmek yemez.. aaa dondurma sever ama, arada yer. Bazen de simit ve poaca yer. Cips yok, bazen yer.. ya belki ukalalik sanabilir bazıları ama ben bu abur cubur yememesini 2.5 yasina kadar hic vermememe bağlıyorum. Disarda darda kalırsam sadece cubuk kraker alırdım.

Mysonismysun ya ben kavanoz mama sandım. Yorgunluktan nasıl okuyorsam artık.

Kasık mama veriyorum ver. Muhallebi yani. Kilo alım sorunu olduğu için dr verdi. Hipp pirinçli ve hipp sütlü almalı olanları denedik. Her akşam yemiyor istemiyor ama. 2 seferde pirinc unu ve formul mamayla kendim yaptım ama sevmesi yemedi.

Ya bu bebe oturağını ilk kez duydum ve aşırı kafama yattı. Hangi marka aldınız acep canlar? Mysonismysun

ya bi de yeni huy. Gece emiyor emiyor, çat totosunu dönüp uyuyor .

Ay gözümde canlandı Ya birlikte uyumak ve birlikte uyanmak kalp benn.

aynı benim kiz goren şaşıyor pasta faln da mi yemiyor diye cips 3 yaşından sonra öğrendi zaten oda ayda bir ya alirim ya alman markette girince
yemedikleri aynı bi benim evde yaptığım keki yer sade
ama çikolata yiyor onu da yemek yerse 3 parca fln veriyorum ne yapayım ödül olarak zaten zor yemk yiyor 2014 hangi ay dogdu

benim kizda öyle muhallebili mamaları hiç sevmedi ya ama resmen ac cocuk biz yemek yerken bi bakıyor yavrum anne bana versiyon diye

Mayis canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…