2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
O emip dönme olayını benim oğlumda yapıyor. Tamam doydum deyip kafasını çevirip uyuyor :))

zeynepler böyle canimmm ne yapalım bide konuşmaya baslasin ben daha az konuşan zeynep gormedim
Aboww desene kulaklık fln hazırlamam lazım bnm bi zeynep bi zehrayla :)) bu sabah babayi yolladik kızlarla yatak keyfi yapıyorduk zehra bağırmayı öğrendi bu ara bağırıyor oyun yapıyor güya kv odaya cat diye daldı kadin agliyor sanmis uykudan uyanmış sese niye agliyor bu diyo :)
Canım yulaflı mamalardan denedin mi bizim kızlar bayılıyor sütlü pirinçli yulaflı mamaya

kizlar bebekelriniz cisli bez kaç defa doluyor çiş kaka ne kadr yapiyo benim kiz kaka çok yapıyor da sanki eskisi kadar cisli bez dolmuyi szin ne kadar oluyor ybb kullanıyorum ya eskiden iki saatte cisli bez ıslanırdı şimdi kuru kaliyo emdiği yetmiyor muki

Doğum günün kutlu olsun canım ailenle, sevdiklerinle nice mutlu senelere
Nice mutlu senelere iyiki dogdun
Ben de alayım neyse uygunmuş. Üf ücretsiz izin beni bitirdi ya. Hesabımda 19 TL var şu an

İyi ki doğduuunn sonmelodi00
doğum günün kutlu olsun canım Allah saglikli uzun omurler versin insallah
Çok teşekkür ederim

Dün akşam kuru fasulye yedim sonuç : gece bin defa uyandı mızıldandı uykusuzluk başıma vurdu Allah'tan dunden iş bırakmadım uyusa da uyusam diye gözünün içine bakıyorum çocuğun
Ben de kuru fasulye yedim 6 aydan sonra ilk defa 2 gundur yiyorum hem de ikimizde bebisle recep ivedigin kara ambar kamyoncular dernegi sinavini gecebilecek gaza sahibiz

Son düzenleme:
Arada azalma artma oluyo canim bizde de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…