2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Allah akıl fikir versin

Kalp atis hizi dakikada 153 çıktı bakalım bir daha 18. Haftada cagirdi detaylı tarama olacak o zaman. Bugün ikili test için vajinal ultrason yaptı ama çok kötü biseymis

Canım çok sagol cevap için doktor bu testten bahsetmedi özel de mi yapıldı bu test devlette mi? Ben çok zorda kalmdkca iğne ilaç kullanmk istemyrm bu testi mutlaka sorup yaptrcm.

Bende senin gibiydim ama orda büyümeye çalışıyor bwbsşlwrimiz kötü düşünmeyelim canım hissederler.
Aynen canım benim çok şükür gördüm bugün büyümüş bebisim . Herşey normal ters giden birsey yok dedi ense kalınlığı normal kan sonuçlarını bekliyorum hayirlisiyla

Selamun Aleyküm kardeşlerim öncelikle hepimizin sağlık kulağımıza almayı nasip etsin rabbim siz3 bi sorum olacak 3 gündür kasik ve bel agrisi yaşıyorum dinlenmeylede geçmiyor acaba böyle ağrı yaşayan varmidir ? Korkmaya başladım

Gözünaydın canm çok sevindim. Ne güzel 2 kız kardeş arkadaş olurlar destek olurlar birbirlerine.
Bu akşam haberlerde de gösterdi 19 şubatta yeni fiyatlar gelecekmiş o yüzden firmalar Şuan stokluyor satmak istemiyormuş. Ben de kan sulandırıcı enox aldım bu kez. İnşAllah çözülür kısa zamanda.

En önemlisi sağlıklı olması gerçekten cinsiyetin hiç önemi yok. İnsanlar bir evlat sahibi olabilmek için ne uğraşlar veriyor çok şükür rabbim bizlere ikincileri nasip etmiş bir de sağlıklı olurlarsa bize de bolca şükretmek düşer. Benim 6 yaşında oğlum var ben onu ikisine de hazırladım kız olursa birlikte saçını örer toka takarız süsleriz , erkek olursa kaleci yaparız sen hep şut çekersin dedim çok sevindi. Oğlum bana çok düşkün aramızda çok ayrı bir bağ var. Eşim hep diyor kız olsun, kızlarda babaya düşkün olurmuş diye. Eminim erkek olursa da kızın yine çok mutlu olur.Rabbim acılarını göstermesin. çevremde özel çocukları görünce içim parçalanıyor. Ne büyük bir imtihan diyorum. Ailesi nasıl çaresiz bir derman bulmak için. Lütfen aklına getirme sadece sağlık iste sadece sağlık.
Kan sulandırıcı kullanıyorum cleksan bulamadık oksapar bulduk zar zor nolacak bu ilac sorunu allah korusun hiç bulamazsak ne olacak
Aynen canm Şuan sıkıntı var, Şubat 20 den sonra rahat ama daha pahalı bir şekilde kavuşacağız ilaçlara.

Yaa tahmin etmiştim. Ben de bir yerde okudum ama arkasını aramamıştım. Kötü oldu. O zaman uzun bir süre ulaşamayabiliriz. Hayat Hastanesi̇ Nazmiye Şentürk te çok söyleyen olmuştu. Bu doktor işi çok zormuş ya. Kanım ısınmıyor kimselere.

Ben de medicana da Neriman Çelik’e gittim ilk kaybımı onda yaşamıştım. Aslında tecrübeli bir doktor ama bazen çok sıcak bazen ilgisiz olduğunu düşündüm. Hastane çok güzel 5 yıldızlı otel ayarında. İlk Kürtajımı orada oldum ve 2 bin dediler. Açılışa özel size 1.500 dediler. Bu paraya Doğum yaptıran hastaneler vardı Nisan 2018 de. Hemşirelerin alakasından ben de memnun kaldım çok ilgililerdi parasına göre olması gereken gibiydi yani. kötü anılarım olduğu için oraya gitmeyi düşünmedim hiç. Senin gittiğin doktoru duymuştum iyi diyorlar,umarım memnun kalırsın.

Bugün İbrahim Saraçoğlunda gördüm yarım bardak suya yarım limon sıkıp için doğal kan sulandırıcı diyordu ben su içemediğim için limonlu su içiyorum o kusturmuyor
Evet ben ilk kan pıhtılaşmasını araştırırken denk geldim o videoya. O kadar iyi sulandırıyormuş ki. Doktorum iğneyi bırakıcaz artık gerek Yok derse günde 2 kez içmeyi düşünüyorum bende. Video da 2 kez diyordu.

Ne kadar sinir oluyorum şu laflara bilemezsiniz yaaa. Erkek kız ne farkeder Allah sağlıkla kavuştursun kızım diyeceğine,,,,, gerçekten gülüp geç sadece, sakın düşünme bile. Kendini bilmeden konuşmuş. Dua etsin torun sahibi olabildiğine. Allah hayırlı sağlıklı evlat versin hepimize.

Ben ben bugün belim koptu ağrıdan günlük is için 130 km yol cekiyorum sabah yola çıkınca ağrı başladı doktoru aradim kanama olmadan gelmene gerek yok normal bu ağrılar dayanamazsan parol al dedi karin ağrısı da çekiyorum ama o gazdan

Benim hamile kalınca troit im yükseldi günde 25 mg kullanıyorum.Aç karnına 1bardak suyla içip en az yarım saat bişy yemiyorum.Doktorum özellikle söyledi hatta ilacı aldıktan sonra uzanma dedi.
Propycil mı canım senın ilacın

Yaa aynı sende benım gbı olmus sun 2 hafta sonra kontrol ıcın cagırdı benı de ultrason temız ama kan da sıkıntı

birileri nerelerden aldığını yazsa bu internet alışverişi yapmayan kadına
Lcw, defacto, h&m, modanisa oralarda var. Ben geçenlerde evde giymek için taytlar aldım lcw den. Gayet rahatlar bide trendyolda hamile giyimde oluyo. Ben gıda hariç aklınıza gelebilecek herşeyi internetten alıyorum çokta memnunum.

Bende 11 haftalık oldum 2 gündür kaşık ağrım var neden acaba hiç böle olmazdı korkmalimiyimki

Saglikla kucagina alirsin insallah ilk kizin kac yasindaydi soylemismiydin kardesin okucak diye kizinz bisey diyormuydu kiz olsun yada erkek diye :)
İki buçuk yaşında hep kız olsun istiyordu ama annelik işte bende kız evladı tattım diye erkek istiyordum

Ağlama konusunda ben nirvanadayim herseye ağlayabiliyorum sanirim 16. Haftadan sonra gidecek bu duygusal haller

Doktor bugun 2li tarama icin gec kalmissiniz diyince cok agladim. Halbuki bu testi yaptirmak istemeyenler var. Sadece Allaha guvenmek, ne gelirse kabulum demek cok buyuk bir tevekkul. O mertebeye ulasabilmek cok buyuk bir teslimiyet.. ne mutlu oyle dusunebilenlere.. kendimi cok sorguladim bugün..

Gerçekten öyle 'Mevlam Görelim Neyler Neylerse Güzel Eyler ' demek lazım biraz acelecilik panik hali var yapımız gereği kaybetme korkusu var ama iste biz ne kadar telaşta yapsak sorgulasak ta kaderimizde yazili olanı değiştiremeyiz söyle düşün evet gec kaldin ama bunun belki bir sebebi vardi ki kesin vardır sadece gec kalmamım bana hediyeleri ne olacak diye düşün olumsuzu degil hediyelerini düşün. Evet ütopik ama belki makina bozulacak birsey olacak ve sonuc istemedigin gibi çıkacaktı hersey yolunda olmasına rağmen o stresi kaldirmak daha zor olacakti herseyde bir hayır vardır

Hersey mukemmel olsun istiyoruz herseyi kontrol altinda tutmak istiyoruz... oysa Allaha birakabilsek islerimizi , hasbunallahu ve nimel vekil diyebilsek gönulden, hersey zaten mukemmel olacak.. doktor yine de ultrasonu cektirmemi istedi . Yarin bakacak ölçumlere. Hayirlisi Allahtan inşallah hersey guzel olur. tesekkur ederim yorum icin

Kızlar benim kafam kalkmıyor ya hep bi uyku hali, kaç haftalık oldum hala böyleyim kolumu kaldırmaya Halim yok sizlerde de var mı?
ben varim. tum gece uyusam da yok. gunduz hala bayik bayik uykum oluyor.

Iyi bari çok degilse korkuyorum da çok kilodan ama sürekli acıkıyorum napim elimde dgl
ayni ben.. doymuyorum. kac ögün yiyorum belli degil. 1 kg daha almisim 3 haftada ama dr iyi dedi. kizmadi

hiccc uzme guzel canini. bir kulagindan girip ciksin canim.
Allah saglii hayirli evlat nasip etsin yeter.

benim oglum var diye bana da her goren "kiz olsun. kiz baska. anaya babaya bakar. erkek ceker gider. vs vs vs..." diyor. inan Umrum degil. hayirli olmadiktan sonra kizi erkegi hiccc onemli degil canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…