Allah akıl fikir versinKizlar sabır sabır sabır ben kızım olacak diye havalarda uçarken cok sevgili kayinvalidecigimin tepkisi ' Üzülme kızım üzülme insallah kız çıkan yerden erkekte çıkar' bu nasil bir tepki ya ben o kadar aşılamadan iğneden stresten sonra hamile kalmışım aldığım tepkiye bak kiz olmasini beğenemedi sinirden elim ayağım titredi
Aminnnn aminnn cinsiyet belli olmadan mavi iple yelek örmeye başlamışAllah akıl fikir versin
Canım çok sagol cevap için doktor bu testten bahsetmedi özel de mi yapıldı bu test devlette mi? Ben çok zorda kalmdkca iğne ilaç kullanmk istemyrm bu testi mutlaka sorup yaptrcm.Kızlar merhabalar 7 aylık bebeğin var. Sizlerde sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Kan uyuşmazlığını konuşmuşsunuz yazmak istedim. Korkmayın. 28. Haftada combest diye bir test yapılıyor. Eğer o testte sorun yoksa iğne yapılmıyor. Benim sorun olmadığı için Doğumdan hemen sonra bebeğin kan grubuna bakılıp ona göre iğne yapıldı. 72 saat içinde anneye iğnenin yapılması gerekliymiş böyle durumda. Ama aklınızda olsun herhangi bir kanama da doktorunuza haber verin. İlk gebelikte kan uyuşmazlığı sorun olmuyormuş. Vücut içindeki canlıyı anlayana kadar bebek doğuyormuş zaten. Ama ikinci bebeklerde dikkat etmek gerekli çünkü vücut biliyor artık ve içindeki canlıya karşı tepki vermeye başlıyormuş.
Aynen canım benim çok şükür gördüm bugün büyümüş bebisim . Herşey normal ters giden birsey yok dedi ense kalınlığı normal kan sonuçlarını bekliyorum hayirlisiylaBende senin gibiydim ama orda büyümeye çalışıyor bwbsşlwrimiz kötü düşünmeyelim canım hissederler.
Bilgilerinizi yazın müsait zamanımda ekleme yaparım.
Gözünaydın canm çok sevindim. Ne güzel 2 kız kardeş arkadaş olurlar destek olurlar birbirlerine.Merhaba kızlar bugün doktora gittik ense ölçümü yaptı 1.3 çıktı iki bebisinde burun kemikleri iyi dedi 13 haftalık görünüyorlar minikler tam net olmamakla beraber ikiside kıza benziyor dedi :) bir ay sonra diğer randevum o zmn net belli olur cinsiyetleripruloton diye iğne yazdı haftada bir yapilcakmisim ama piyasada yok resmen bütün bursa yi aradık iki kutu bulabildim ins biran önce piyasaya sürülür ilaç
En önemlisi sağlıklı olması gerçekten cinsiyetin hiç önemi yok. İnsanlar bir evlat sahibi olabilmek için ne uğraşlar veriyor çok şükür rabbim bizlere ikincileri nasip etmiş bir de sağlıklı olurlarsa bize de bolca şükretmek düşer. Benim 6 yaşında oğlum var ben onu ikisine de hazırladım kız olursa birlikte saçını örer toka takarız süsleriz , erkek olursa kaleci yaparız sen hep şut çekersin dedim çok sevindi. Oğlum bana çok düşkün aramızda çok ayrı bir bağ var. Eşim hep diyor kız olsun, kızlarda babaya düşkün olurmuş diye. Eminim erkek olursa da kızın yine çok mutlu olur.Rabbim acılarını göstermesin. çevremde özel çocukları görünce içim parçalanıyor. Ne büyük bir imtihan diyorum. Ailesi nasıl çaresiz bir derman bulmak için. Lütfen aklına getirme sadece sağlık iste sadece sağlık.Merhabalar,
11+6'da ölçtürdüm ense kalınlığını. 1,56mm dedi doktor, normalmiş. Kan tahlilinin sonucunu bekliyorum.
Muayene sırasında cinsiyete de baktı doktor. Erkek görüyorum dedi. Bir kızım var ama ben yine kıza şartlamıştım kendimi. Herkes değişik ister, ben iki kız fikrini çok seviyordumAllahın gücüne gitmesin, ikinci bebeğe biraz zor hamile kaldım hem de ama elimde değil erkek fikrine kendimi alıştıramıyorum böyle düşünmeme de çok üzülüyorum. Kızım 5 yaşında ve o da kız kardeş istiyorum diyip duruyor Birilerinin aklını başına al demesine ihtiyacım var galiba..
Aynen canm Şuan sıkıntı var, Şubat 20 den sonra rahat ama daha pahalı bir şekilde kavuşacağız ilaçlara.Kan sulandırıcı kullanıyorum cleksan bulamadık oksapar bulduk zar zor nolacak bu ilac sorunu allah korusun hiç bulamazsak ne olacak
Yaa tahmin etmiştim. Ben de bir yerde okudum ama arkasını aramamıştım. Kötü oldu. O zaman uzun bir süre ulaşamayabiliriz. Hayat Hastanesi̇ Nazmiye Şentürk te çok söyleyen olmuştu. Bu doktor işi çok zormuş ya. Kanım ısınmıyor kimselere.Evet canım bende aradım ama raporluymuş neşe hanım galiba hamile internette bi forumda okudum yanlış değilse eğer, hamileyse devamlılık açısından sıkıntı oluremel altundağdan aldım randevu olay tv programa falan çıkmış naif biri olduğunu okumuştum güzel yorumlarda var perşembe gününe randevu aldım bakalım bi denicem memnun kalırım inşallah..
Ben de medicana da Neriman Çelik’e gittim ilk kaybımı onda yaşamıştım. Aslında tecrübeli bir doktor ama bazen çok sıcak bazen ilgisiz olduğunu düşündüm. Hastane çok güzel 5 yıldızlı otel ayarında. İlk Kürtajımı orada oldum ve 2 bin dediler. Açılışa özel size 1.500 dediler. Bu paraya Doğum yaptıran hastaneler vardı Nisan 2018 de. Hemşirelerin alakasından ben de memnun kaldım çok ilgililerdi parasına göre olması gereken gibiydi yani. kötü anılarım olduğu için oraya gitmeyi düşünmedim hiç. Senin gittiğin doktoru duymuştum iyi diyorlar,umarım memnun kalırsın.Aaa ben duymadm ama doğru olabilir.
Biraz muayenesi fazla bizimkinin 215 tl.Ama özel muayede 300 olan da var.Jale Gürlüer var ondan da memnun herkes.aklında olsn cnm
Drumuz cok iyi.Hemsire konusunda ben 1 gece yattım laparoskopi ameliyatında.
Cok ilgiliydi herkes.Hatta artık tmm gelmeyin dedik
Evet ben ilk kan pıhtılaşmasını araştırırken denk geldim o videoya. O kadar iyi sulandırıyormuş ki. Doktorum iğneyi bırakıcaz artık gerek Yok derse günde 2 kez içmeyi düşünüyorum bende. Video da 2 kez diyordu.Bugün İbrahim Saraçoğlunda gördüm yarım bardak suya yarım limon sıkıp için doğal kan sulandırıcı diyordu ben su içemediğim için limonlu su içiyorum o kusturmuyor
Ne kadar sinir oluyorum şu laflara bilemezsiniz yaaa. Erkek kız ne farkeder Allah sağlıkla kavuştursun kızım diyeceğine,,,,, gerçekten gülüp geç sadece, sakın düşünme bile. Kendini bilmeden konuşmuş. Dua etsin torun sahibi olabildiğine. Allah hayırlı sağlıklı evlat versin hepimize.Kizlar sabır sabır sabır ben kızım olacak diye havalarda uçarken cok sevgili kayinvalidecigimin tepkisi ' Üzülme kızım üzülme insallah kız çıkan yerden erkekte çıkar' bu nasil bir tepki ya ben o kadar aşılamadan iğneden stresten sonra hamile kalmışım aldığım tepkiye bak kiz olmasini beğenemedi sinirden elim ayağım titredi
Ben ben bugün belim koptu ağrıdan günlük is için 130 km yol cekiyorum sabah yola çıkınca ağrı başladı doktoru aradim kanama olmadan gelmene gerek yok normal bu ağrılar dayanamazsan parol al dedi karin ağrısı da çekiyorum ama o gazdanSelamun Aleyküm kardeşlerim öncelikle hepimizin sağlık kulağımıza almayı nasip etsin rabbim siz3 bi sorum olacak 3 gündür kasik ve bel agrisi yaşıyorum dinlenmeylede geçmiyor acaba böyle ağrı yaşayan varmidir ? Korkmaya başladım
Propycil mı canım senın ilacınBenim hamile kalınca troit im yükseldi günde 25 mg kullanıyorum.Aç karnına 1bardak suyla içip en az yarım saat bişy yemiyorum.Doktorum özellikle söyledi hatta ilacı aldıktan sonra uzanma dedi.
Yaa aynı sende benım gbı olmus sun 2 hafta sonra kontrol ıcın cagırdı benı de ultrason temız ama kan da sıkıntıdoktor ill muayenemde kan tahlili istemisti orada serbest t3 sonucum hamilelere göre yuksek ciktigindan dolayi beni dahiliye doktoruna yonledirdi. dahiliyeci muayene etti bogazimi guatrdan suphelendi . sonra bogaz ultrasonu cekindim ve kan verdim. ultrason temiz cikti ama kanda yuksek olunca ilac yazdi gunde 1 tane tok karnina kullan dedi bende kullaniyorum.
Lcw, defacto, h&m, modanisa oralarda var. Ben geçenlerde evde giymek için taytlar aldım lcw den. Gayet rahatlar bide trendyolda hamile giyimde oluyo. Ben gıda hariç aklınıza gelebilecek herşeyi internetten alıyorum çokta memnunum.birileri nerelerden aldığını yazsa bu internet alışverişi yapmayan kadına
Canım çok sagol cevap için doktor bu testten bahsetmedi özel de mi yapıldı bu test devlette mi? Ben çok zorda kalmdkca iğne ilaç kullanmk istemyrm bu testi mutlaka sorup yaptrcm.
İki buçuk yaşında hep kız olsun istiyordu ama annelik işte bende kız evladı tattım diye erkek istiyordumSaglikla kucagina alirsin insallah ilk kizin kac yasindaydi soylemismiydin kardesin okucak diye kizinz bisey diyormuydu kiz olsun yada erkek diye :)
Ağlama konusunda ben nirvanadayim herseye ağlayabiliyorum sanirim 16. Haftadan sonra gidecek bu duygusal haller
Gerçekten öyle 'Mevlam Görelim Neyler Neylerse Güzel Eyler ' demek lazım biraz acelecilik panik hali var yapımız gereği kaybetme korkusu var ama iste biz ne kadar telaşta yapsak sorgulasak ta kaderimizde yazili olanı değiştiremeyiz söyle düşün evet gec kaldin ama bunun belki bir sebebi vardi ki kesin vardır sadece gec kalmamım bana hediyeleri ne olacak diye düşün olumsuzu degil hediyelerini düşün. Evet ütopik ama belki makina bozulacak birsey olacak ve sonuc istemedigin gibi çıkacaktı hersey yolunda olmasına rağmen o stresi kaldirmak daha zor olacakti herseyde bir hayır vardırDoktor bugun 2li tarama icin gec kalmissiniz diyince cok agladim. Halbuki bu testi yaptirmak istemeyenler var. Sadece Allaha guvenmek, ne gelirse kabulum demek cok buyuk bir tevekkul. O mertebeye ulasabilmek cok buyuk bir teslimiyet.. ne mutlu oyle dusunebilenlere.. kendimi cok sorguladim bugün..
Gerçekten öyle 'Mevlam Görelim Neyler Neylerse Güzel Eyler ' demek lazım biraz acelecilik panik hali var yapımız gereği kaybetme korkusu var ama iste biz ne kadar telaşta yapsak sorgulasak ta kaderimizde yazili olanı değiştiremeyiz söyle düşün evet gec kaldin ama bunun belki bir sebebi vardi ki kesin vardır sadece gec kalmamım bana hediyeleri ne olacak diye düşün olumsuzu degil hediyelerini düşün. Evet ütopik ama belki makina bozulacak birsey olacak ve sonuc istemedigin gibi çıkacaktı hersey yolunda olmasına rağmen o stresi kaldirmak daha zor olacakti herseyde bir hayır vardır
ben varim. tum gece uyusam da yok. gunduz hala bayik bayik uykum oluyor.Kızlar benim kafam kalkmıyor ya hep bi uyku hali, kaç haftalık oldum hala böyleyim kolumu kaldırmaya Halim yok sizlerde de var mı?
ayni ben.. doymuyorum. kac ögün yiyorum belli degil. 1 kg daha almisim 3 haftada ama dr iyi dedi. kizmadiIyi bari çok degilse korkuyorum da çok kilodan ama sürekli acıkıyorum napim elimde dgl
Kizlar sabır sabır sabır ben kızım olacak diye havalarda uçarken cok sevgili kayinvalidecigimin tepkisi ' Üzülme kızım üzülme insallah kız çıkan yerden erkekte çıkar' bu nasil bir tepki ya ben o kadar aşılamadan iğneden stresten sonra hamile kalmışım aldığım tepkiye bak kiz olmasini beğenemedi sinirden elim ayağım titredi
Yaş 26 son adet tarihi 10kasim 2018 tahmini doğum tarihi 17 Ağustos 2019Bilgilerinizi yazın müsait zamanımda ekleme yaparım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?