2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bende öyle dusdüşünüyorum karar verdim yaptirmicam

İnşallah canım bişey sormak istiyorum ikili tarama testi yaptırdın mı yaptırmayan ya da yaptırmak istemeyen var mı ben kararsız kaldım da
benim kontrolum bugundu canim. 12+2. oglumda da yaptirmadim, simdi de yaptirmadim.

ne kendini sorgula ne de uz. yaptirmak ya da yaptirmamak sadece tercih canim. ben oglumda da bu bebegimde de yaptirmadim.

doktorla bugun konustuk. yas 35 oldugu icin zaten sizde otomatik olarak ikili test riski yuksek gelir. tamam yaptirmayin ama nifty kromozom testini yaptirmanizi tabsiye ediyorum dedi. test 2000-2500tl arasinda bir fiyat. ben kabul etmedim. sonucunda bebegi iyilestirmek icin mudaheleniz yok degil mi dedim. evet dedi. ya dogurursunuz ya da sonlandirirsiniz dedi. bende her turlu kabulum, her ne olursa olsun doguracagim; bence down sendromlu ya da engelli bir bebege gebeyken insan kendini hazirlayamaz cunku dogum sonrasi ruh haliniz cok degisiyor; saglikli bebekte bile dogum oncesi cok hazir hissederken, sonrasinda inanilmaz ruh degisimleri yasadim, ben o yuzden kotu birseye gebeyken kendimi hazirlayamam dedim. tamam dedi. saygi duydu.

benimde kontrolum bugundu 12+2. bebegim uyuya uyuya bir hal oldu tatli, yemek hicbirsey fayda etmedi. tam 3.5saat hastanede kaldim. sonunda uyandirdi doktor. ense olcusu 1.1cm cikti. burun kemigi guzel dedi. sorunlu birsey gormuyorum dedi. yuzunu elleriyle kapatip durdu. cinsiyetini gostermedi. progestanj kesti ama kanama alani yeniden olsutugu icin pruloton depot igneye devam dedi.. folik asite devam. daha vitamin ve kan hapini 1 ay sonraki kontrolde eklerim bu kez gerek yok dedi. bitmeyen idrar enf icin test verdim. sonra asil meselemiz ikili test. kabul etmedim ama nifty fetal analizi istedi. ama gelen sonuca gore bebegi iyilestirici birsey yapamayacaklari icin onu da kabul etmedim. her turlu doguracagimi, kabulum oldugunu soyledim. o da saygi duydu.

Gözünaydın canm ne güzel herşey yolun da desene. İnşAllah şu enfeksiyondan da tez zaman da kurtulursun da rahatlarsın artık. Allah sağlıkla kavuştursun hepimizi

Hayırlısı olsun cnm bi ben kaldım sayfada galiba 2li test yaptırmayan çoğu yaptirdi bende ctesi gidicem ins bi sorun cikmaz herşey yolundadır

Tevekkul gercekten cok guzel birsey. Ama 2li testte zaten ense kalinligi ve burun ölçülüyor. Onu da yaptirmissiniz Sonuc da guzel cikmis masallah

Evet canım esentepeyi doğum bölümü olarak çok iyi duydum hep birde diğer hastanelere göre doğum fiyatıda iyi geldi bana, hayat hastanesinde Naile Gökçe hanım varmış bende onu duydum orda çalışan hemşire hamile bi arkadaşım var o da ona gidiyormuş orda çalışan birinin gitmesi olumlu geldi bana da.. aklında bulunsun ben bi emel hanımı deniycem olmadı Naile hanıma ama arttık karar vermek istiyorum cidden çok zor

Hayırlısı olsun cnm bi ben kaldım sayfada galiba 2li test yaptırmayan çoğu yaptirdi bende ctesi gidicem ins bi sorun cikmaz herşey yolundadır
Canım hastanede yattığım da serum takarlarken benden kan aldılar ama ikili test için mi bilmiyorum belki de değerlerime bakmak için di halbuki doktor demişti kan aldır falan diye kağıtta vermişti elime ama ben o haldeyken hiç aklıma bile gelmedi sormak, belki de yaptırmadım bilmiyorum hayırlısı artık önemli de değil bilsem de olur bilmesem de

Ben sana bu konuda katılıyorum benden de hastanedeyken aldılar kan ama sonucu bile almaya gitmicem belkide değerlerime bakmak içindi bişey de demediler bende umursamadım o haldeyken, dayımın eşine down sendromlu bebeğiniz demişlerdi kadın mahvoldu ister istemez ama ne olursa olsun kabulüm dedi ve sağlıklı bebek doğurdu o zamana kadar da çok kötü günler geçirdi bence hiç gerek yok teste falan kişisel düşüncem tabi bu

Birde ben varım canım çarşamba yaptırcam bende.İnşAllah güzel sonuçlar alırız.

Bence yapmistir kan aldiysa canm ense kalinligina burun kemigine bakip sana demedimi. Etrafımda çok yaptırmayan kişi var bende acaba diye yememek için kendimi yaptıracam yaptirmasakta olur tabi kötü bişey duyunca hamilelik izdirap olur geçmez günler karar veremedim bende

saol cnm.
Tevekkul gercekten cok guzel birsey. Ama 2li testte zaten ense kalinligi ve burun ölçülüyor. Onu da yaptirmissiniz Sonuc da guzel cikmis masallah
hayir cnm. ikili test oyle degil. kan veriyorsun. sonra oradaki degerlerle bu olcumleri karistirip bilmem su kadar risk diye birsey cikiyor ortaya. ben o tahlili yaptirmadim.

bilemedim cnm.
biz seninle dusunce olarak ayniyiz. her ne olursa kabulum. o yuzden kendime zehir edemem. kendimi taniyorum cunku. hele o gebelik sonlandirma islemi... onu okuyunca zaten tamamen vazgecmistim.

gecen annemle konustuk. bir hocasi var. cok kardesler. 1 kardesi down sendromlu. down sendromlu kardes disinda hepsi evli. suan anne yasli ve hastalanmis yatmis. saglikli olanlar degil, down sendromlu kizi bakiyormus anneye. ben cok erkilendim ondan da... herkesin yasam hakki var bence. kimin neden dunyaya geldigini bilemeyiz. o yuzden benim icim rahat canim

dun yazmayi unutmusum. acik sut alip yogurt, kefir ve tereyag yaptigimi soyledim. sutu iyi kaynatman yeterli, tuketebilirsin dedi.

Çok doğru söylüyorsun aksine bütün hamileliğin stresli sıkıntılı geçer gerek yok bence de hem yanılma payı da oluyormuş bende söyledim istemedigimi zorunlu değilsin dedi hemşire

dun yazmayi unutmusum. acik sut alip yogurt, kefir ve tereyag yaptigimi soyledim. sutu iyi kaynatman yeterli, tuketebilirsin dedi.
Kefiri nasıl yapıyorsun ben maya bulamıyorum hazır kefirden maya tutuyorum yoğurt gibi ama o da sağlıklı mı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…