2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Ay çok haklısın ya. İnsanlar çok gereksiz konuşuyorlar bazen. Benim de tek oğlum var her gören kızın olmalı erkek bakmaz diye sürekli ruhumu şarladılar yıllarca. Sonunda dedim ki ben yaşlanınca yalnız kalırsam huzur evine gidecem arkadaş ne yapalım olmuyor ikinci. Yaşlılığımı çok düşündüm. Sanki herkesin garanti bir ben ortada kalacağım. Bu insanlar çok acayip. Şimdi hamileyim bu da erkek çıkarsa el ele verip bana bu yaşından sonrA kuş olsun diye üçüncüyü mü yaptıracaklar yoksa delirtip hastaneye mi tıkacaklar bilemiyorum doğrusu. Kızın olsa beğenmiyorlar oğlun olsa beğenmiyorlar en iyisi bu her türlü negatif kişilerden uzak durmak. Allah sağlıklı hayırlı evlat versin kaldı ki kimseyi evladına dahi muhtaç etmesin elden ayaktan düşürmesin. Bunlar önceden hesaplanacak şeyler değil bence.

canim. bence insan gelecegini dusunerek cocuk sahibi olmamali. yani hesap kitap yaparak cocuk dunyaya getirilmez. hem bakalim yaslandigimizi gorecek miyiz? o kadar ömrumuz var mi?
bu aynen suna benziyor "hiii kayinvalide degil mi gelini istemez" ya da "amannn gekin degil mi kayinvalideyi istemez" gibi sartlandirmalar. oysa bu tarz dolduruslar olmasa, insan iliskileri kim bilir ne kadar guzel olur diye dusunurum hep
o yuzdem cevre icim degil kendimiz icin yasayalim. at gitsin gerisinin dusuncelerini

pipinin hikmeti neymiş acaba. ne tuhaf insanlar var ya. takmayın kafanıza. böyle tepkileri her yerden alacaksınız. erkek olsaydı da kız çocuk başkadır diyenler çıkıyor. insanlar enteresan. hele kadınların anne olmuş insanların böyle soylemesini anlamıyorum.

üzülmeyin 3'lü ve 4'lü aynı tarz testler onlardan yaptırın.

O ne biçim bi cevap ya, sen de deseydin ya “evladın kızı erkeği olmaZ sen de bi kız evlat olarak doğdun” diye. Ya sabır, cinsiyet muhabbetlerindeki ayrımcılığı hiç sevmiyorum ve tahammül edemiyorum. Hele ailede “kız olsun, ay erkek olsun” diye kendi kendine sevinenlere bile kızıyorum hemen . Bu sipariş üzerine olmuyor diyorum.

şunu anlayabiliyorum bir kızı vardır buda erkek olsa keşke yada bir oğlu vardır buda kız olsa keşke diye insan ister ama bunun için üzülmek bana çok ters geliyor. diyorum erkek olursa oğluma bir erkek arkadaş gelir. kız olursa da bana değişiklik olur. insan evladının cinsiyetine bakmaz. biz iki kız kardeşiz ne güzel diyorum. bir çok şeyi paylaşabiliyoruz.

gunaydin kizlar hamilelik boyunca kac kilo aldiniz istahinizda açılma oldu mu?

Benimde bir oğlum var kız çocuğu olan arkadaşlarım kız başka kız başka deyip duruyorlar tamam bende farklı cinsiyet isterim ama yine erkek olursa kötü mü olacak yani o kadar çok patavatsız varki etrafta bence onlar kıskançlıktan yapıyorlar ben öyle düşünüyorum artık

Kesinlikle öyle, üzülür gibi konuşulması işte buna çok sinir oluyorum ben. Eşimin tarafı sipariş verir gibi daha ilk çocuğum olacağını bile bile “senin kızkardeşin var zaten, çocuğun erkek olsun” dediler. Her zaman saygımı korumuşumdur ama bu cümleye çok sinirlenip “Siparişle mi oluyormuş o” dedim hemen. Ayrımcılık yapılmasını sevmediğimi de söyledim, evlat evlattır dedim ama psikolojik baskı yapmaya devam ediyorlar mesela kendilerince fal bakıyorlar, “falda erkek bebek var” diyip kendi kendilerine seviniyorlar. Benden gizlice başıma tuz serpmişler ben yemek yerken, tepkilerime bakmışlar önce burnuma dokunmuşum bu da oğlum olacağı anlamına geliyormuş filan. Yani bana çok cahilce geliyor ama insanları dizginleyemiyorsun. Kendi hallerine bıraktım. Hissiyat olarak oğlum olacakmış gibi hissediyorum Ben de ama hissiyat ile tercih etmek çok farklı şeyler. İşte kime anlatacaksın ki?

gunaydin kizlar hamilelik boyunca kac kilo aldiniz istahinizda açılma oldu mu?
Günaydın cnm, 15+4 deyim, 1buçuk kilo aldım. Bulantılar geçtikten sonra normale döndü iştahım. Ara öğünlerde meyve-yoğurt ikilisi tüketiyorum acıkmamı dizginliyor galiba ölçülü yiyorum. Sende durum nasıl?

Kızlar günaydın. Sabah kontrolüm vardı. Herşey gayet iyi dedi doktor. 2li test için bu cumartesiye randevu aldım. Doktor bugun ense kalınlığına 1cm dedi baktı yinede önceden. Tahminleri alalım kızlar sizce erkek mi kız mı

Eklentiler

• FF1B955C-A472-470B-976E-CECE7676179F.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 95
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…