2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
1 saat içinde 5 defa kalktığımı bilirim gerisini sen düşün
Ben gecen artik yorgani isirdim siniirden yahu uykum waaaaar cok uykum vaaaaaaaar emziyorum yatiyo bes dakka olmadan uyaniklik ya vallahi uykusuzluk cok zor yemin ederim gun icinde tek istegim uyumK oluyo konusmak bile istwemiyorum bazen insanlarla

BEn kullanıyorm
Hipp yulaflı ve hipp princli kullanıyorum
Gğnde 1 kez
1 kez de gece yatarken irmikli muhallebi yapıyorm.
Bebe bisküvisi veriyorm bazen
hünnap
Gıda dedektifinden bakıyorum almadan ürünleri iceriklerine

Hipp elmali iyi gecelwr var o iyi canim

Robot pek tavsiye etmem cnm. Basta yufkaları zor oluyor. Tukuruyorlar vs. Zamanla alışacak vazgeçme.
Tammam canm bende istemiyorum robat şansımı deniyim dedim yutabilcekmi diye alışacak inşallah zamanla meyve emziği kurtaricim oldu hiç bişey yemediginde onu veriyorum tek sevdiği şey galiba muz ama artık diğer meyvelerinde haşlayıp onda vermeyi denicem

Ben meyve haşlamadım hiç.
Elmayi cam reddeden geçirdim. Bol sulu halde puturunden verdim. Yutmaya alissin diye. Havucu kati meyve sikacagindan geçirip verdim. Armut yine elma gibi cam rende. 5. Ayda mecbur başladık biz ek gidaya ama. Muzu da cam rende de once. Şimdi maşallah kıyma pirinç, kup küp havuc vs ne bulursa yutuyor 7ay bitiyor birkaç gune.

Aslında eziyorum bı kere ezdikten sonra robotta bile çektim olmadı ama daha sulu deniyim bı de
Çok küçük küçük ver zamanla alışıyor biri guzel yutuyorda biri sıkıntılıydı şükür alisti oda cok minik minik vere vere alistirdim hala zorlaniyor baxen ama bunada sukur birde yatarak mi yediriyon oturtup mu yatarak yemek istemiyor bizim sipalar mama sandalyesi aldım rahat ettim artık daha rahat yiyorlar püreleri fln kızın derdi yatarak yemekmis meğerse :-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…