2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın kızlar bir türlü geçmiyor kızımın göğüs hırıltısı doktor ciğerler temiz geçer diyor ama geçmiyor ne yapabilirim göğüs hırıltısı geçsin diye sanırım balgam var

Kızlar bir şey soracağım bebeklere keçiboynuzu özü verilir mi? Evde Hünnap’ın keçi boynuzu özü var da muhallebi yapıp azcık katsam mı içine diye düşündüm.

Kızlar bir şey soracağım bebeklere keçiboynuzu özü verilir mi? Evde Hünnap’ın keçi boynuzu özü var da muhallebi yapıp azcık katsam mı içine diye düşündüm.
Bana doktor biraz sulandırıp verebilirsin demişti ama öksürürken içmek istemedi şimdi de kuru kayisi püresi yaptım iki gündür o yüzden pas geçtim pekmezi ,bir düzene oturtayim her sabah vericem

Yatmadan ne kadar önce yiyor ve saat kaçta yatıyor?Uykusunu etkiliyor mu canım gece yediği mama?

Biz deneme yapıyoruz şimdi de en çok merak ettiğim gece uykusu düzelecek mi?
Denemeye bu hafta başladım çocuk kıvrım j-kıvrım geceleri herhalde rahatsız ediyor yedikleri diye düşündüm.

Canım ben telsiz olarak bunu aldım çok memnunum şarjıda baya gidiyo
oyyyy sekersizfistikezmesi de bunu söyledi.
Valla çok para vermek istemiyorum. O yüzden fikirleriniz önemli benim için. Nasıl kullanıyorsun gündüz uykuları mı sadece?
Gece uykularında odasını ayırdığımda şarjı gider mi aslında onu da merak ediyorum.

Bana doktor biraz sulandırıp verebilirsin demişti ama öksürürken içmek istemedi şimdi de kuru kayisi püresi yaptım iki gündür o yüzden pas geçtim pekmezi ,bir düzene oturtayim her sabah vericem
Kuru kayısı püresi
aklımda bulunsun. Kabızlığa da iyi gelir o. Nasıl yapıyorsun. Haşlayıp bızzzzt mı yapıyorsun?

sanırım en son yemesinden 2.5-3saat sonra yatiyor. sonrasi hep anne sütü. 22-22.30 gibi.Gece mamayi mümkün değil almıyor. Saydım 10 kez kalkıyor gece. 15 dk, 30dk, 1 saat kafasına göre...
Kuru kayısı püresi
aklımda bulunsun. Kabızlığa da iyi gelir o. Nasıl yapıyorsun. Haşlayıp bızzzzt mı yapıyorsun?
Gun kurusu kayısıyı tavsiye ederim.

Hayırlı kandiller ağustos anneleri Rabbim dualarınızı kabul etsin evlatlarımıza da bizlerede hayırlı sağlıklı ömürler versin ins
Hayırlı kandiller cnm.

Buarada balgamdandir o ses.

Peki keçiboynuzu özü mü, üzüm pekmezi mi vermek daha mantıklı ve faydalı acaba? Demir damlası da kullanmıyoruzya demir takviyesi açısından merak ediyorum aslında

meyvelerinin içine de katılabilir değil mi bu gün kurusu kayısısı?

Gerçi elma da iyi geliyormuş kabızlığa hazmı en kolay yiyecekmiş bebişler için.
Sebze yemeklerinizin içine katın diyorlar.

meyvelerinin içine de katılabilir değil mi bu gün kurusu kayısısı?

Gerçi elma da iyi geliyormuş kabızlığa hazmı en kolay yiyecekmiş bebişler için.
Sebze yemeklerinizin içine katın diyorlar.
Ben tek başına haşlayıp, ezip kendi suyuyla yediriyorum canim.
Sebze yemeğine ekleme vs yapmıyorum. Yag koyuyorum.

Evet canım gündüz uykuları için kullanıyorum ayırıncada sabaha kadar idare etmez sanırım ama şarjda takılı kullanılır sıkıntı olmaz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…