Ben meyve haşlamadım hiç.
Elmayi cam reddeden geçirdim. Bol sulu halde puturunden verdim. Yutmaya alissin diye. Havucu kati meyve sikacagindan geçirip verdim. Armut yine elma gibi cam rende. 5. Ayda mecbur başladık biz ek gidaya ama. Muzu da cam rende de once. Şimdi maşallah kıyma pirinç, kup küp havuc vs ne bulursa yutuyor 7ay bitiyor birkaç gune.
Maşallah maşallah çok güzel.darisi başımıza. Meyveleri haşlamak iyi değil mi?
Bı kere bal kabağı haşlayıp emziğe koymuştum onu da güzel yemişti ama pütürlü de alışması gerekiyor dmi
Çok küçük küçük ver birde yatarak mi yediriyon oturtup mu yatarak yemek istemiyor bizim sipalar mama sandalyesi aldım rahat ettim artık daha rahat yiyorlar püreleri fln kızın derdi yatarak yemekmis meğerse :-D
Oturtup öyle yediriyorum hemen tıkandığı için yaatrken vermeye cesaret edemedim zaten oturmaktan başka bişey yapmak istemiyor direk desteksiz oturmaya başladı.elinden tutmami fırsat bilip kalkıyordu şimdi yastıkta yatiyorsa tutmadan da kalkıp oturuyor kendi kendine
Bı kere bal kabağı haşlayıp emziğe koymuştum onu da güzel yemişti ama pütürlü de alışması gerekiyor dmi
Oturtup öyle yediriyorum hemen tıkandığı için yaatrken vermeye cesaret edemedim zaten oturmaktan başka bişey yapmak istemiyor direk desteksiz oturmaya başladı.elinden tutmami fırsat bilip kalkıyordu şimdi yastıkta yatiyorsa tutmadan da kalkıp oturuyor kendi kendine
Yooo sorun olmaz cnm. Ben herseyi olduğu gibi yiyip alissin istedim. O yuzden haşlamadım. Oglumda da haslamadim. Bulamac yapmadim. Sebzeleri mumkunse tek tek pisirdim vs... damak tadı oluşsun diye.
Balkabagi mecbur haşlanacak başka turlu yiyemez zaten
Yooo sorun olmaz cnm. Ben herseyi olduğu gibi yiyip alissin istedim. O yuzden haşlamadım. Oglumda da haslamadim. Bulamac yapmadim. Sebzeleri mumkunse tek tek pisirdim vs... damak tadı oluşsun diye.
Balkabagi mecbur haşlanacak başka turlu yiyemez zaten
Her türlü denicem bende artık evet kabak haslancak mecburda ezip versem onida yiyemezdi emziğe küp şeklinde koydum yedi ama emziksiz de alışması için rende denemeye devam artık
ay hiç tavsiye etmem nette bebe bisküvi tarifi yaptım sert değişik bisey oldu eline veriyirum kemiriyo öyle sert ona sütle ezmeye normal kurabiye yapacm sonrw
Kızlar önce meyve fılan ezıp yedırdım tadım zamanı ama artık ne versem yıyor buyuk parcalar korkmayın verın bı kac gun yuterken garıp sesler cıkardı ama suan herseyı götürüyor bırde yemek yerken yanımıza kesın oturtuyorum suana kadar hıc tukurmedı. Bence bebeklerımız bızde aynı sofrada yemelı mama sandelesınde ayrı saatlerde degıl cok daha guzel oluyor bır bana bır babasına bakıyor biz yedikce o da var yıyor onun ıcın ayrı bırsey yapmadm suana kadar acısız yapıyorum salcasını az koyuyorum ama bızım ıkıncı aydan berı kaka sorunumu var bır hafdadan önce yapmıyor.
Kızlar önce meyve fılan ezıp yedırdım tadım zamanı ama artık ne versem yıyor buyuk parcalar korkmayın verın bı kac gun yuterken garıp sesler cıkardı ama suan herseyı götürüyor bırde yemek yerken yanımıza kesın oturtuyorum suana kadar hıc tukurmedı. Bence bebeklerımız bızde aynı sofrada yemelı mama sandelesınde ayrı saatlerde degıl cok daha guzel oluyor bır bana bır babasına bakıyor biz yedikce o da var yıyor onun ıcın ayrı bırsey yapmadm suana kadar acısız yapıyorum salcasını az koyuyorum ama bızım ıkıncı aydan berı kaka sorunumu var bır hafdadan önce yapmıyor.
Doğduğu günden beri bizimle her masaya oturuyor. Ya babasının kucağında benim kucağımda en kötü bebek arabasıyla yanımızda oluyordu. Şimdi uyuyor olsa bile yemek saatinde uyanıyor. Çok şükür ek gıda konusunda pek sorun yaşamadık. Gerçi daha yeni başladık. Ama yenemezlik pek yapmıyor. Bizim yemekleri daha çok seviyor saldırıyor :) ama biz ayrı yapıyoruz ona :)
Alabildiği kadar alsn bırak.
1-2 ay gec baslasanız bisey kaybetmezsiniz bence
Dru daha iyi bilir tabi ama anne sütünde daha gec baslatıyorlar ek gıdaya
Biz mecburiyetten gectik
Bari mamadan kurtaralım diye.