2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Peynir yumurta biskuvi rezene karisimi yaptım yemedi bunu deniyim pekmezi tek denedim sevmedi tuz seviyor bence tuzluğu kapmış dün nasil yaladi anlatamam

Peynir yumurta biskuvi rezene karisimi yaptım yemedi bunu deniyim pekmezi tek denedim sevmedi tuz seviyor bence tuzluğu kapmış dün nasil yaladi anlatamam
Tuzluyu seviyorsa tarif tükenmez bizde normal kabak çok az yeşil mercimek azcık domates pişir robottan geç azcık zeytin yağı çok az kuru nane afiyet olsun beybabaya:)

Z zehzeydeniz Geçmiş olsun kuzucum hemencik toparlar inşallah.

Efelihayat tatlış bizimki de karışım bulamaç falan yemiyor. Peynir yumurta şu bu her şeyi ayrı ayrı tane tane ve elimle yedirince yiyor. Artık ben de elle yiyorum resmen, git gide vahşileşiyoruz. İnşallah yarın ormana gidip avlanmaya falan kalkmam.

Elle yese raziyim vahsi olmaya
sumak85 deneyelim tesekkur ederim canım

amin canim insallh

ay canim sen iyiki geç kalma desin daha bi gun öksürük oldu ama cabuk ilerlemiş iyiki gitmişim ankaradayken hastaneye yoksa burda hiç bakmıyorlar duzgunce
Ah kıyamam. Bakmayınca ne geçiyor acaba ellerine...neyse ne denir ki...
Ilaclari saat atlamadan kullan cnm. Çabuk toparlar.

San bir yöntem buldum Efelihayat meyve filesindeki beyaz fileden bul,içine uzun uzun kesip hasla yiyeceği o büyüklükte koy,eliye tutup yermiş gibi yapar, hem de file olduğu için büyük parcalari yutmasini engeller , bilmiyorum saçma bir fikir mi ama

Sıkıyor eliyle vuruyor dokup saciyor etrafa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…