2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bitmiyorlar doğunca da. 2 yaşındaki oğlumun bebekleri çay takımı ve tencere seti var. çünkü oynamayı seviyor tmm arabaları topları da var ama etrafta kız oyuncağı denen oyuncakları da var. neden veriyorsun neden oynuyor bunlarla diyorlar. anlatmaya çalışıyorum o bebek daha etrafta gördüklerini yansıtıyor hayatına kızım olsaydı da arabası olacaktı oğlum var evet bardakları var. oyuncağın cinsiyeti rengi olmaz diyorum. korkmayın düşmez pipisi diyorum. hayır bebeklerin oynadığı oyunlara bile laf söylüyorlar insanlar çok yoruyorlar gerçekten

Canım benimde erkek kardeşim var 9yaşında. Arabaylada oynuyor toplada minişlerlede oynuyor barbi winx izliyor tvde. Yani bende kız çocuğuyum ama elimdem top düşmezdi küçükken. Çocuk neyi istiyorsa onla oynar. Kız oyuncağı erkek oyuncağı olamaz yani. İyi demişsin oynayınca pipisi mi düşüyor sanki ne oluyor yani

bilmiyorum gerçekten insanlar nasıl evlatlarını ayırıyor. sağlıklı olsunlar insan sadece merak ediyor. doktor kız derse ben zaten hep kız istedim erkek dese hah hep erkek istedim derim. yani anne olan ayıramaz gibi geliyor. benimki sadece merak çok merak ediyorum gerçekten ama bu herhangi birine üzüldüğüm için değil. en önemlisi sağlıkla gelmesi

çocuklar oynaya oynaya gelişiyor. arabarın olduğu bir kitabı vardı işte karada gidenler havada gidenler falan. bir traktör resmi var. bak bu traktör diyordum asla kendi gösteremedi. bir gün eşim gelirken arkada römorku olan bir traktör getirdi. bir hafta sonra hangisi traktör dediğimde gösteriyordu. ne zaman eline aldı beyninde oluşturdu resmi. oğlan veya kız diye asla oyuncakları sınıflandırmıyorum. yeri geliyor garaj yapıyoruz yeri geliyor pelüş köpeğin bezini bağlayıp mama yediriyoruz.

Maşallah benim icimden sana erkek geçiyor bu arada cinsyt gösterdi mi ben 3 hafta sonra gtcem ama dayanmyp belki erken giderim cinsyt öğrenmek için kıpır kıpır mıydı ultrsnda benimki oyleydi daha bir kız geçti kendim için )

Kızlarr merhaba sizlere bişey danışmak istiyorum 13 haftalık hamileyim çok afedersiniz sabahki ilk idrarımda köpük farkettim herhangi yanma şişkinlik yok sonrakiler normall geldi ama hamilelikte insan en ufak şeyde telaş ediyor sizde de aynı durumuu yaşayan var mı

gozun aydin canim.

cinsiyet kavrami 4-6 yas arasinda olusuyor. her kiza mutlaka 1 araba her erkege mutlaka 1 bebek oyuncak alinir. psikolojide boyledir ama gel de anlat. okula gidince kiz erkek karisik oynar, ip atlar top oynar vs. vizyonu dar, at gozlugu ile dolasan insanlara haklisin diyip gecmek lazim

Geçen yattığımda da almışlardı canım kan o yüzden kafam karıştı benimde bir daha da kimse bişey demedi devlet zaten sen sormayınca kimse bişey demiyor , yengemin sonuçları down sendromlu çıkmıştı hamileliği hep ağlayarak geçti kadının, sağlıklı gayet akıllı kuzenim oldu şuan 3 yaşında, ne bileyim tercih meselesi herkesin bakış açısı farklı olabiliyor bu konuda saygı duyuyorum tabi ki

Ya tüylerim diken diken oldu.. aynen öyle ben bebeğimden vazgeçemem yaptıranlarda vazgeçmek için yaptırmıyor çoğu elbette ama bende kendimi biliyorum bu hormonlar zaten insanı mahvediyor en azından bebeği kucağına aldın mı ne olursa olsun diyip sarıp sarmalarsın hem onu hem kendini rabbim hayırlısını versin

bende 52 ile hamile kaldim 14+5 deyim. sabah tartildigimda 52.8 kilo ciktim tabi bu kilo surekli oynuyor 53 oldugunu da görmüştüm. Zaten fazla yemiyorum abur cubur hic yemiyorum. Her sabah yumurta peynir zeytin salatalık ve 3 dilim ekmek yiyorum ara öğünde meyve yada kuru meyve yiyorum. Aksamlari da aksam yemeginden sonra hiçbişey yemiyorum sadece süt iciyorum.

Ayy gözünüz aydın :) Erkeğe mi benziyor sanki
Allah hayırlı evlat versin inşallah sağlıklı, sıhhatli

Ben de 53 ile hamile kaldım 54 55 arası sürekli değişiyor, bazen gün içinde bile hatta. Ben de onu şişliğe veriyorum, sindirim sistemim çok zayıfladı hamilelikle birlikte, ondan değişiyor sanırım bu kadar.

Kızlar spor/egzersiz yapabiliyor musunuz? Ben geçtiğimiz üç ay yürüyüş harici hiç bişey yapamadım ama artık başlamak istiyorum yavaştan, kontrole gidince doktora soracağım nelere izin var nelere yok.

Bana kız gibi geldi canım Allah hayırlısını versin inşallah

Kızlar spor/egzersiz yapabiliyor musunuz? Ben geçtiğimiz üç ay yürüyüş harici hiç bişey yapamadım ama artık başlamak istiyorum yavaştan, kontrole gidince doktora soracağım nelere izin var nelere yok.
bana yuruyus bile yasak canim. hem riskli gebeyim hem de kanama alani var. mumkunse evden cikma diyecek.

• Selam kızlar şimdiye kadar yazmasam da sizi takipteyim..hepinize sağlıklı bir şekilde umarım kucağınıza almak nasip olur bebişlerinizi.. hayırlısıyla bende sizler gibi ağustos annesi olucam..2 ci hamileliğim..allah uzun ömür versin 4 yaşına girecek bir oğlum var..hamile olduğumu öğrendiğinden beri hep bir adet sancısı vardı heran adet olacakmışım gibi.bir iki haftadır o ağrılar çok çok hafifledi.ancak bugün kaşıklarım da çok şiddetli olmasa da agrım var arada da igne batmasi gibi oluyor..pazartesi dr gideceğim.. biraz evhamlı olduğumdan
  • dr bi sorun olmazsa gelme dedi☺sizler de böyle kaşık ağrısı olan varmı bu haftalarda..bu arada herhangi bir leke yada kanama yok

Kasık agrisi normal diye biliyorum. Benim arkadasim 9 ay cekti 20 dk ayakta dursa yarim saat yatiyordu. Bazı bebisler nazlı oluyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…