2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Her yer batıyor bu ek gıdada yaaaa her seferinde üst değiştir mama sandalyesi yerleri temizle aman of

Her yer batıyor bu ek gıdada yaaaa her seferinde üst değiştir mama sandalyesi yerleri temizle aman of
O kadar olur yaa. Bence cok eglenceli. Biz bastan asagi giyinip soyunuyoruz evde
Hatta bazen hizimizi alamayıp banyoya giriyoruz. Bu zamanlar cabuk geciyor, bir bakmissin agzinin kenarina bile bulastirmadan yemeye baslamis. Ozlenir o zaman. Keyfini cikar

Ben de soyup ellerini ayaklarını yüzünü falan iyicene yıkıyorum resmen zevk alıyor ,görüyorum bazı bebekler bekliyor öyle kaşık ağzına girsin diye ,benimki kukreyerek kaşığa dogru kafa atıyor ,hızına yetişip kaşığı hedefe tutturamiyorum

Ben degistirmiyorum ustunu basini artik evdeysem pes ettim vallahi

Ahahaha benim de oglum oyle bağırarak yiyor. İnsan gibi yemeyi ogretemedim henuz kiz da kontes agzini acmakla açmamak arasinda gidip geliyor. Bir de kendini buyuk saniyor kendi yiyecek gibi elimizden kasigi aliyor ve dogrucaaaaaa... Kulağına sokuyor

Lekelerde ben de değiştiremiyorum ama öyle bir bulastiriyor ki kucağıma alınca mecbur kendi üzerimi de değiştiriyorum

Biz sadece zibinla oturtuyoruz masalarina. Doke saca yiyorlar sonra onu cikartip muslugun altinda yikiyorum elleri yuzleri. Kolay oluyor, tavsiye ederim

Biz de dun 7 ay takibine gittik. 7.1kg 67 cm olmus kucuk hanim. Bugunde bexsero aşısını yaptırdık bakalım ilk doz henüz.
Canım senin kız rahatsız olduğunda hırıltı varmıy di
Varsa ne kadr sürede geçti
Çok hırıltılı nefesi 5 defa ilaç içtik daha hic değişim yok

Kızlar bugün bi arkadaşım bebek görmeye geldi, hediye olarak Adım Adım isimli bi etkinlik kutusu almış. Ay bayıldım, kutu 9 aylık bi bebiş için tasarlanmış etkinliklerle dolu. 9'dan 48. aya kadar varmış böyle, ben ilk kez gördüm. Belki bakmak istersiniz. Benim gibi etkinlik kıtlığı çekip sadece çocuğu dizlerinde dıgıdık dıgıdık diye zıplatanlara sesleniyorum

Bizde de durumlar benzer tabi ablasiylâ oynadığımız komsuculuk .hemşirelik gibi oyunları saymazsak bol bol konuşma ve hoplatma

Ya onlari ben de takip ediyorum instagramdan peki etkinlikler 9. Aya hakikaten uygun mu ki herkes cok methediyo

Ya bu ek gida bizde anormal bir gaz yapti cocuk kivranmaktan uyuyamiyo helw yogurr yedimi mahvoluyo ne uyju kaldi ne huzur... Hani bebeklerin bagirsaklari otiruyodu 6. Aydan sonra 7. Aya giriyoruz birkac gune zaten bisey kalmadi

Ya bu ek gida bizde anormal bir gaz yapti cocuk kivranmaktan uyuyamiyo helw yogurr yedimi mahvoluyo ne uyju kaldi ne huzur... Hani bebeklerin bagirsaklari otiruyodu 6. Aydan sonra 7. Aya giriyoruz birkac gune zaten bisey kalmadi
Benimkinde uyanıyor yan ceviriyorum gazını çıkartıyor pırt pırt ,ek gıdaya başlayınca geceleri mizildanma sayısı arttı sanki , dün labne peynir mayaladim bakalım o nasıl etki edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…