2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Geçmiş olsun canım usuttumu yada ogurur gibi diyon ağzına minik bişey mi soktu saç gibi boğazına rahatsız etti de öylemi öğüdü acaba ama bi kaç kez küsmüş Allahım iyilik versin

Çok sağolun kızlar Bir şey dokundu heralde çünkü tamamen çıkarınca rahatladı sanki.

Dun gece oldu ikinmaktan kustu 2 defa.. ates yok isbal yoksa bence biseysi yok

Biraz daha hafifle di canım hiriltida azalma var çok sukur
oh şükür.
Geçmiş olsun cnm. Muhtemelen yedigi bisi dokundu. Bugün sıvı besle istersen. Anne sutu çorba vs. Gerci geç oldu yazmam ama.

Bilemiyorum var mı.
Gece de ortalama 8-10 kez kalkıyor.... üzerine 2-3 kere oğlum kaldırıyor...
Işte şimdiden hallice yaşayıp gidiyorum.

Bızde altı aydan sonra öyle olduk canım artık kere kalktıgımı unutuyorum. Ac olduklarından degılde bızı yanında hıssetmek ıcın uyanıyormus o yuzden besleme sıklıgını artırmayın kararlı sekılde uyutmaya calısın dıyorlar bır yasa kadar böyle surecek. Gunduzde uc saat kadar uyuyor kafasına gore bazen uzun bazen kısa uyuyor

Yanına alıp koynunda uyutmayı denedin mi? Belki senin kokunla daha uzun uyuyabilir. Benimki beşiğinde daha sık uyanırken benim yanımda daha az uyanıyor

Bizde de durum aynı. Uyanıyor çığlık kıyamet kucağıma alıyorum anında uyuyor. Yerine koyunca gene uyanıyor. Yanıma yatırınca uyuyor. Emmek için 3 kere falan uyanıyor. Diğer uyanmaları tamamen yanında mıyım diye bakıyor sonra gene uyuyor.

Öyle yapınca uyuyor canım kucağıma alınca susuyor uyumaya devam ediyor, yerine koyuyorum bir süre sonra tekrar aynı döngü

Ben de artık olabildiğince yanıma alıyorum ya. Demek ki ihtiyaç duyuyor miniş. Bi de bu 29.-30. haftalar anne odadan çıkınca bile ağlama dönemiymiş, yok olduk zannediyormuş şapşikler

Ben de artık olabildiğince yanıma alıyorum ya. Demek ki ihtiyaç duyuyor miniş. Bi de bu 29.-30. haftalar anne odadan çıkınca bile ağlama dönemiymiş, yok olduk zannediyormuş şapşikler
Yahu sorma oyun oynardi tek basina yok yani ille ben de olucam bez almaya gidiyorum cigliklari kopariyo ve rol yapiyo aglama rolu dedigini yaptirmak icin boyle bi huyumuz basladi elindeki bisey aldim ditekum gozunde yas yok oscarlik oyunculuk cikariyo aglarken yalanciktan

Kızımın kafasında doğduğun beri geçmeyen bir konak var Tam geçti derken tekrar çıkıyor sarı sarı saç diplerinde. Nasıl geçer bu? Artık parmaklarıyla kendi soymaya çalışıyor kanatıyor. Hep yara kafası.

Eklentiler

• 1EA3286B-893F-4B7B-822C-BCF03E09C9D4.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 48
Zeytinyağı ve karbonatı karıştırıp kafasına sürüp beklettim. Şapka da giydirdim daha iyi oldu. 2 saat sonra duş aldırmadan önce taradım. 3 seferde tamamen geçti doktorumuz tavsiye etti. İnşallah kısa zamanda geçer sizinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…