Bizimde hırıltısı vardı acilde hava verdiler. Evde de hava kullandık ve 2. Günde geçmeye başladı. Sizinki uzun sürmüş. Tekrardan doktora götürsen iyi olur gibi. Geçmiş olsun tekrardan.Pazardan beri hirili var ve 6 ci ilaç içtik bi hafifleme yok büyük kızda daoksuruk başladı ayyy
Masallah canim o kadar severek yedigi ne ola ki?? Hemen yapayim ben deBen de soyup ellerini ayaklarını yüzünü falan iyicene yıkıyorum resmen zevk alıyor ,görüyorum bazı bebekler bekliyor öyle kaşık ağzına girsin diye ,benimki kukreyerek kaşığa dogru kafa atıyor ,hızına yetişip kaşığı hedefe tutturamiyorum
Severek miMasallah canim o kadar severek yedigi ne ola ki?? Hemen yapayim ben de
Hmm tmm bizimki de normalde kıyafetle ölçüyor fazlası yelek fln çıkarıyorumBizim doktor soyuyo saglik ocagi montuyla tartiyodu ben dedim hemsireye bari montu cikaralim
Sağol canım hava sadece hırıltı için veriliyor demi bizde pazar doktr gittikBizimde hırıltısı vardı acilde hava verdiler. Evde de hava kullandık ve 2. Günde geçmeye başladı. Sizinki uzun sürmüş. Tekrardan doktora götürsen iyi olur gibi. Geçmiş olsun tekrardan.
Ben onu kardesimden biliyorm ama cok pahalı kutular ya
Güle güle kullanın cnm
Bizimki cocklar büyüyünce atms
Atmayaydı iyidi
Bronşit olmuştu bizimki hırıltısı geçsin, bronşları açılsın, rahat nefes alsın diye veriliyor. Hemşireler doktordan daha iyi biliyor hey Allahım ya. Çocuk daha kötüleşse nasıl vebalini ödeyecek o hemşire.Sağol canım hava sadece hırıltı için veriliyor demi bizde pazar doktr gittik
Doktr hava yazdı ama acilde hemşire yapmadı bu çocuğun ateşi yok dedi valla sinir oluyorum işini iyi yapmayanlara
Allahım hep iyi lerle karsilaşirin inşallahBronşit olmuştu bizimki hırıltısı geçsin, bronşları açılsın, rahat nefes alsın diye veriliyor. Hemşireler doktordan daha iyi biliyor hey Allahım ya. Çocuk daha kötüleşse nasıl vebalini ödeyecek o hemşire.
ay zaman olmasın bisicik. sen bi götur cnm.Pazardan beri hirili var ve 6 ci ilaç içtik bi hafifleme yok büyük kızda daoksuruk başladı ayyy
Evet cnm. Sadece bez kalıyor. Onda da 50 g filan düşüyor kendi.
Ne alâka hemşire yapmadı...Sağol canım hava sadece hırıltı için veriliyor demi bizde pazar doktr gittik
Doktr hava yazdı ama acilde hemşire yapmadı bu çocuğun ateşi yok dedi valla sinir oluyorum işini iyi yapmayanlara
Ben hep tek tek verdim cnm. 1.5aydir ek gıdadayız.Kahvaltı da peynir bisküvi muz ıhlamur yaptım ben de yedi ama tadını çok beğenmedim 7aylik olsun tek tek denicem kahtiyi
Maşallah kilosu iyi olmuş o zman canım neyseki öğleden sonra biraz daha hafifledi yavrumay zaman olmasın bisicik. sen bi götur cnm.
Evet cnm. Sadece bez kalıyor. Onda da 50 g filan düşüyor kendi.
Evet bende çözemedim yani neden böyle bu doktorlar hemşireler bazı meslekler sadece parası mevkisi için olmazki ama ne yazıkki iyi doktor gelmiyor şansıma illa özel emi gitmek lazım yaniNe alâka hemşire yapmadı...
Hava hem hastanede hem evde uyguladim ben. Bronsit onlar olmadan geçmez ki. Hem ventolin hem kortizonlu. Iki farkli hava verdik hem de günlerce. Cok kizdim suan.
Valla bize roktor koy dedi koydum.canim aman ne bilim karisik kurusuk isteBisküvide terayag ve pekmez hakkımı kullanıyorum diye koymadım kız koyuluyor mu onlar da aboooo
Hemsireleein doktorun isine karismasi zaten en deli oldugum sey hemsire varsa sozum meclisten disaei ama arkadas butun hemsireleee asiei gicik oluyoeum dunyayi ben yarattim.hawasindalar atesle.ventolinin nw ilgilisi varSağol canım hava sadece hırıltı için veriliyor demi bizde pazar doktr gittik
Bende ilk çocukla hiç öyle bişey yaşamadım o anda da düşünmedim zaten özellikle kıza gitmemistim hastaneye kaynana ameliyat olmuştuHemsireleein doktorun isine karismasi zaten en deli oldugum sey hemsire varsa sozum meclisten disaei ama arkadas butun hemsireleee asiei gicik oluyoeum dunyayi ben yarattim.hawasindalar atesle.ventolinin nw ilgilisi var
İnşallah. Dışarıda olanlar eve mikrop getiriyor. Hele okul ortamında daha çok oluyor. Bizde 6 ayda ilk defa hasta oldu oğlum. Mikroplarla da tanışıp savaşmayı öğrenecekler Napalım.Allahım hep iyi lerle karsilaşirin inşallah
Neyse bu lgun biraz daha azaldı hırıltısı çok şükür
İlk kızım evde tek olunca böyle bebekken hiç hasta olmamıştı iyiydi
sozum meclisten dışarı ama evt mecburen özele götürüyorum ben de cnm. Başka türlü olmuyor ne yazik ki.Evet bende çözemedim yani neden böyle bu doktorlar hemşireler bazı meslekler sadece parası mevkisi için olmazki ama ne yazıkki iyi doktor gelmiyor şansıma illa özel emi gitmek lazım yani
Sadece kuzu kıyma canim. Çorbasına ya da sebzesine ekliyorum. Diger ikisi yok henuz.
Canim bol bol yuzustu yatir gun icinde. Emeklemeye calisirken atar. Uyuyabiliyorsa yuzustu uyut. Bir de alerji riskini gozonunde tut. Bazi cocuklarda sut urunu alerjisi olabiliyor.Ya bu ek gida bizde anormal bir gaz yapti cocuk kivranmaktan uyuyamiyo helw yogurr yedimi mahvoluyo ne uyju kaldi ne huzur... Hani bebeklerin bagirsaklari otiruyodu 6. Aydan sonra 7. Aya giriyoruz birkac gune zaten bisey kalmadi
Su hiriltiyi bir tanimlar misin? Benim oglan da bu ara nefes alamiyor gibi sesler cikartiyor arada. Ama oyun mu yapıyor yoksa gercekten bisey mi var anlayamadım.Bu hirilti gogusten geliyo anladigim dimj ventolin yazdi mi
Muhallebi yap kuzum. Cok guzel yiyorlar. Benimkiler deek gidaya gecince biberonu resmen terk ettiler. Ac geziyolar biberon almiyolar. Butun stoklarimi anne sutlu tariflere kullanacagim.Valla normal pastörize sutten mayaladim canım ,yoğurdu da ondan yapıyorum ,sagip sakladigim kendi sutlerimi nasıl kullanacağım onu düşünüyorum ,biberon kullanmıyor bizim bey
Cevap veriyorum kayis gibiOy kiyamam benimki de kaka yaparken öyle kendini Sıka sıka yapıyor ya bişey sorcam kakasının kıvamı nasıl benimki mesela oyun hamuru gibi yumuşak ama akışkan değil her gün yapıyor artık kabız değildir dimi
Sabahlari yumurta ve peynir mutlaka oluyor. Arada donusumlu olarak biri olmuyor. Ara ogun sadece yoğurt veriyorum. İki gunde bir kez meyve mutlaka veriyorum. Ya sabah kahvaltisinda ya da aksam menusune gore. Aksamlari ise sebze corbalari yapiyorum. Eger meyve olarak muz verdiysem aksamina mutlak kabak gibi barsak çalıştıracak bir sey veriyorum. Kiyma ve et suyu yemeye yeni başladık. Onu da soyle ayarladim simdilik. Bir aksam et sulu tahıllı corba bir aksam kiymali sebzeli corba gibi. Sabah kahvaltida irmik veya yulaf verdiysem o gun tahil yerin sebze veriyorum. Karışık mi olduKızlar sorum var ? Şimdi ek gıda da menüyü nasıl ayarlıyorsunuz ? Her gün sebze veriyor musunuz ? Ben ay dur kabız olmasın kayısı vereyim, dur yoğurtta yesin falan derken bir bakıyorum sebzeyi unutmuşum, yoğurdu sürekli biseylerle karıştırmak istemiyorum sade haliyle de yesin istiyorum ozaman meyve yada sebzeden biri iptal oluyor nasıl ayarliyorsunuz bunu
Benim kizim hala yemek yemiyor. En fazla bir cay kasigi yiyor. Boyle ne yapicam bilmiyorum.
Cay kasiginin ucu kadar yiyor bizimki sukurBizim bebisler ayri bir tue olabilir. o da tukurdugu diline bulasinca midesine biraz gidiyor. Bezinden anliyorum. Ufak parca gorunce. Burda herkes cesit cesit yemek paylasiyor. Gonul ister ki bizimkiler de yesin kasik istemiyo ama onune buharda pismis havuc ve karnabahar koydum biraz. Onu eliyle agzina atti hapur hupur ezdi yutmus bezinde gordum. Dogustan blwci galiba. Simdilik oyle onune koyuyorum. Pek yedigi yok aslinda ama azcik olsa da tatlari tanir diye boyle devam ediyoruz simdilik.
Bilmem gereken birsey varsa bana da ulassana dm denDm den ulascam sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?