2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canim ornek bir haftalik bir program atabilir misin? Ne yapicam derdi cok buyuk. Hem kendimiz hem bebekler icin ne yapicam diye dusunup duruyorum.

paylasirmisin güzellik yemiyoruz ama.kenarda kalsin

Canim hirilti dedigi nefes alirken gogsunden hirhir ji segisik ses geliyo burnundan degil yani gogsunden cok sigara icersinde ses gelir ya gpgsunden o sekilde... Ben seti almayi cok istiyorum artik faydali biseyler yapmamiz lazim set halinde ondan canim setin icerigini foto arti sagolsun bu ayda yapmasi imkansiz ama 9. Aya uyhundur heralde

sozum meclisten dışarı ama evt mecburen özele götürüyorum ben de cnm. Başka türlü olmuyor ne yazik ki.

Sadece kuzu kıyma canim. Çorbasına ya da sebzesine ekliyorum. Diger ikisi yok henuz.
Ya bizim doktor kafayi yemis heralde haftanin bes gunu kofte bir gunu tavuk bir gunu balik diyo deli midir nedir

İnsaah canim rahat edin insallah

Kızlar ya bizim kız en son dün sabah kaka yaptı, zorlanıyordu biraz ıkınıp sıkınıp. Sonra birkaç kez fışkırır gibi değil de öğürür gibi kustu. Acaba ıkınırken kendini zorladı da mı oldu diye düşündüm. Yine de sağlık ocağına bi gösterdim (hemen hastaneye sokmak istemedim zaten her yer mikrop ) Doktor ateşi falan olmadığı için takip edin, bir saat içinde birkaç kez kusarsa acile gidersiniz dedi. Size daha önce böyle olmuş muydu? Ateşi yok, ishal vs. yok. Bir şey dokunmuş gibi birkaç kez kustu ve rengi bezi attı biraz. Şimdi daha iyi ve kusmuyor. Önerisi olan var mı?

Bugun kazayla omlet yapiyom.derken.icinde yumurta beyazi temas etmis kizardik.kabardık kustuk ishal olduk belki yedigi de yapmış olabilir midesini usutmus olabilir soğuk bisey yediysen gecmis olsun canim.ihlamur verdim.damlalikla zoraki dene.istersen

Geçmiş olsun canım usuttumu yada ogurur gibi diyon ağzına minik bişey mi soktu saç gibi boğazına rahatsız etti de öylemi öğüdü acaba ama bi kaç kez küsmüş Allahım iyilik versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…