2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ya öyle uyuyoruz zaten de işte o da fena alışkanlık yapacak gibi zaten yanımda yatıyor yatağı yanımda ne bu yapışıklık anlamıyorum terliyor bir de essek koluma degince
Evet belki alışkanlık yapacak ama onun kollarımda güvenle huzurla uykuya dalması çok huzur veriyor bana
Benim oğlumda da var maalesef haftada bir temizliyorum. Aynı şekilde kaşıyıp yara yapıyor. Zeytinyağı ve karbonatı karıştırıp kafasına sürüyorum sonra da streçliyorum banyodan önce ince dişli tarakla tarıyorum nazikçe. Ne zaman geçecek ben de merak ediyorum

İyigeceler kızlar
6 aynkontrolüne gittik bugun
Gerci 6,5 aylıgız ama
Kilo az almıs cnm sıkıldı
250 gr anca almıs
Dr normal ek gıdaya biraz fazla yüklenin dedi
Gecen ay 800 gr almıstı ya

Ben de yine çok saçma bi şeyle karşınızdayım hazırsanız.

Bizim kız zaten bu ara hep hasta. Dün de annem bizdeydi, bi ara cidden gürültülü bir şekilde hapşırdı. Ya miniş o kadar korktu ki yani doğdu doğalı hiç öyle ağlamamıştı. Böyle iç çeke çeke. Sakinleştirdik vs. ama bir süre iç çekti, içim ezildi ya. Bir şey olmaz di mi, bi korku morku kalmaz. Gerçi annemi çok sever, sonrasında da normal davrandı ama içime dert oldu resmen.

Cok gecmis olsun haata ya iyixe hassaslasmistir odu patladi demekki bi an kalici bisey olmaz benim de hapsirmam cok sesi cocuk biranda korkuyo agliyo hatta bazen ama normal halina donuyou

Herkes dogumdan onceki kilosuna dondumu sy kilo isini naptiniz ya Allah icin bi yazin bana dert oldu

İyigeceler kızlar
6 aynkontrolüne gittik bugun
Gerci 6,5 aylıgız ama
Kilo az almıs cnm sıkıldı
250 gr anca almıs
Dr normal ek gıdaya biraz fazla yüklenin dedi
Gecen ay 800 gr almıstı ya
Kaç Kilo olmuş canım bide tamamen eşyası z mi tartılı yör minigin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…