Tamam.Zayif olanlae yazmasin recaa edecem
Yahu sen ne diyosun popom ayri cumhuriyet kurdu diyorum ve buradan secretıp gidiyorum
İste ben abue cuvue cok yiyoeum.niye diyceksin ayakta salliyorum ya elim.bos kalmasin hesabi yok kahvenin yanina kurabiye hayie cocugun bebek kurabiyelerine de sardim bu ara neyse biraz dikkat etmeye basladim bakalimÖzel bir şey yapmadım canım emzirmek dışında. Ben sadece abur cubur hazır gıda tüketmiyorum, tatlı pek canım çekmez. Belki bu yüzdendir
Abur cuburu tamamen kesince sadece emzirerek kilo verebildiğini göreceksinİste ben abue cuvue cok yiyoeum.niye diyceksin ayakta salliyorum ya elim.bos kalmasin hesabi yok kahvenin yanina kurabiye hayie cocugun bebek kurabiyelerine de sardim bu ara neyse biraz dikkat etmeye basladim bakalim
Ewet dogru soyluyosun arrik bu abur cuburu cidden kestim ilk.defa muhtemelen bu sefer kilo vericem cunku hafifledigimi hissediyoeum kendimdeAbur cuburu tamamen kesince sadece emzirerek kilo verebildiğini göreceksinBaşka da bir şey yapmaya gerek yok. Ben bazen bir oturuşta bir tam ekmek yiyorum
Ayakta sallarken de mesela kitap okuyabilirsin veya kulaklıkla birşeyler izleyebilirsin
Çok doğru bir karar. Zaten zararlı şeyler sütten de bebeğe geçiyor.Ewet dogru soyluyosun arrik bu abur cuburu cidden kestim ilk.defa muhtemelen bu sefer kilo vericem cunku hafifledigimi hissediyoeum kendimde
Bu ekmek icin: Tam Buğday Unlu Bebek Ekmeği Tam Buğday Unlu Bebek Ekmeği - Nefis Yemek TarifleriÇok doğru bir karar. Zaten zararlı şeyler sütten de bebeğe geçiyor.
Sen bebek ekmeği yaptığından bahsetmiştin. Tarif verebilir misin? Her gün veriyor musun bebeğine? Ve bir de bebe bisküvisi. Bebek irmiğiyle yapınca sevdi mi bebeğin? Nelere katıyorsun bisküviyi.
Bu ek gıda olayı matematik problemi çözmekten de beter bir hal aldı benim için
Tamam canım çok sağol ben de vereyim yavaş yavaşBu ekmek icin: Tam Buğday Unlu Bebek Ekmeği Tam Buğday Unlu Bebek Ekmeği - Nefis Yemek Tarifleri
Bu da bebe bsjuvi:Kolay Bebek Bisküvisi Kolay Bebek Bisküvisi - Nefis Yemek Tarifleri
Bebek irmigini ben organik ince irmik aldim.ince oldugu icin agzina kitir kitir gelmiyo
Hergun vermiyorum canim sebze corbasi yaptiysam icine dogruyorum.simsi kofte de yapiyorum o yaotigim ekmegi kueutup onla kofte yapiyorum kuzu etinden
Sewdi sewdi skinti olmuyo
Köfteyi nasıl yiyor ya benim oğlum püreleri bile yutmuyor.istemedigi için yutmuyor galiba hiç bir şey yediremiyorum çocuğaBu ekmek icin: Tam Buğday Unlu Bebek Ekmeği Tam Buğday Unlu Bebek Ekmeği - Nefis Yemek Tarifleri
Bu da bebe bsjuvi:Kolay Bebek Bisküvisi Kolay Bebek Bisküvisi - Nefis Yemek Tarifleri
Bebek irmigini ben organik ince irmik aldim.ince oldugu icin agzina kitir kitir gelmiyo
Hergun vermiyorum canim sebze corbasi yaptiysam icine dogruyorum.simsi kofte de yapiyorum o yaotigim ekmegi kueutup onla kofte yapiyorum kuzu etinden
Sewdi sewdi skinti olmuyo
Canım ben cok kılo almamıstım sonradan hemoroıd cıktı yemek yemekten korkuyordum oylece az yemeye basladm az yesende emın ol sütün oluyor hatta ben sadece komposto yıdıgıö gun bıle sütüm fıskırıyordu yanı hamılelıktede dogumdandan sonrada yeme ısını abartmadm dıyet fılan yapmadm bazen ac yatıyordum kabız olurım korkusuyla yesıllık sevıyorum zaten bebekten cok vakıt kalmıyor hele bu ara ne yedıgımı bılmıyorum.Super nasil yaptin
Erken yedırdım hatta pure seklınde cok az verdım onun avantajı suan buyuk parcaları bıle yıyor ekmek ver elıne ekmek bogmazmıs alısaın koparıp yemeyeKöfteyi nasıl yiyor ya benim oğlum püreleri bile yutmuyor.istemedigi için yutmuyor galiba hiç bir şey yediremiyorum çocuğa
Evet canim, artik düzen oturdu zaten esim de gelince destek oluyor hallediyorum
Kofteyi tam haliyle yemiyo ama parca parca yiyo iki kucuk kofteyi ben yalniz blendardan pek gecirmedun ek gida baslangicinda da alisikKöfteyi nasıl yiyor ya benim oğlum püreleri bile yutmuyor.istemedigi için yutmuyor galiba hiç bir şey yediremiyorum çocuğa
Ayyy dogru diyosyn yok yok bu sefer vericem bu kiloyu inat ettim zatenCanım ben cok kılo almamıstım sonradan hemoroıd cıktı yemek yemekten korkuyordum oylece az yemeye basladm az yesende emın ol sütün oluyor hatta ben sadece komposto yıdıgıö gun bıle sütüm fıskırıyordu yanı hamılelıktede dogumdandan sonrada yeme ısını abartmadm dıyet fılan yapmadm bazen ac yatıyordum kabız olurım korkusuyla yesıllık sevıyorum zaten bebekten cok vakıt kalmıyor hele bu ara ne yedıgımı bılmıyorum.
Bn de inatlandim. İkiz emziriyosun 6 ayda tig gibi kalirsin dediler ualaann. Ek gidaya g cince zayiflarsin dediler yalaaannn. Ancak dogumdan önceki kiloma indim. Ama hala 20 kilo fazlam var. Bir aydir dikkat ediyorum sadece 2 kilo gitti.Ayyy dogru diyosyn yok yok bu sefer vericem bu kiloyu inat ettim zaten
Sende zor verengillerden sin canım o zamnBn de inatlandim. İkiz emziriyosun 6 ayda tig gibi kalirsin dediler ualaann. Ek gidaya g cince zayiflarsin dediler yalaaannn. Ancak dogumdan önceki kiloma indim. Ama hala 20 kilo fazlam var. Bir aydir dikkat ediyorum sadece 2 kilo gitti.
Erken yedırdım hatta pure seklınde cok az verdım onun avantajı suan buyuk parcaları bıle yıyor ekmek ver elıne ekmek bogmazmıs alısaın koparıp yemeye
Ekmek veriyorum emip ağzına dolduruyo tikaniyo püre veriyorum sırf yutmasin diye en az 3.4 dk ağzı açık ağlıyor ağzını kapatsa yuttu diye ağlıyor öğürüp çıkarmaya çalışıyor.kasik görünce ağzını sıkıca kapatıp yüzünü çeviriyorKofteyi tam haliyle yemiyo ama parca parca yiyo iki kucuk kofteyi ben yalniz blendardan pek gecirmedun ek gida baslangicinda da alisik
Evet maalesef tiroidim varcok zor gidiyor o yuzdenSende zor verengillerden sin canım o zamn
Bende tatlı hamur işi abur cunr yemiyorum ve ekmek de günlük 2dilim kadr harekette çok ama ayda iki zor gidiyo
bisi olmaz.Ben de yine çok saçma bi şeyle karşınızdayım hazırsanız.
Bizim kız zaten bu ara hep hasta. Dün de annem bizdeydi, bi ara cidden gürültülü bir şekilde hapşırdı. Ya miniş o kadar korktu ki yani doğdu doğalı hiç öyle ağlamamıştı. Böyle iç çeke çeke. Sakinleştirdik vs. ama bir süre iç çekti, içim ezildi ya. Bir şey olmaz di mi, bi korku morku kalmaz. Gerçi annemi çok sever, sonrasında da normal davrandı ama içime dert oldu resmen.
2 kilo altındayım.Herkes dogumdan onceki kilosuna dondumu sy kilo isini naptiniz ya Allah icin bi yazin bana dert oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?