2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kasık agrisi normal diye biliyorum. Benim arkadasim 9 ay cekti 20 dk ayakta dursa yarim saat yatiyordu. Bazı bebisler nazlı oluyor galiba
Ins oyledir cnm adet ağrısı oluyordu dediğim gibi ama bu şekilde batma ve kaşık ağrısı ilk d3fa bugün oldu..

bazen bende de cok şişkinlik oluyor gobegim kocaman oluyor rahatsizlik veriyor kabizlik problemi de yaşadığım oldu ama şu aralar daha iyi hissediyorum kendimi uyku hali de azaldi onceden işten gelip yemek yedikten sonra koltukta uyuyakalirdim simdilerde yemekten sonra ev işlerimi bile yapabiliyorum ve daha gec yatiyorum

Cinsiyet onemli degil ama kızıniz olabilir. Ogrenince yazin arkadasimin kizi olmustu
Hayırlısı canım dediğin gibi cinsiyet önemli değil.. ne olursa olsun başımın tacıdır..açıkçası merak da etmiyorum..oğlumdan önce bir kaybim var onda da hic belirti yaşamamıştım.agustos ayında da bir kimyasal geçirdim..ister istemez stres oluyorum engel olmaya çalışsam da kendime pek başarılı olamıyorum..herşey yolunda gitsin de ben ağrıları çekmeye raziyim..bu arada aranızda hareketlerini hisseden varmı

İki buçuk yaşında hep kız olsun istiyordu ama annelik işte bende kız evladı tattım diye erkek istiyordum
Oyy temiz kalpli bilmis kardesini olsun hayirlisi buymus rabbim saglik versin insallah benim kizimda erkek olcak diye herkese soyluyo insallah yanilmaz ama nasip kiz cikarsada uzulmem

ikili tarama yaptırmayanlara katılıyorum keşke bende hiç yaptırmasaydım 1:214 çıktı yani risk grubunun içindeyim oysaki ense kalınlığı ve burnu ultrasonda normal çıkmıştı perinatoloji doktoruna randevu aldık dna testi, amniyosentez ya da 3'lü 4'lü tarama hiçbirini yaptırmıcam çünkü sonuç ne çıkarsa çıksın hamileliğimi sonlandımıcam her ne şekilde olsun bir bebeğim olucak allahın izniyle onun sevinci bana yeter

bu testler %100 kesin sonuc vermiyor en yakın arkadasıma yapılan butun tetslerde bebegın normal olmayacagı soylendı ve suanda 2 yasında sapa saglam hiçbir sağlık sorunu olmayan bir çocuğu var ..

Bu testleri zaten hiçbirimiz kendi isteğimizle yaptırmiyoruz ki hep dr larin etkisi altında kalıyoruz..allah bize bu duyguyu tattirmis bize bir melek emanet etmiş.. test sonuçlarına gore nasıl bunun kararını biz verebiliriz zaten.yiyecek ekmeği varsa testler hepsi hikaye..ayrıca yanılma payı da çok yüksek ken..allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin..ins hayırlısıyla sende sağlıkla kucağına alırsın meleğini.. bende yaptırıyorum testleri ama seninde dediğin gibi sonuç ne olursa olsun bizim mucizemiz onlar

Aynen canım bencede yaptırma zaten bu sonuçlar kesin de değil rabbim hayırlısını versin onlarda can sen içini ferah tut bunlarda imtihan oluyor

Kızlar selam :) nasıl gidiyor hamileliğiniz? Bizim de bugün 2li testimiz vardı. 3 kere ultrasona girdim resmen bir türlü ensesini ölçtürmedi neler yapmadık Yok nazlı yavrum kıpırdamadı hiç yerinden doktorla inatlaştı resmen :) artık üçüncü de doktor bir şekilde aldı ölçüyü. Cinsiyet içinde bir çıkıntı göremedi doktorumuz erkeklerde çok net söylüyoruz ama kızlarda hep yanılma payı bırakıyoruz ama yüzde seksen kız gibi duruyor dedi :) bakalım inşallah öyle devam eder :) cinsiyet öğrenen var mı aranızda ?

Oyy temiz kalpli bilmis kardesini olsun hayirlisi buymus rabbim saglik versin insallah benim kizimda erkek olcak diye herkese soyluyo insallah yanilmaz ama nasip kiz cikarsada uzulmem
Sanırım ikinci çocuklarda en zor olan büyük çocukların kız ya da erkek istemeleri. benim kızımda bir süredir benim kardeşim olacak ama kız kardeşim olacak diyor. Henüz hamile olduğumu bilmemesine rağmen böyle diyor. her seferinde kız da olabilir erkek de olabilir diyerek alıştırmaya çalışıyorum.

Aynen bende surekli diyorum kizda okursa sana arkadas olur saclarini tararz fln diyorum erkeklernde taranir diyip kiziyor bize

Çok çok haklısın dünyaya böyle düşünen insanlar lazım. Kutluyorum sizi ve böyle düşünenleri

Benim ikisinede kıza benziyor ama bir dahaki kontrolde daha net belli olur dedi bekleyeceğim bir dahaki kontrolü artık alışveriş için şimdi diyom kız için alırım birden erkek çıkar olmaz :)

Benim ikisinede kıza benziyor ama bir dahaki kontrolde daha net belli olur dedi bekleyeceğim bir dahaki kontrolü artık alışveriş için şimdi diyom kız için alırım birden erkek çıkar olmaz :)
Bende aynen çünkü bugün çok okudum 12de kız deyip erkek çıkan ne olur ne olmaz bakalım :) çıkıntı sonradan belli olur falan:)

Maalesef hala bişey yiyemiyorum 3 kilo verdim bugün hemşire iyi değil böyle falan dedi ama yiyemiyorum
Ben de 5 kg aldim( gebeligi ogrenince sigarayi biraktim ve ilk hafta 2 kg aldim sigara birakma sebebiyle. Uzerine 1hafta evde yattim lekelenme sebebiyle. Uzerine mide bulantisi kusma vs hic olmayinca istahim da etkilenmedi sonuc +5 kg(((( simdi dikkat etmeye calisiyorum en azindan sonraki aylarda az kilo alayim diye. Yuruyuslere baslayacagim eger hizla kilo almaya devam edersem diyetisyene gitmeyi dusunuyorum

kızlar 2 li test yaptırmak için özel hastanede ne kadar ücret ödediniz?

Fazla almak da iyi değil hiç almamak da iyi değilmiş ama elimizde değil işte hep aynı gitmez ama kilo alimin merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…