2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Basim donuyo artik bassiiiiiim ulan saat 4 cocuk oyun oynuyo yatakta yok ya yazmizsiniz ya cocuk anneyi ariyo bolmemne bu uyuyan cocuklar anbesini hic mi aramiyo bunlarin huylari bozuk bu kadar basit...
doğduğu andan beri koynumda yatıyor. Geve 8-10 kez uyaniyor.
Açtır dediler, mama içiyor yatıyor, 30dk sonra vizikkkkk meme istiyor .. bunun abisi dr böyle uyumazgillerdendi. Sansima uyumayan bebek çıkıyor hep.
Cnm. Tek dikkatimi ceken anne sutunu pisirmen. Benim bildiğim, pitinc unu ile muhallebiyi suyla pişirip, içine sonradan anne sütü eklemen gerektiği. Oglumdayken dr ve ebe o sekilde tavsiye etmisti.

İyigeceler kızlar
Kilodan bahsedilmisken dün hastanede gördüğümü anlatayım
Daha dogrusu nasıl fesatlandıgımı
Sıra bekliyorz
İceri ikiz bebek arabasıyla bi kadın girdi tam önümden gecti,koltukta otururken bir de ne göreyim,mini elbise giymis
Bebekler minnak yeni dogum yapmıs belli
Kayıdını oldu geldi oturdu karsıma
Temel icgüdü filmindeki Sharon Stone gibi attı bacak bacak üstüne ,o etek cıktı arsa
Bebekler 12 günlükmüs,kız birgüzel sacını fönlemis,makyajını yapmıs.
Ben kucagımda 6.5 aylık bebe,ortamdaki 75 anne gibi siyah taytım,beyaz basic popo örten tshhirtümle izledim kadını
İzledikce bisey cıktı
Elbise altı mini ama üst bogazlı
Ana dedim nasıl emziriyosn ya
Corapta giymemis kesin sabaha kadr bagırır o cocuklar derken adımız seslendi mekanı terk ettik
Gbtsine kadr incektim kadının yoksa
Böyle analar da varmıs helal olsun dedim

doğduğu andan beri koynumda yatıyor. Geve 8-10 kez uyaniyor.
Açtır dediler, mama içiyor yatıyor, 30dk sonra vizikkkkk meme istiyor .. bunun abisi dr böyle uyumazgillerdendi. Sansima uyumayan bebek çıkıyor hep.
Arkadaşımın bi yasinda oğlu var çok sık uyanıyor diye açtır çocuk demişler bı güzel doyurmis emzirip yatırmış o gece her zamankinden daha çok uyanmış olmayınca olmuyor

Yaşasın siyah tayt kardeşliği

Sızle bırlıkte sureklı sofraya otursun canl özensın suan bızımkı herseyı yemek ıstıyor yıyorda bız yerde yıyoruz o da dogdu dogalı yanımızda dedıgın gıbı ara ver blw yontemı denesen ona bırak elıne ver kasık kullanma

Bi dene bakalim canim.istersen sonra yogurtlu meyveyle baslarsin en sekerlisiinden meselai elmali muzlu yogurt genelde en sevdikleri kimse sorsam..

Bazi kadinlaea ben de imreniyorum valla yok yani 12 gunluk.lohusalik ne demek zaten beynin senle olmuyo etek nedir kanaman var ne bilim helal olsun o morali nerden buldun

R Rzg14 diyetsiz mi verdin canim.ne uyhuladin yaptiysan
40 çıkmadan gitmisti aldigim kilo cnm. Bol koşturmaca....
Aralikda da hastaliklar baslayinca kosmaktan 2 kg altina indim. 2-2.5 kg arası iste. Diyet vs yok ben de. Canim ne isterse yiyorum cnm.

Bi dene bakalim canim.istersen sonra yogurtlu meyveyle baslarsin en sekerlisiinden meselai elmali muzlu yogurt genelde en sevdikleri kimse sorsam..
Hiç uyumadigi için her sofrada oluyor zaten her şeyi alıp ağzına sokmaya çalışıyor blw çok mantıklı aslında boğazına takılırsa falan diye korkuyorum ama denicem aldığını yesin kendi kendine

Ya kızlar küçükken beşikte kıpırdamadan yatırması kolaydı, büyüdü sürekli eli kolu carpiyo beşik ses yapiyo bu sefer uykusu açılıyor böyle devam ederse köşe takımı candır diyecem. Varmı önerisi olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…