- 14 Ocak 2020
- 431
- 649
- 23
- 34
Benimkinin yumurta alerjisi var veremiyorum. Zaten daha kahvaltı vermeye de yeni başladım. Bulamaç sevmiyor benimkisi. Ağzına biraz ekmek koyuyorum, üstüne biraz peynir, yoğurt kaymağı vsBebjelrinize her gün yumurta yediriyormusunz kızlar ya etrafta tombik Bebrleri duyunca bana geliyorlar o kadat ek gida da veriyorum emiyor da kilo alımı çok az
Ya kızlar küçükken beşikte kıpırdamadan yatırması kolaydı, büyüdü sürekli eli kolu carpiyo beşik ses yapiyo bu sefer uykusu açılıyor böyle devam ederse köşe takımı candır diyecem. Varmı önerisi olan
Kızlar babynest yapıyorum tanidiklariniza onerebikirisinz sevinirim
Bu da linki
Bebjelrinize her gün yumurta yediriyormusunz kızlar ya etrafta tombik Bebrleri duyunca bana geliyorlar o kadat ek gida da veriyorum emiyor da kilo alımı çok az
Bende ozenmiyorum ama milletin anlatişi sanki onlar sağlıklı bizimkiler defilmi gibi sinir oluyorumBenimkinin yumurta alerjisi var veremiyorum. Zaten daha kahvaltı vermeye de yeni başladım. Bulamaç sevmiyor benimkisi. Ağzına biraz ekmek koyuyorum, üstüne biraz peynir, yoğurt kaymağı vs
Tombik bebeklere ben hiç özenmiyorum açıkcası o da hiç sağlıklı bir durum değil ki
Bnde her gün vereyim o zman yumurtayı ablası şimdi yemiyor zaten minikler yesin bariYa ben hala yarı kundak yapıyorumGaliba artık kundağa veda etmem gerek ama çok kolaylaştırıyordu uykuyu.
Linkten göremedim kuzum ya.
Ben her sabah sarısını yediriyorum da tamamını bitirmiyor. Ya kilo yapı meselesi bence hiç takma.
Letgo yüklü varmi canım telin de açılıyor linkdeYa ben hala yarı kundak yapıyorumGaliba artık kundağa veda etmem gerek ama çok kolaylaştırıyordu uykuyu.
Linkten göremedim kuzum ya.
Ben her sabah sarısını yediriyorum da tamamını bitirmiyor. Ya kilo yapı meselesi bence hiç takma.
Ben her sbabah yedircem diye hasliyorumda yemiyor mmalesef artık bir tam yedir demişti ebe ama bı çay kaşığı kadar bile yediremiyorumBebjelrinize her gün yumurta yediriyormusunz kızlar ya etrafta tombik Bebrleri duyunca bana geliyorlar o kadat ek gida da veriyorum emiyor da kilo alımı çok az
Ben daha hiç başlamadım alerjiden dolayı doktor şimdilik kalsin dediBen her sbabah yedircem diye hasliyorumda yemiyor mmalesef artık bir tam yedir demişti ebe ama bı çay kaşığı kadar bile yediremiyorum
Tnn canım yedireyim inslaahBen her sbabah yedircem diye hasliyorumda yemiyor mmalesef artık bir tam yedir demişti ebe ama bı çay kaşığı kadar bile yediremiyorum
Valla ben de hala yarım kundak yapıyorumYa ben hala yarı kundak yapıyorumGaliba artık kundağa veda etmem gerek ama çok kolaylaştırıyordu uykuyu.
Hiç takma canım. Bana da söylüyorlar şöyle yedir böyle emzir kolları boğum boğum olsunBende ozenmiyorum ama milletin anlatişi sanki onlar sağlıklı bizimkiler defilmi gibi sinir oluyorum
Şükür alerji falan çıkmadı daha da yediremiyorumBen daha hiç başlamadım alerjiden dolayı doktor şimdilik kalsin dedi
Valla ben de hala yarım kundak yapıyorumbi ara bırakayım artık büyüdü dedim. Baktım kımıl kımıl sürekli kendini uyandırıyor. Yok dedim daha hazır değil kundakla vedalaşmaya Evde neyse de bir ortamda kundaklayınca millet tuhaf tuhaf bakıyor artık
Yumurta veriyoeum.canim ama benimki de tombik degil surekli hareketnediyolar zaten bazi bebeklere bakiyorum baya tombulBebjelrinize her gün yumurta yediriyormusunz kızlar ya etrafta tombik Bebrleri duyunca bana geliyorlar o kadat ek gida da veriyorum emiyor da kilo alımı çok az
Merhaba canimKızlar nasılsınız? Ağustos böcekleri nasıllar?
Ek gıda serüvenine biz de başladık
Allahım çok zor gerçekten yemiyor, püskürtüyor. 10 gün oldu ama düzenimiz oturmadı henüz. Ben öğleden sonra çalışıyorum 3 ay daha çalışıp ücretsize ayrılacağım, annem vermeye çalışıyor ama zorlanıyor kendim olsam daha etkili ilerlerdik belki8400 kg 69cm. Hiç dişimiz yok. Uyuturken çok zorlanıyoruz ayağımızda sallıyoruz hep ağlayarak uyuyor. Hele dün gece sebepsiz 02 de ağlayarak uyandı 4 e doğru zor daldı. Neyin nesiydi anlamadık şamar oğlanına döndüm Uykusuzluktan resmen . müsait olanlar yazarsa sevinirim;
1- İlk dişiniz ne zaman çıktı?
2- uyku eğitimi veren var mi? Ağlatmadan kaç günde başarılı olabilirim?
3- 1 den fazla çocuğu olanlar delirmemek yada evi terketmemek için neler yapıyorsunuz?
4- ek gıda hazırlamak ve yedirmek çok zor geliyor emzirmek kolayıma geliyordu kolay hazırlanan besleyici neler verebilirim? Kahvaltıları Bulamaç mı yapıyorsunuz?
5- saçlarım çok dökülüyor çözüm bulan var mi?
Minnakları çok öpüyorum.
Bursa ya bahar gelmişHer yer çiçeklenmiş
hepimize güzel bir hafta diliyorum
Bizde de ayni ozellikle karsi taraf cok zayif diyor ailesi anlamadim ben yiyo iste obez olsun istiyolar kiyas ediyolar diger bebeklerleBende ozenmiyorum ama milletin anlatişi sanki onlar sağlıklı bizimkiler defilmi gibi sinir oluyorum
Aynen bizimki de öyle fazlası var eksiği yokAy evet ya kundak yapmayınca uyuması gerektiğini anlamıyor resmen, saçımı tutayım emziğimi çekeyim elimi inceleyeyim, ohooo
Benim oğlumun ilk dişi 6,5 aylıkken çıktıKızlar nasılsınız? Ağustos böcekleri nasıllar?
Allahım çok zor gerçekten yemiyor, püskürtüyor. 10 gün oldu ama düzenimiz oturmadı henüz. Ben öğleden sonra çalışıyorum 3 ay daha çalışıp ücretsize ayrılacağım, annem vermeye çalışıyor ama zorlanıyor kendim olsam daha etkili ilerlerdik belki8400 kg 69cm. Hiç dişimiz yok. Uyuturken çok zorlanıyoruz ayağımızda sallıyoruz hep ağlayarak uyuyor. Hele dün gece sebepsiz 02 de ağlayarak uyandı 4 e doğru zor daldı. Neyin nesiydi anlamadık şamar oğlanına döndüm Uykusuzluktan resmen . müsait olanlar yazarsa sevinirim;
3- 1 den fazla çocuğu olanlar delirmemek yada evi terketmemek için neler yapıyorsunuz?
4- ek gıda hazırlamak ve yedirmek çok zor geliyor emzirmek kolayıma geliyordu kolay hazırlanan besleyici neler verebilirim? Kahvaltıları Bulamaç mı yapıyorsunuz?
Minnakları çok öpüyorum.
Kızlar nasılsınız? Ağustos böcekleri nasıllar?
Minnakları çok öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?