2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bebjelrinize her gün yumurta yediriyormusunz kızlar ya etrafta tombik Bebrleri duyunca bana geliyorlar o kadat ek gida da veriyorum emiyor da kilo alımı çok az

Bebjelrinize her gün yumurta yediriyormusunz kızlar ya etrafta tombik Bebrleri duyunca bana geliyorlar o kadat ek gida da veriyorum emiyor da kilo alımı çok az
Benimkinin yumurta alerjisi var veremiyorum. Zaten daha kahvaltı vermeye de yeni başladım. Bulamaç sevmiyor benimkisi. Ağzına biraz ekmek koyuyorum, üstüne biraz peynir, yoğurt kaymağı vs
Tombik bebeklere ben hiç özenmiyorum açıkcası o da hiç sağlıklı bir durum değil ki

Ya ben hala yarı kundak yapıyorum Galiba artık kundağa veda etmem gerek ama çok kolaylaştırıyordu uykuyu.

Kızlar babynest yapıyorum tanidiklariniza onerebikirisinz sevinirim
Bu da linki

Linkten göremedim kuzum ya.

Ben her sabah sarısını yediriyorum da tamamını bitirmiyor. Ya kilo yapı meselesi bence hiç takma.

Bende ozenmiyorum ama milletin anlatişi sanki onlar sağlıklı bizimkiler defilmi gibi sinir oluyorum

Bnde her gün vereyim o zman yumurtayı ablası şimdi yemiyor zaten minikler yesin bari

Letgo yüklü varmi canım telin de açılıyor linkde

Ben her sbabah yedircem diye hasliyorumda yemiyor mmalesef artık bir tam yedir demişti ebe ama bı çay kaşığı kadar bile yediremiyorum

Ya ben hala yarı kundak yapıyorum Galiba artık kundağa veda etmem gerek ama çok kolaylaştırıyordu uykuyu.
Valla ben de hala yarım kundak yapıyorum bi ara bırakayım artık büyüdü dedim. Baktım kımıl kımıl sürekli kendini uyandırıyor. Yok dedim daha hazır değil kundakla vedalaşmaya Evde neyse de bir ortamda kundaklayınca millet tuhaf tuhaf bakıyor artık
Bende ozenmiyorum ama milletin anlatişi sanki onlar sağlıklı bizimkiler defilmi gibi sinir oluyorum
Hiç takma canım. Bana da söylüyorlar şöyle yedir böyle emzir kolları boğum boğum olsun Öyle olunca da bu çocuk çok kilolu acaba bir sorun mu var obez mi olacak derler. Millet der de der hiç takılma o yüzden sağlıklı olsunlar yeter

Ay evet ya kundak yapmayınca uyuması gerektiğini anlamıyor resmen, saçımı tutayım emziğimi çekeyim elimi inceleyeyim, ohooo

Kızlar nasılsınız? Ağustos böcekleri nasıllar?
Ek gıda serüvenine biz de başladık
Allahım çok zor gerçekten yemiyor, püskürtüyor. 10 gün oldu ama düzenimiz oturmadı henüz. Ben öğleden sonra çalışıyorum 3 ay daha çalışıp ücretsize ayrılacağım, annem vermeye çalışıyor ama zorlanıyor kendim olsam daha etkili ilerlerdik belki 8400 kg 69cm. Hiç dişimiz yok. Uyuturken çok zorlanıyoruz ayağımızda sallıyoruz hep ağlayarak uyuyor. Hele dün gece sebepsiz 02 de ağlayarak uyandı 4 e doğru zor daldı. Neyin nesiydi anlamadık şamar oğlanına döndüm Uykusuzluktan resmen . müsait olanlar yazarsa sevinirim;
1- İlk dişiniz ne zaman çıktı?
2- uyku eğitimi veren var mi? Ağlatmadan kaç günde başarılı olabilirim?
3- 1 den fazla çocuğu olanlar delirmemek yada evi terketmemek için neler yapıyorsunuz?
4- ek gıda hazırlamak ve yedirmek çok zor geliyor emzirmek kolayıma geliyordu kolay hazırlanan besleyici neler verebilirim? Kahvaltıları Bulamaç mı yapıyorsunuz?
5- saçlarım çok dökülüyor çözüm bulan var mi?
Minnakları çok öpüyorum.
Bursa ya bahar gelmiş Her yer çiçeklenmiş
hepimize güzel bir hafta diliyorum

Yumurta veriyoeum.canim ama benimki de tombik degil surekli hareketnediyolar zaten bazi bebeklere bakiyorum baya tombul

Merhaba canim
1-disimi dun cikti 7 ayi gectik dusun yani bana surekli soeuyolardi aaa daha cikmadimi diye benim cevremde 1 yasina kadar disi cikmayam cok kisi var benim de cok gec cikmis hatta bizimkinin erken cikmis bana gore annem diyoki senin disin ciktiginda emekliyodun
2-)uyku egitiminde biz basarili olamadik oglanda zaten hic pipisine takmadi
3-)Allab hepsine kolaylik versjn
4-)bulamac ki.ne bulamac kiyma sebze elma yohurt karman corman ne bulduysam koyuyorum bazen tek veriyorum elime ne gecerse
5-)benim de kedi tuyu gni oldu bicok bakim uyguladim olmadi sanirim emzirdigimiz icin icten geliyo vitaminsiziz

Ay evet ya kundak yapmayınca uyuması gerektiğini anlamıyor resmen, saçımı tutayım emziğimi çekeyim elimi inceleyeyim, ohooo
Aynen bizimki de öyle fazlası var eksiği yok
Benim oğlumun ilk dişi 6,5 aylıkken çıktı

Uyku eğitimi vermedim vermeyi de düşünmüyorum açıkçası, bu fikrin yetimhanelerden çıkma olduğunu duymuştum

Ek gıda bana da çok zor geliyor gerçekten Benimki çorba türlerini sevdi çorbadan gidiyorum genelde. Tarhana çorbası kurtarıcı olabiliyor. Muhallebi, püre tarzı şeyleri pek sevmedi
Kahvaltıda bulamaç değil de kendimiz nasıl yiyorsak öyle yediriyorum. Yani biraz ekmek veriyorum ağzına, biraz peynir, pekmez.. yani masada ona uygun verebileceğim ne varsa azar azar ağzına veriyorum

Saçlarım benim de çok dökülüyordu. Araştırdığımda doğumdan sonra normal bir süreç olduğunu kendi kendine geçeceğini öğrendim. Şuan baya azaldı dökülmesi

tutkuu85 merhaba güzellik uyku passsss
Ek.gıda yeni yeni ucuyla deniyor cok kati geçemedik basliyoruz denebilir
Ve en sevmedigim soru sac kel kalacam
Dis konusu 2 alt disimiz 4. Ayda cikmisti bu ay ust 4 dis iniyor ikisi ucu cikti yanları geldi gelicek mahvediyor cocuk oldu iki kat chucky düzelemedi

1. 7 ay dolmak üzere lakin no diş

2. Uyku eğitimiyle ilgili çok gidip geldim. Şu an olumsuz taraftayım, sadece çok geç uyuyordu, onu biraz öne aldım.

3. Bunun cevabını takipteyim.

4. Bulamaç hiç yapmadım, kendime nasıl hazırlıyorsam ona da öyle. Ona ayrı yemek yapmaya enerjim yoksa benim yemeğimi ona uyduruyorum. Mesela eve yayla çorbası yapıp baharatını tuzunu yağını üzerine dökmeden ayırıyorum vs.

5. Kendimi bildim bileli saçlarım aşırı dökülür ama azalmıyor, yapı heralde deyip kabullendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…