2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Vaka sayiso 5 e yukselince benim depresyon oranim artmaya baadi uykusuzlukla birlikte anksiyete baslicak en sonunda bende kafama takmkm diyoeum takilmicak gni degil italyanin hali malum

Vaka sayiso 5 e yukselince benim depresyon oranim artmaya baadi uykusuzlukla birlikte anksiyete baslicak en sonunda bende kafama takmkm diyoeum takilmicak gni degil italyanin hali malum
Benim de sinirlerim bozuluyo kimseyle görüşmek istemiyorum hep evdeyim zaten de,bu umursamayip gezen Tozan sonra da milletin evine oturmaya giden insanlar ne olacak acaba kendin umursamiyorsun başkalarını ne diye riske atıyorsun dimi

Sakin ol ltalyanlar avrupada tuvalet sonrasi el yıkama oranı en düşük olan millet dünyada da japanya cin koreden hemen onceler sıralamada ve tedbirlerini cok gec almislar

Arkadaşımın bebegi emeklemeyi bırakmış ve yükseklik duygusunu kaybetmiş ozguveni geldigi icin 10 aylik.yurumeyi.geciktriyor en fazla gunde 15 ,dk.araliklarla 3kez konabilirmis
Dogrudur canjm ya bi arkadasin oglunun kalca kisminda skinti cikri cok yueutecle gezdiriyodu bende artik dedim almim
Ben de almistim iki tane olunca baya rahatlamistim ama doktorumuz kesinlikle tavsiye etmiyor. Tendon kisalmasina sebep oluyor dedi. Sardik kaldirdik.
Yeğenlerim hep yürüteçle büyüdü bir sıkıntı olmadı ama tabi her çocuk farklıdır dikkat etmek lazım. Bizde bir sorun yok allahın izniyle hem onun için iyi oluyor tek bir yere bağlı kalmıyor hem benim için iyi oluyor her işimi yapıyorum

Sakin ol ltalyanlar avrupada tuvalet sonrasi el yıkama oranı en düşük olan millet dünyada da japanya cin koreden hemen onceler sıralamada ve tedbirlerini cok gec almislar
Biliyorum ama.kendime hakim olamiyorum dua ediyorum devamli ama hic rahat degilim

Yaa sorma bakiyorum hala avm ye gidiyolar sonrada biz size oturmaya gelmek istiyoruz arkadasim gelme ya gelme evin icine gelmeyon belli bi sure olmedin ya evime gelemedin diye ben bebekli bi insanin evine hayatta gitmem su sartlar altinda neme lazim bide baslarina bisey gelir benden bilirler derim hem bunu da dusunurum ne kadar saygosiz ve dusuncesiz insanlar var

Bide tatile cok ihtiyacim vardi bu gil.gecen sene zaten evdeydim.lohusalik sudur budur o kadar zorlu bi surec e ustune zaten kisin mahvolduk evlerin icinde camasir bulasik yemek utu... Ama su halde hayatta gidilmez tatil beldesine herkes iptal etmis zaten

Kaç ayda başladın ki kullanmaya

Kızlar merhaba bebişler neler yapabiliyor benim kız poposunu kaldırıyor emekleme çabaları sanırım
Oğlum 5.5 aylıkken odayı sürünerek gezerdi 8 aylıkken emeklemişti .kızımı oturtuyorum yüz üstü yatıyor anca sürünme yok daha .başka biyerde okudum kanepeye tutunup kalkanlar varmış maşallah kız bebekler daha aktif daha erken yaparlarmış haraketleri ama bizde tam tersi oldu oğlum kızıma göre daha erken yaptı herşeyi.kızım gel gel bay bay yapıyor çok anneci oldu kimseye gitmiyor bana yapışıyor resmen gözünün önünden ayırmıyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…