Kızlar günaydın. Sabah kontrolüm vardı. Herşey gayet iyi dedi doktor. 2li test için bu cumartesiye randevu aldım. Doktor bugun ense kalınlığına 1cm dedi baktı yinede önceden. Tahminleri alalım kızlar sizce erkek mi kız mı
inş bir an önce normale dönerseniz de sizde rahatlarsiniz bebekte gercekten cok zor bir dönem herkesin hamileligi de farkli tabi ki Bende hic bulanti kusma olmadi normal yasantima aynen devam ettim sadece halsizlik cok yasadim o kadar
Kızlar günaydın. Sabah kontrolüm vardı. Herşey gayet iyi dedi doktor. 2li test için bu cumartesiye randevu aldım. Doktor bugun ense kalınlığına 1cm dedi baktı yinede önceden. Tahminleri alalım kızlar sizce erkek mi kız mı
Hemde nasıl kıpır kıpır canım. 1saniye durmuyor. Büyümüş 6cm olmuş küçüğüm Doktorun ağzından kaçtı aslında erkek dedi. Sonra toparlamaya çalıştı büyük ihtimal erkek ama belli olmaz henüz dedi. Bakalım canım sağlıklı olsunda
inş bir an önce normale dönerseniz de sizde rahatlarsiniz bebekte gercekten cok zor bir dönem herkesin hamileligi de farkli tabi ki Bende hic bulanti kusma olmadi normal yasantima aynen devam ettim sadece halsizlik cok yasadim o kadar
Saol canım inşallah. Ne güzel maşallah hep öyle devam etsin bende hepsi birden var bulantı halsizlik bel ağrısı özellikle sırtımda çok ağrı oluyor bikini kere grip oldum 3 aydır çok iyiyim dediğim bı gün olmadı
@AlessiaLeon Hemde nasıl kıpır kıpır canım. 1saniye durmuyor. Büyümüş 6cm olmuş küçüğüm Doktorun ağzından kaçtı aslında erkek dedi. Sonra toparlamaya çalıştı büyük ihtimal erkek ama belli olmaz henüz dedi. Bakalım canım sağlıklı olsunda
benim bir kuzenim var iki tane birbirinden tatlı oğlu var. geçenlerde çok güldürdü beni. evde erkek atleti yıkayıp katlamaktan gına geldi diyor. bu da erkek olursa bende sanırım o moda geçeceğim.
bende 52 ile hamile kaldim 14+5 deyim. sabah tartildigimda 52.8 kilo ciktim tabi bu kilo surekli oynuyor 53 oldugunu da görmüştüm. Zaten fazla yemiyorum abur cubur hic yemiyorum. Her sabah yumurta peynir zeytin salatalık ve 3 dilim ekmek yiyorum ara öğünde meyve yada kuru meyve yiyorum. Aksamlari da aksam yemeginden sonra hiçbişey yemiyorum sadece süt iciyorum.
benim bir kuzenim var iki tane birbirinden tatlı oğlu var. geçenlerde çok güldürdü beni. evde erkek atleti yıkayıp katlamaktan gına geldi diyor. bu da erkek olursa bende sanırım o moda geçeceğim.
Ben de gece hiç rahat uyuyamıyorum ve bacaklarım özellikle diz kapağı altında ağrılar oluyor nereye koyup nasıl edeceğimi bilemiyorum. Huzursuz bacak sendromu gibi oldu gebelikte
Bende de var bu durum. Ilk gebeligimde de olmustu. Bacaklari havaya dikmek rahatlatıyor beni. Gece de ya ayaklarimi duvara dayiyorum ya da altina yastik koyuyorum.
Ilk 3 ay kilo vermek sorun degil diye biliyorum canim. Zamanla istahin acilir zaten. Bir yerde bir doktorun yazisindan okumustum. Ikinci uc ay ayda birer kilo, son uc ayda ayda ikiser kilo iyidir diyodu.
nasil kilo veriyorsunuz kizlar, ben +4 kilodayim simdiden!
elim yuzum yuvarlaklasmaya basladi hafif canimi sikmiyor degil bu durum:)) bol bol contourliicaz artik napalim. hayirlisi bakalim saglik sihhatle gelsinde minigim, baska bir duam yok.
Bende de var bu durum. Ilk gebeligimde de olmustu. Bacaklari havaya dikmek rahatlatıyor beni. Gece de ya ayaklarimi duvara dayiyorum ya da altina yastik koyuyorum.
Yaptircaktim ama gittigim hastane yapmiyomus:) esim de izin alamıyor tam bu siralar. Dortluyu yaptırcam.
Ilk 3 ay kilo vermek sorun degil diye biliyorum canim. Zamanla istahin acilir zaten. Bir yerde bir doktorun yazisindan okumustum. Ikinci uc ay ayda birer kilo, son uc ayda ayda ikiser kilo iyidir diyodu.