2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benimde iki oglum var kız olursa güzel olur tabi ama erkek olursada takılırlar ınşallah kanka gibi:)sağlıklı olsunda mühim değil

bende haftaya yaptırcam. fiyat sormayı unuttum. doktor istersen devlette yaptırabilirsin dedi. hastaneyi arayıp sorayım olmazsa. sağol canım

Bana erkek gibigeldii

kızlar 2 li test yaptırmak için özel hastanede ne kadar ücret ödediniz?
Ben 20 tl verdimama genelde150-200 sanirim devlette yaptirabilirsiniz zaten kan aliniyor

Maalesef hala bişey yiyemiyorum 3 kilo verdim bugün hemşire iyi değil böyle falan dedi ama yiyemiyorum
inş bir an önce normale dönerseniz de sizde rahatlarsiniz bebekte gercekten cok zor bir dönem herkesin hamileligi de farkli tabi ki Bende hic bulanti kusma olmadi normal yasantima aynen devam ettim sadece halsizlik cok yasadim o kadar

Hemde nasıl kıpır kıpır canım. 1saniye durmuyor. Büyümüş 6cm olmuş küçüğüm Doktorun ağzından kaçtı aslında erkek dedi. Sonra toparlamaya çalıştı büyük ihtimal erkek ama belli olmaz henüz dedi. Bakalım canım sağlıklı olsunda

inş bir an önce normale dönerseniz de sizde rahatlarsiniz bebekte gercekten cok zor bir dönem herkesin hamileligi de farkli tabi ki Bende hic bulanti kusma olmadi normal yasantima aynen devam ettim sadece halsizlik cok yasadim o kadar
Saol canım inşallah. Ne güzel maşallah hep öyle devam etsin bende hepsi birden var bulantı halsizlik bel ağrısı özellikle sırtımda çok ağrı oluyor bikini kere grip oldum 3 aydır çok iyiyim dediğim bı gün olmadı

@AlessiaLeon Hemde nasıl kıpır kıpır canım. 1saniye durmuyor. Büyümüş 6cm olmuş küçüğüm Doktorun ağzından kaçtı aslında erkek dedi. Sonra toparlamaya çalıştı büyük ihtimal erkek ama belli olmaz henüz dedi. Bakalım canım sağlıklı olsunda

Benimde iki oglum var kız olursa güzel olur tabi ama erkek olursada takılırlar ınşallah kanka gibi:)sağlıklı olsunda mühim değil
benim bir kuzenim var iki tane birbirinden tatlı oğlu var. geçenlerde çok güldürdü beni. evde erkek atleti yıkayıp katlamaktan gına geldi diyor. bu da erkek olursa bende sanırım o moda geçeceğim.

Sabah aç karnına tuvalete girdikten sonra tartıl bence en doğru kilo o olur :) ne güzel ben de 52 olsam keşke

benim bir kuzenim var iki tane birbirinden tatlı oğlu var. geçenlerde çok güldürdü beni. evde erkek atleti yıkayıp katlamaktan gına geldi diyor. bu da erkek olursa bende sanırım o moda geçeceğim.
Bende diyorum buda erkek olursa hali saha için takım kurmaya bisey kalmıyor zaten:)

ben istanbul bayrampasada ozel bir hastanede muayene oluyorum ikili test icin benden 600 tl istediler bende devlette ucretsiz yaptirdim

Ben de gece hiç rahat uyuyamıyorum ve bacaklarım özellikle diz kapağı altında ağrılar oluyor nereye koyup nasıl edeceğimi bilemiyorum. Huzursuz bacak sendromu gibi oldu gebelikte
Bende de var bu durum. Ilk gebeligimde de olmustu. Bacaklari havaya dikmek rahatlatıyor beni. Gece de ya ayaklarimi duvara dayiyorum ya da altina yastik koyuyorum.
İnşallah canım bişey sormak istiyorum ikili tarama testi yaptırdın mı yaptırmayan ya da yaptırmak istemeyen var mı ben kararsız kaldım da
Yaptircaktim ama gittigim hastane yapmiyomus:) esim de izin alamıyor tam bu siralar. Dortluyu yaptırcam.
Maalesef hala bişey yiyemiyorum 3 kilo verdim bugün hemşire iyi değil böyle falan dedi ama yiyemiyorum
Ilk 3 ay kilo vermek sorun degil diye biliyorum canim. Zamanla istahin acilir zaten. Bir yerde bir doktorun yazisindan okumustum. Ikinci uc ay ayda birer kilo, son uc ayda ayda ikiser kilo iyidir diyodu.

nasil kilo veriyorsunuz kizlar, ben +4 kilodayim simdiden!
elim yuzum yuvarlaklasmaya basladi hafif canimi sikmiyor degil bu durum:)) bol bol contourliicaz artik napalim. hayirlisi bakalim saglik sihhatle gelsinde minigim, baska bir duam yok.

Bende öyle duydum ilk aylarda herkes kilo veriyor sonuçta bı ben değilim ama hemşire normal değilmiş gibi davranma moralim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…