Kızlar merhaba bebişler neler yapabiliyor benim kız poposunu kaldırıyor emekleme çabaları sanırım
Oğlum 5.5 aylıkken odayı sürünerek gezerdi 8 aylıkken emeklemişti .kızımı oturtuyorum yüz üstü yatıyor anca sürünme yok daha .başka biyerde okudum kanepeye tutunup kalkanlar varmış maşallah kız bebekler daha aktif daha erken yaparlarmış haraketleri ama bizde tam tersi oldu oğlum kızıma göre daha erken yaptı herşeyi.kızım gel gel bay bay yapıyor çok anneci oldu kimseye gitmiyor bana yapışıyor resmen gözünün önünden ayırmıyor beni
Her bebeğin gelisimi farkli arkadaşım. O yuzden kıyaslamamak en güzeli olur
Benim kızım desteksiz oturuyor. Anne Gel diyor. Uyumuyor ... Ayakta tutarsam top gibi ziplayip duruyor. Emeklemiyor ama yerde istediği her yere gidebiliyor. firildak gibi dönüyor.
Bide tatile cok ihtiyacim vardi bu gil.gecen sene zaten evdeydim.lohusalik sudur budur o kadar zorlu bi surec e ustune zaten kisin mahvolduk evlerin icinde camasir bulasik yemek utu... Ama su halde hayatta gidilmez tatil beldesine herkes iptal etmis zaten
Öğlenleri hava güzel dışarı cikiyoruz bahceye yani. Piknik oluyor benim kuzulara. Cok bilmiş teyzelerden teşhis "aaa uyumazsa büyüyemez ki nasil büyüyecek bu kiz" . Dedim abisi de ayniydi şimdi yaşıtlarından 1 yas onde boyu. O buyudu bu da buyur. Daha konuştular, kalk kızım da teyzeler bi uyusun uykulari gelmiş dedim sustular.
Benim kızım desteksiz oturuyor. Anne Gel diyor. Uyumuyor ... Ayakta tutarsam top gibi ziplayip duruyor. Emeklemiyor ama yerde istediği her yere gidebiliyor. firildak gibi dönüyor.
Anammm benim morali sıfır sıfır sıfır benimki sadece sağa yüz üstüne dönüyor bir kere desteksiz oturuyor bir de geri geri gidiyor ileriye gidemediğini görünce bağırıyor çok güzel burrrrrrrrr diye tükürük saçıyor her yere ne konuşması ne anne demesi
Anammm benim morali sıfır sıfır sıfır benimki sadece sağa yüz üstüne dönüyor bir kere desteksiz oturuyor bir de geri geri gidiyor ileriye gidemediğini görünce bağırıyor çok güzel burrrrrrrrr diye tükürük saçıyor her yere ne konuşması ne anne demesi
Kızlar merhaba bebişler neler yapabiliyor benim kız poposunu kaldırıyor emekleme çabaları sanırım
Oğlum 5.5 aylıkken odayı sürünerek gezerdi 8 aylıkken emeklemişti .kızımı oturtuyorum yüz üstü yatıyor anca sürünme yok daha .başka biyerde okudum kanepeye tutunup kalkanlar varmış maşallah kız bebekler daha aktif daha erken yaparlarmış haraketleri ama bizde tam tersi oldu oğlum kızıma göre daha erken yaptı herşeyi.kızım gel gel bay bay yapıyor çok anneci oldu kimseye gitmiyor bana yapışıyor resmen gözünün önünden ayırmıyor beni
Bızım kı 7.30 aylık cok guzel oturuyor. Yuzüstü asla yatmak ıstemıyor donmek ıstemıyor emeklemek adına hıcbırsey bırden yurumesını beklıyorum dedırgınım ama yapacak bırdey yok
Bebelerin durumunu konuşmuşsunuz bizim kızlar desteksiz oturamıyor dönüyorlar biri iki gundur degisik sesler cikarmaya basladi sanirim konusmaya calisiyor 8 aylik olduk birinde hala tik yok birinin damağı çatlamış çıkmış dişi bizdede durumlar böyle açıkçası bn de bazen çok endişeleniyorum gelişimleri geriden mi geliyor diye
Bebelerin durumunu konuşmuşsunuz bizim kızlar desteksiz oturamıyor dönüyorlar biri iki gundur degisik sesler cikarmaya basladi sanirim konusmaya calisiyor 8 aylik olduk birinde hala tik yok birinin damağı çatlamış çıkmış dişi bizdede durumlar böyle açıkçası bn de bazen çok endişeleniyorum gelişimleri geriden mi geliyor diye
Endişe etme.
Oglum 9aylikkrn desteksiz oturuyordu. Daha gec konuştu. Hepsi farkli birbirinden iste. Belli yas kriterleri var. O zamanlar geçerse dr diyor zaten. Şuan hepsi normal
Konuşuyor mu o kadar net maşallah benimki buvvv ga vs diyor sadece. Yaa tecrübe edindiniz mı bilmiyorum ama sormam lazım oğlum arada bir bazen her gün sinirlenip ağladığında morariyo nefes almıyor sesi çıkmıyor ödüm kopuyor her defasında ne yapacağımı şaşırıyorum bilen yardım etsin lütfen
Konuşuyor mu o kadar net maşallah benimki buvvv ga vs diyor sadece. Yaa tecrübe edindiniz mı bilmiyorum ama sormam lazım oğlum arada bir bazen her gün sinirlenip ağladığında morariyo nefes almıyor sesi çıkmıyor ödüm kopuyor her defasında ne yapacağımı şaşırıyorum bilen yardım etsin lütfen
Yaa sorma bakiyorum hala avm ye gidiyolar sonrada biz size oturmaya gelmek istiyoruz arkadasim gelme ya gelme evin icine gelmeyon belli bi sure olmedin ya evime gelemedin diye ben bebekli bi insanin evine hayatta gitmem su sartlar altinda neme lazim bide baslarina bisey gelir benden bilirler derim hem bunu da dusunurum ne kadar saygosiz ve dusuncesiz insanlar var
Kızlar geçen ne yaptığımı anlatmak istiyorum........ İbretliq hikaye.
Sabahın 7’si minnoşun altını değiştirirken uyku sersemi alt açma bezini sermedim. Bu şapşik de yapmaz yapmaz, yatağa işeyesi tuttu. Zaten uyanamamışım, üstünü nasıl değiştirdim, çarşafları nasıl topladım makineye attım hiç haberim yok. Neyse sonra kahvaltısını yaptırdım vs. derken bi baktım telefonum yok. Arıyorum tarıyorum yok. En son nerde gördüm diye düşündüm, yatağın üstünde görmüştüm. Dedim anaa makineye mi attım acaba Kısa programa atmıştım zaten çarşafları, banyoya gittim ki makine sıkıyor. Kalbim sıkışarak çarşafları bi çıkardım Telefon yere düştü....... Sonra elime bi aldım whatsapp bildirimleri gelmeye devam ediyor hdjdhd Şaka maka telefona hiçbir şey olmadı, üstünden de bir hafta geçti. Valla şaşkınım.
Neyse hikayenin ana fikri: alt açma bezini sermeyi unutmayın.
Anne gel dedigi hani gel seklinde hareket mi yapiyor anlaminda tam anlamadim o sekilde cumle.kuramiyodur sanirim bizimki de desteksiz otoriyor ben yine de arkasinda duruyoeum korkutuyo beni
Selam kızlar, iyisiniz inşallah, bebisler daha aktif olmuş artık , benim kızım da babasına bubbbuu demeye başladı arasira baba diyor, anne de dedi 3 kere diş henüz yoknyaaa sabırsızlanıyorum gormeknicin..
Kızlar bisey sorucam, benim bi göğsümün üst tarafında yumru yumru sert şişlik oldu, sagdim pek bisey de gelmedi , sıcak uyguluyorum yine de geçmedi acaba ne yapmaliyim
Bizimki baba dada dedede bunalri ciglik atarak soyluyor emeklemeye asiri cabaliyor emekleyemeyinxe acayip sinirleniyo ve su son 3 gundur sarilmayi ogrenmis cok degisik geldi direkt sariliyo sanirim en sevdigim gelisim bu oldu