2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Her bebeğin gelisimi farkli arkadaşım. O yuzden kıyaslamamak en güzeli olur

Benim kızım desteksiz oturuyor. Anne Gel diyor. Uyumuyor ... Ayakta tutarsam top gibi ziplayip duruyor. Emeklemiyor ama yerde istediği her yere gidebiliyor. firildak gibi dönüyor.

Ya yaz icin tatil ayarlamistik. Ne yapalim diye düşünüyoruz biz de.

Öğlenleri hava güzel dışarı cikiyoruz bahceye yani. Piknik oluyor benim kuzulara. Cok bilmiş teyzelerden teşhis "aaa uyumazsa büyüyemez ki nasil büyüyecek bu kiz" . Dedim abisi de ayniydi şimdi yaşıtlarından 1 yas onde boyu. O buyudu bu da buyur. Daha konuştular, kalk kızım da teyzeler bi uyusun uykulari gelmiş dedim sustular.

Anammm benim morali sıfır sıfır sıfır benimki sadece sağa yüz üstüne dönüyor bir kere desteksiz oturuyor bir de geri geri gidiyor ileriye gidemediğini görünce bağırıyor çok güzel burrrrrrrrr diye tükürük saçıyor her yere ne konuşması ne anne demesi

Benimki erkenci kuş cnm. Şaşkınım. Oglum boyle değildi. Ama kiz belliydi 30+0 da doğuyordu.

Ya yaz icin tatil ayarlamistik. Ne yapalim diye düşünüyoruz biz de.

Ya yaza kalmaz bence bu iş (İnşallah)

Bizim ki de anca tükürsün üstünü ıslatsın.

Bızım kı 7.30 aylık cok guzel oturuyor. Yuzüstü asla yatmak ıstemıyor donmek ıstemıyor emeklemek adına hıcbırsey bırden yurumesını beklıyorum dedırgınım ama yapacak bırdey yok

Bebelerin durumunu konuşmuşsunuz bizim kızlar desteksiz oturamıyor dönüyorlar biri iki gundur degisik sesler cikarmaya basladi sanirim konusmaya calisiyor 8 aylik olduk birinde hala tik yok birinin damağı çatlamış çıkmış dişi bizdede durumlar böyle açıkçası bn de bazen çok endişeleniyorum gelişimleri geriden mi geliyor diye

Endişe etme.
Oglum 9aylikkrn desteksiz oturuyordu. Daha gec konuştu. Hepsi farkli birbirinden iste. Belli yas kriterleri var. O zamanlar geçerse dr diyor zaten. Şuan hepsi normal

Konuşuyor mu o kadar net maşallah benimki buvvv ga vs diyor sadece. Yaa tecrübe edindiniz mı bilmiyorum ama sormam lazım oğlum arada bir bazen her gün sinirlenip ağladığında morariyo nefes almıyor sesi çıkmıyor ödüm kopuyor her defasında ne yapacağımı şaşırıyorum bilen yardım etsin lütfen

Anne, gel ve anne-gel... simdilik bunlar net cnm. Erkenci kuş oldu basima.

Morarma olayini bilemedim.ama

Eve gelmek isteyenleri uygun dille musait değiliz de canım
Soradan senin canın uzulecegine millet yanlış anlasın şu şartlarda önemli degil

Kızlar geçen ne yaptığımı anlatmak istiyorum........ İbretliq hikaye.

Sabahın 7’si minnoşun altını değiştirirken uyku sersemi alt açma bezini sermedim. Bu şapşik de yapmaz yapmaz, yatağa işeyesi tuttu. Zaten uyanamamışım, üstünü nasıl değiştirdim, çarşafları nasıl topladım makineye attım hiç haberim yok. Neyse sonra kahvaltısını yaptırdım vs. derken bi baktım telefonum yok. Arıyorum tarıyorum yok. En son nerde gördüm diye düşündüm, yatağın üstünde görmüştüm. Dedim anaa makineye mi attım acaba Kısa programa atmıştım zaten çarşafları, banyoya gittim ki makine sıkıyor. Kalbim sıkışarak çarşafları bi çıkardım Telefon yere düştü....... Sonra elime bi aldım whatsapp bildirimleri gelmeye devam ediyor hdjdhd Şaka maka telefona hiçbir şey olmadı, üstünden de bir hafta geçti. Valla şaşkınım.

Neyse hikayenin ana fikri: alt açma bezini sermeyi unutmayın.

Anne gel dedigi hani gel seklinde hareket mi yapiyor anlaminda tam anlamadim o sekilde cumle.kuramiyodur sanirim bizimki de desteksiz otoriyor ben yine de arkasinda duruyoeum korkutuyo beni

Selam kızlar, iyisiniz inşallah, bebisler daha aktif olmuş artık , benim kızım da babasına bubbbuu demeye başladı arasira baba diyor, anne de dedi 3 kere diş henüz yoknyaaa sabırsızlanıyorum gormeknicin..
Kızlar bisey sorucam, benim bi göğsümün üst tarafında yumru yumru sert şişlik oldu, sagdim pek bisey de gelmedi , sıcak uyguluyorum yine de geçmedi acaba ne yapmaliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…