2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bızım
Mıkrop fılan kalmamıstır I pone mı telefon baskadı dayanmaz bızımkıde her yere ısemeye bayılıyor engel olamıyorum resmen her yerı yıkıyasım var.

Bizimki baba dada dedede bunalri ciglik atarak soyluyor emeklemeye asiri cabaliyor emekleyemeyinxe acayip sinirleniyo ve su son 3 gundur sarilmayi ogrenmis cok degisik geldi direkt sariliyo sanirim en sevdigim gelisim bu oldu
Yaa bizimkide sarılıp salyalariyla yüzüme yapisiyo şapşik

Süper tele bişey olmamış ya durduk yere masraf

Bizimki baba dada dedede bunalri ciglik atarak soyluyor emeklemeye asiri cabaliyor emekleyemeyinxe acayip sinirleniyo ve su son 3 gundur sarilmayi ogrenmis cok degisik geldi direkt sariliyo sanirim en sevdigim gelisim bu oldu
Benim kızda beni görünce bana bi atlıyor ki çok hoşuna gidiyo büyük kız babaciydi bu biraz daha bana düşkün olur insallh

Anne, gel ve anne-gel... simdilik bunlar net cnm. Erkenci kuş oldu basima.

Morarma olayini bilemedim.ama
Oyy maşallah kızlar erken dillenirmiş .bende kızıma baba dedirtmeye çalışıyorum bu günlerde ☺ baba diye çağırsın bende eşime bak seni istiyor diyeyim biraz dinlenirim

Anne gel dedigi hani gel seklinde hareket mi yapiyor anlaminda tam anlamadim o sekilde cumle.kuramiyodur sanirim bizimki de desteksiz otoriyor ben yine de arkasinda duruyoeum korkutuyo beni
Gayet açık net "anne gel" diyor cnm. arkam donukse cagirmak icin diyor, ağlarken diyor. Diyor yani

6 ay 17 gunluktu cnm basladi. Simdi 7.5 aylık
Dün senin mesajı eşime okudum ,aldı bizim oğlanı yere koydu hadi emekle bakalım konuş anne baba de, emeklemeden yerden kalkmak yok diyor bak milletin çocuğu neler yapıyor sen anca tukur diyor tabi o bunları derken bizim oğlan yine burrrrr diye tükürük atıyordu

Eziyet etmeyin bebelereeee

Benimkide asiri skilgan anam hicbisey yetmiyo artik emeklemek istiyo tam olarak emekleyemeyincede sinirinde kaplumbaga gbi yerde debelenip.ciglik atiyo aslinda tam yuruteclik bizimki kwndini oyalasin diye ama almicam inat ettim
Bizim almıs babannesi
Almaz almaz bisey onu alacagı tutmus
Dr kesinlikle koymayın dedi
Zaten gidiyor prizlere kablolara
Anladıkki suan ev bebekli eve müsait değil
Once evi toplayalım,düzenleyelim dedik kaldırdık ardiyeye

Yürüteç benim için o kadar rahatlatıcı oldu ki anlatamam. Hatta yürüteçle yürüyor. İstediği gibi evde tur atıyor. Ben bütün işlerimi kafam rahat bir şekilde yapıyorum
Cok koyma yinede cnm
Bziim dr ayagına botoks yaptıgım bebek oldu yürütec yüzünden dedi

Valla benimki kız anca cenesi calısıyor
Görüyorm ondan kücük bebekler yüz üstü yatırınca nasıl mutlular,bizimki basıyor yaygarayı
Emeklemeyi gectim oyle dursa 2 dk sükretcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…