2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
+1 efeleer efeler zalim efelerrrrr hain efelerrr

Bizim almıs babannesi
Almaz almaz bisey onu alacagı tutmus
Dr kesinlikle koymayın dedi
Zaten gidiyor prizlere kablolara
Anladıkki suan ev bebekli eve müsait değil
Once evi toplayalım,düzenleyelim dedik kaldırdık ardiyeye
Biİmde babasi almis sunnet hediyesi geri verdirdim artik baska ihtiyaclarini aldik bizim evde hic bwnekli evi gbi se degil.zatem gorsen her sey cam vitrin mitrin nasil olcak bilmem wmekleyinxe bile

Biİmde babasi almis sunnet hediyesi geri verdirdim artik baska ihtiyaclarini aldik bizim evde hic bwnekli evi gbi se degil.zatem gorsen her sey cam vitrin mitrin nasil olcak bilmem wmekleyinxe bile
Ben oğlanda onlem almıştım. Onlar hala durduğu için rahatım. Keskin köşelere koruyucular, kenarlara yumuşak bantlar vs.

sut kanallario:) ben onu 7 yildir yasiyorum hamilelik belirtiside olabilir

sut kanallario:) ben onu 7 yildir yasiyorum hamilelik belirtiside olabilir
Oooo başkan nasilsinn bebe kac kilo oldu 12 falandir masallah nerelerdesinn
E elfpeksimeti ek gida ite kaka 3 kasik max gecen R Rzg14 armutlu muhallebi yedirdi gaza geldi o an çocuk anasina gıcık ben çözdüm olayı

Valla benimki kız anca cenesi calısıyor
Görüyorm ondan kücük bebekler yüz üstü yatırınca nasıl mutlular,bizimki basıyor yaygarayı
Emeklemeyi gectim oyle dursa 2 dk sükretcez
Benım oglanda oyle artık koymuyorum agrıyor anında emeklemesı sart degıl edımde bende emeklememısız galıba o da yapmayacak kılosuda var bıraz ondan beklemedeyız dıger seylerı guzel yormuyor benı

Sesli güldüm Allah ta hem seni hem kocanı güldürsün

Başkasından yiyebiliyorar demekki bende bazen anneme kardeşime ver bakalım yicek mı diyorum o zaman yiyor genelde muhallebiler un ile mi yapıyorsunuz

Benim kızında 2 tane çıktı oyy yara olacak diye korkuyorum iki gün önce iyi ce hassaslasmisti bende o tarafı az emzirdim duZledi
Benim ikisi se yara dunku oyuna dondurdu suan artio isirip guluyo disi de baya belirmis aciyo kiziyoeum meme veemiyoeum yine de yapiyo diger verisimde

Benim ikisi se yara dunku oyuna dondurdu suan artio isirip guluyo disi de baya belirmis aciyo kiziyoeum meme veemiyoeum yine de yapiyo diger verisimde
Ben snu fark ettim canım eğer kendi çok iştahlı emmk istemiyorsa vermiyorum ne zman ben verirsem ısırı Yo kendi açıkinca isirmiyor

Sanırım en büyük şansım geç dış çıkarmaları. Oglum 10ay 1 haftalık başlamıştı. Kizimda da henüz yok. O zaman anliyorlar çünkü ve ısırmıyorlar. Dilerim kızım da hala bekler. Zor vallahi disli sipalarla uğraşmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…