Dün senin mesajı eşime okudum ,aldı bizim oğlanı yere koydu hadi emekle bakalım konuş anne baba de, emeklemeden yerden kalkmak yok diyor bak milletin çocuğu neler yapıyor sen anca tukur diyor tabi o bunları derken bizim oğlan yine burrrrr diye tükürük atıyordu
Bizim almıs babannesi
Almaz almaz bisey onu alacagı tutmus
Dr kesinlikle koymayın dedi
Zaten gidiyor prizlere kablolara
Anladıkki suan ev bebekli eve müsait değil
Once evi toplayalım,düzenleyelim dedik kaldırdık ardiyeye
Biİmde babasi almis sunnet hediyesi geri verdirdim artik baska ihtiyaclarini aldik bizim evde hic bwnekli evi gbi se degil.zatem gorsen her sey cam vitrin mitrin nasil olcak bilmem wmekleyinxe bile
Biİmde babasi almis sunnet hediyesi geri verdirdim artik baska ihtiyaclarini aldik bizim evde hic bwnekli evi gbi se degil.zatem gorsen her sey cam vitrin mitrin nasil olcak bilmem wmekleyinxe bile
Kızlar çok acil cevap bekliyorum, göğüs damarlariniz çok belirgin mi ? Özellikle beyaz -sari tenliler benim çok aşırı belirginleşti meme ucuna kadar harita gibi görünüyor . Internete bakınca kanser cikiyorum malum moral yerle bir beni rahatlatın
Oooo başkan nasilsinn bebe kac kilo oldu 12 falandir masallah nerelerdesinn Eelfpeksimeti
ek gida ite kaka 3 kasik max gecen RRzg14
armutlu muhallebi yedirdi gaza geldi o an çocuk anasina gıcık ben çözdüm olayı
Valla benimki kız anca cenesi calısıyor
Görüyorm ondan kücük bebekler yüz üstü yatırınca nasıl mutlular,bizimki basıyor yaygarayı
Emeklemeyi gectim oyle dursa 2 dk sükretcez
Dün senin mesajı eşime okudum ,aldı bizim oğlanı yere koydu hadi emekle bakalım konuş anne baba de, emeklemeden yerden kalkmak yok diyor bak milletin çocuğu neler yapıyor sen anca tukur diyor tabi o bunları derken bizim oğlan yine burrrrr diye tükürük atıyordu
Oooo başkan nasilsinn bebe kac kilo oldu 12 falandir masallah nerelerdesinn Eelfpeksimeti
ek gida ite kaka 3 kasik max gecen RRzg14
armutlu muhallebi yedirdi gaza geldi o an çocuk anasina gıcık ben çözdüm olayı
Sanırım en büyük şansım geç dış çıkarmaları. Oglum 10ay 1 haftalık başlamıştı. Kizimda da henüz yok. O zaman anliyorlar çünkü ve ısırmıyorlar. Dilerim kızım da hala bekler. Zor vallahi disli sipalarla uğraşmak