2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben snu fark ettim canım eğer kendi çok iştahlı emmk istemiyorsa vermiyorum ne zman ben verirsem ısırı Yo kendi açıkinca isirmiyor
Evet cunku karni.tok ya oyuna donduruyo resmen cunku isirip.bana guluyo aslinda pedagoglar kizin kural.koyun diyo ama gulunce onu da yapamiyorjm

işte buna çok sevindim iki ay göğüs yarasiyla uğraştıktan sonra hep dişi çıkınca naparim diye düşünüyodum bizde de diş yok henüz
Kızlar takip ederseniz instagram da babynest_cimm sayfam tanıdıklarà onerebikirisinz sevinirim
Daha net fotolar çekmeni öneririm canm

babyloading87 canım sagol tutumlu anne yi söylediğin için bi tane fiyatına 4 tane yikanabilir bez aldım tavsiyen için sagol
YAa cok sevindim
Evet orda temiz uygun seyler var
Bende hep daha once görseydim orayı 4 mom anakucaklarından alırdım diyormUygun fiyatlı orda.

Kızlar ses verin oyy can sıkıntısından gidiyor um zaten evden çıkmıyoruz hoş burda kimse yok zaten de yine de bi moral bozukluğu geniş ailemidüşündükçe
Şuan ızmirde ailemin yanındayım ama c.tesi döneceğim evime kocisim yalnız aklım onda bnmde gidince gelsin bunalimlar gitsin depresyonlar moduna gireceğim büyük ihtimal

Kızlar ses verin oyy can sıkıntısından gidiyor um zaten evden çıkmıyoruz hoş burda kimse yok zaten de yine de bi moral bozukluğu geniş ailemidüşündükçe
Bizde de moraller bozuk ama bebeklerimiz icin morali yüksek ttutmalıyız.
Evden günlerdir cıkmıyorm
Pazartesi annem geldi markete cıktım
Nasıl aldım nasıl eve döndüm belli değil
Acık havaya cıkabilirmisiz 15 dk yarım saat ama ben suclu gibi hissettim cıkınca
Sanki cıkıp cocuga mikrp getirmisim eve gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…