2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar dişler bizi mahvetti 4 diş aynı anda cıktı resmen acıdan titriyor oglum karanfık zeytınyag yaptım arada sürüyorum rahatlıyor. Kımsecıkler yok galıba buralarda da
Ahh kıyamam ya
Bizde de heraksm kriz var ama daha dis yok ortada
Bize de dr z.yagı karanfil önerdi.
Yarım çlcek calpol verin dedi rahatlasın diye

Ahh kıyamam ya
Bizde de heraksm kriz var ama daha dis yok ortada
Bize de dr z.yagı karanfil önerdi.
Yarım çlcek calpol verin dedi rahatlasın diye
Alt ıkı dısı anlamamıstm ama üstler cok zormus ıstahda yok mız mız canı acıyor bellı bende agzıma sürdüm karışımı agzımı uyuşturdu ınsallah ıyı olur.
Geçmiş olsun canım insallh çabuk toparlar yavrun
amın ınsallh

Süt izninde olan vardır dimi? İdari 12 gündü yaa sizce ne kadar daha uzatılır?

Kızlar dişler bizi mahvetti 4 diş aynı anda cıktı resmen acıdan titriyor oglum karanfık zeytınyag yaptım arada sürüyorum rahatlıyor. Kımsecıkler yok galıba buralarda da
Üst 5 aynı anda indi bizim 5. İniyor suan mahvetti yok boyle bisey efe zaten sorundu sorun carpi sorun 7 dis oldu

Aylardır yemiyoruz icmiyoryz ek gidaya geçemedik almiyor kasik el file red red azi değil ust dordun yanindaki.geldi
Köpek dısı de erken gelmıs canm ya zordur. Bızım guzeldı ek gıda dıs cıkarmalar mahvettı bır dk oturma dıyor. 17 aylıkkeb cıkması gereken gelmıs suan onun ıcın cok erken bızım ılk dörtler cıkıyor alt ust o bıle zor

Kopuyor efe coşuyoruz

Kızlar 7.aydaki menenjit aşısı ne olacak ya ben 7-9-12 aylarda yapılacak diye karar almıştım ,ama hastaneye hayatta götürmem bu virüs geçmeden ,nasıl olacak bu iş

Kızlar 7.aydaki menenjit aşısı ne olacak ya ben 7-9-12 aylarda yapılacak diye karar almıştım ,ama hastaneye hayatta götürmem bu virüs geçmeden ,nasıl olacak bu iş
Öteleyeceksin cnm
Biz.7de.olduk

9daki mayısa.denk geliyor.

BENim de kafamda o soru
Kontrol 6sında ama ne yapacagız hic bilmiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…