2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Arkadaşlar merhaba. Ben de yarın tam 9 haftalık hamileyim. Sezeryan doğum olacağı için ağustos sonu gözüküyor. Aranızda hiç belirtisi olmayan var mi. Benim göğüslerimde acıma bulantı gibi belirtilerim yok sadece arada kasiklarimda batma oluyor. Endişeleniyorum bebege bisey mi oldu diye

Evet canım hiç belirtisi olmayan 2 3 kişi vardı konuda. Doktor kontrollerinde bir sorun yoksa gönlünü ferah tut canım

Kanama alanim varken tuvalet dışında ayağa kalkmam yasaktı 1 ay boyunca yattım sadece Allah yardımcın olsun tez zamanda geçsin inşallah
amin cnm insallah. kapanmisti ama yine acildi ne yazikki. bakmam gereken 4.5yasunda oglum da var. yatmam cok mumkun olmuyor...

KILO aldim diye uzulen guzel anneler. hepimizin vucudu bir degil ama bence dert etmeyin derim. tabi ayda 4er kg almadikca
ben de +3kg aldim. ayda 1 kg yani. Oglumda da boyleydi. her ay 1 kg aldim, son ay 2 da 2 ser kg aldim ve 11 kg ile tamamladim. szeryan olmasina ragmen 40im ciktiginda 15 kg vermistim bile. ve inanin daha fazla kilo almadigima cok pisman olmustum cunku gucten dusmustum bu kez de. ondan dolayi birakin uzulmeyin. keyfini surun ...

Evet canım hiç belirtisi olmayan 2 3 kişi vardı konuda. Doktor kontrollerinde bir sorun yoksa gönlünü ferah tut canım
Teşekkür ederim canm ama bu benim için pek mümkün deil. Ben ilk çocuğumu kaybettim doğumdan sonra. Şimdi buna da her an bisey olcak diye korkuyorum

Selam kızlar benimde ikili testim haftaya çarşamba yağılacak ve 11+3 olacağım ı gün ama bana sanki erken gibi geliyor sizce?

Merhaba arkadaslar
10hafta+5 gunluk ikiz bebeklerime gebeyim doktor arayısı icindeyim. Ankarada olanlar sizler hangi doktorlara gidiyorsunuz dogum paketimi ,özel muayne mi bide 2019fiyatları nedir . Yazarsaniz cok mutlu olurum

Canim sen ilk defa mi gittin doktora daha once haftasi kacti gittiysen.. sundan duyorum benim bebis de 6 gun kadar onde cikiyor.. doktorum sen buna bakma son tarihine gore hesaplicaz test zamanlarini dedi bana

Merhaba arkadaslar
10hafta+5 gunluk ikiz bebeklerime gebeyim doktor arayısı icindeyim. Ankarada olanlar sizler hangi doktorlara gidiyorsunuz dogum paketimi ,özel muayne mi bide 2019fiyatları nedir . Yazarsaniz cok mutlu olurum
medical park ertan ozturk. riskli gebelik uzmani oldugu icin gidiyorum cok da seviyorum. sgk ve ozel sigortalar ile anlasmasi olmadigi icin recetelerini ayrica baska yerde yazdirmak gerekiyor. dogum paketi aldim. aralikda 7500tl odedim. su an ne derler bilemiyorum.
10muayene
kan ve idrar testleri.
2li 3 li taramalar
sezeryan ya da normal dogum
oda susleme
1gece yatis ve refakatci ucreti
12.ci haftaya kadar psikolog gorusmesj
babaya mini check up

Benimde dün vardı kasik ağrısı bugünde çok az devam ediyor ins bi sorun yoktur cnm ctesi kontrol bakalim ne dicek dr

Bende yaptirmadim canim ve yaptirmayacagimda zaten. Allahtan ne gelirse kabulumuz.
Bende yaptırmayanlardanım başta biraz kararsız kalmıştım iki doktorda yaptır deyince ama artık netim nasılsa bir tedavisi yok ve ben o stresle hamilelik yaşamak istemiyorum. Rabbimden gelene razıyımki ilk hamileliğim kürtajla sonuçlanmak zorunda kalmış biri olarak o zaman bile vardır bunda da bir hayır dedim geçtim şimdi de öyle düşünüyorum.

Hepinize iyi akşamlar kızlar. Ben 13. Haftanın içinde olmama rağmen hala akşam yemek yiyemiyorum ve doğru düzgün yemekte yapamıyorum. Salça ve soğanlı hiç bir şeyin kokusuna bile tahammülüm yok. Benimle aynı durumda olan var mı ? Sanki hiç normal yemek yiyemeyecekmişim gibime geliyor

13+6yim inanirmisin 3 aydir ilk yemegimi dun yaptim.. Sogana ben de dayanamiyorum ki cig de pismis de en sevdigim katir kutur yedigim seyken... ananem geldiginde soganlari dogradi yemeklik buzdolabi poşetine koydu yassi olarak sıkıştırmadı yani buzluga atti posetin icine kasigi soktum tencereye attim.. asprator ve camlar acik yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…