2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
İnce bulgurum bitti yesil kabak havuc la bulgırlu yemek gibi yapıo veriyordum
Pilavlık bulgura nezamn geceriz hic bi fikrim yok ama
Sebze karışımına once pirinc ekledim, ertesi yaptığımda bulgur. Bir aydir falan koyacaksam bulgur koyuyordum ve yiyordu. Dün ilk defa ince bulgur koydum.
Yani bence yer.

hangi vi tamın veriyorsun canım
bu kizda ablası gibi zayıf olack diye uzuluyorum bazen ablâ si 5 yaşı dolduracak 14 kilo daha
Canım benim oğlum tam 3 yaşında 13 kilo şuanda bundan 6 ay önce 11 kiloydu bu çocuk çok zayıf lafından bıktırdılar beni neler çektiğimi ben bilirim 11 kiloyken doktora götürdüm
Polivit vitamin ilacı
Zinko
Birde demir ilacı verdi
bu üçlü harika
Sadece sütle yaşayan oğlum yemeye başladı 6 ayda 2 kilo aldı bu benim için mucize gibiydi
Ama ben şuna inanıyorum artık bir çocuğun iştahı bile genetik çünkü oğlum banasına çekmiş eşim 70 kiloyu geçmemiş bugüne kadar oğlumdanda pek birşey beklemiyorum aslında ama boyu yaşıtlarına göre kısa o üzüyor beni sadece

Benim kıza versem vitamin onu vermek bile işkence olur bana biliyorum çok zor yemeyen bebe ayyy küçük bu saate kadr 2 sat uyudu hala ayakta vik vik agalyo sinirlerim bozuldu oyyy

Kizlar herkese selam;
Ek gidayla ilgili konusulmus 8. Aya girdik biz. Haftalik ilik aliyor esim suyunu cikarip buzluga koyuyorum ... Artik su saatten sonra o suyla evde Allah ne verdiyse pirinc bulgur mercimek.nohut hemen hemen butin sebzeler(patlican falan haric) brokolisi karnabahar falan filan yani farketmiyor... icine ekmekte diliiyorum... Kek yaptiysam sabah artik kekte veriyorum pogaca varsa onu da veriyorum kahvaltida bi tek zaten bal vermiyorum suan kahvalti karisimina ceviz de koyuyorum... Orjegin tavugu hic sevmeri sade halde gecen kori soslu tavuk yapmistim yogurdjn icine az bisey koydum o tavuktan onu yedi Su aydan sonra artik pek ayrimim yok acikcasi ispanakli borek yapmistim ondan verdim gecen.. ne kadar yiyo diye biseyim de yok aslinsa cani isterse yiyo istemezse bazen bi kasik yiyo gerisi kaliyor zorlamiyorum.. isleyis sabah kalkiyo kahvaltimizi yapiyoruz oglen yogurtlu meyve aksamda corba/kofte/tavuk/balik neysr yiyoruz

Benim kıza versem vitamin onu vermek bile işkence olur bana biliyorum çok zor yemeyen bebe ayyy küçük bu saate kadr 2 sat uyudu hala ayakta vik vik agalyo sinirlerim bozuldu oyyy
İnan canım seni çok iyi anlıyorum biz o şurupları içerene kadar ne taklalar attık bütün aile seferberlik ilan ettik şurup içirme saati gelince herkes görev başına geçiyordu.
Dilimizde tüy bitiyordu ikna edemezsek zorla içiriyorduk çok zor oldu ama işe yaradı boyun uzayacak dediğimizde kendi içiyor şimdi maşallah

Bunların hepsinin tarifini isterim benimki pek bi iştahsız. Belki aralarından beğendiği çıkabilir. Diş çıkarması bitince iştahsızlık da biter diye umut ediyorum.

Kızlar egzamamız gecmıyor almadıgım krem kalmadı kortızonlu krem alerjı damlası hepsını kullandım ama gecmıyor. Üzülüyorum kasınıyor kolunu süreklı yere sürüyor. Suan doktara gıdemıyorum acaba dıyet mı yapsam sadece patates yesem ama cocuk ne yıyecek

Bizimde geçmiyor yani kalıcı geçmiyor. Normal bebek pudrasını denedin mi? Bende tesadüf eseri keşfettim. İki kere sürmemle hafifledi. Diyet yapmayı da deneyebilirsin. Geceleri sırf kaşındıgı için uyandığı oluyor.

Normal bebek pudrasını mı sürdün canım. Bırde mısır nışastası zeytınyagı dedıler denemedım korkuyorım daha kotu olur dıye. Yayılıyor bu arada gögüz ucu ule boyun altında da cıktı.

Karantinadan dolayı annemi 3 haftadır göremiyorm
Ama emin ol annem olsa aynılarını yapardı
2 yigenime de 6 aydan sonra verdi yemeklerin suyundn falan
Ben tuza karsıyım yasına kadr ama damak tadları böyle gelisiyor o kesin

Bunların hepsinin tarifini isterim benimki pek bi iştahsız. Belki aralarından beğendiği çıkabilir. Diş çıkarması bitince iştahsızlık da biter diye umut ediyorum.
Veririm ayıpsın
Tel sehriyeyi yazdan domates gecip atmıstım
buzluga sadece domates tuzsuz onla yaptım
Sogan kavurup domatesi attım su ekleyim 2 yemek kasıgı tel sehriye attım,pisince zeytinygı gwzdirdim üzerine.
Tarhana makarnavitmadan bebek tarhanası aldım suyla pisirdim sadece
Pancake yumurta sarısı,peyniraltısuyuyla acıp tambugday unu ekledim.granit tavada az zeytinyagıyla pisirdim
Muhallebi,irmikle suyu pisiriyorm göz kararı tarcın ekliyorm
Meyve varsa meyve ekliyorm pisincw
Bugun corbasına zeytinyagında kuzu kıyma azcık cevirip attım

Aynen canim hic yaptigim ek gidalarin icine tuz seker koymadom ama kendi yedigimiz yemeklerin icinde tuz oluyo sonucta baktim hicbir sey yemiyor ornegin o körili ravuktan koydum biraz köri de yemis oldu yani araya bunlae da kaciyor yalan yok. Genel olarak degisik tatlara acik bi cocuk dogdugundan veri verdigum ilaclari bile agzini acar beklerdi... Uykuta gelicek olursak hala saar basi uyaniyor 0 degisim

Evet pişik olunca falan sürülen toz pudra var ya o işte. Ama her gün günde iki kere de normal nemlendirici sürüyorum. Tabi diyete de devam ediyorum.

Pudra ıyıce kurutmaz mı
Nemlendirici ile sürünce kurumadı hatta boynunun altı sürekli kızarıktı ve eli sürekli orada kaşıyordu şimdi geçti sayılır. Ama bize iyi gelen size iyi gelmeye bilir. O yüzden istersen doktoruna sor. Ya da dene bi sen bilirsin yani canım. Benimkisi naçizane bi tavsiye.

Kızlar bebişler neler yapıyor sıralayan yürümeye çalışan varmı benim kızımda 29 temmuz doğumlu tutunup kalkıyor dün bacağıma tutundu kalktı sora kanepeye 1 adım attı tutunarak tabi maşallah yürütece bindiriyorum abisinin peşinde heryere gidiyor abisinin saçını çok çekiyor küçük kavgalar başladı .abisinin arabalarını sürüyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…