Bnm kizlar 19 unda 10 ayı doldurdular yeni bir dişi çıkıyor doktora sormuştum Bnde baya bi takılmıştım çünkü birinin çıkıp birinde hiç diş olmayınca 14 aya kadar hiç çıkmayabilir mis normalmiş öyle demişti inci gibi dişleri olur ins annesi hiç takılma
Evde çok sıkıldım artık ya aşı için sağlık ocağı arasa da gitsek diye dört gözle bekliyorum resmen bebek arabasinin hakkını veremedik ,oto koltuğu aldık kullanamadik marketlerde alışveriş arabasına oturtacaktim etrafı karistiracakti daha benim çocuğum belki ağlardı bişey isteyip hiç birini yaşayamadık
Kızlar selam, keçeden aktivite kitabi yapan var mi aramızda? Youtube dakilere baktım hayret ettim maşallah, ev işlerine anca zaman bulabiliyorum ama bayıldım valla ne güzel yapmislar
Kızlar selam, keçeden aktivite kitabi yapan var mi aramızda? Youtube dakilere baktım hayret ettim maşallah, ev işlerine anca zaman bulabiliyorum ama bayıldım valla ne güzel yapmislar
Evde sadece simli eva vardı eğer keçe olsaydı ben kitap şeklinde değilde etkinlik sayfası gibi yapacaktım ,virüsten dolayı da malzeme almadım kaldı ama çok güzel oluyor onlar
Kızlar aylık etkinlik setlerinden alan varmı ? Ben başlamak istiyorum ama icindekiler nasıl çocuk seviyor mu 9.ayda faydalı olur mu yoksa 1yasinda mi başlasam bilemedim
Bayramın 1.gününden beri hasta ve hiç uyumuyor artık zombi gibiyim. 2 dişi vardı şimdi de üstlerden geliyor ikisi birden. Kanlı ishali vardı yeni geçiyor. Ne zormuş çocuk büyütmek hamileyken daha rahatmışım diyorum.
ayda yılda bir kere duşta yıkayayım dedim onda da su yutmuştu mikrop kapmış
Bayramın 1.gününden beri hasta ve hiç uyumuyor artık zombi gibiyim. 2 dişi vardı şimdi de üstlerden geliyor ikisi birden. Kanlı ishali vardı yeni geçiyor. Ne zormuş çocuk büyütmek hamileyken daha rahatmışım diyorum.
İşin garibi normal çeşmeden akan suyla yıkıyorum ama bebek küvetinin içinde yıkıyordum. Saçı uzun ve çok bu yüzden kafasını yıkamak eziyet oluyor. Kafasına su gelince ağlıyor çıkmak istiyor. Bende duş alırken onu da aldım kucağımda yıkadım daha rahat oldu ağlama sızlanma olmadı amaaaa acısını kat kat çekiyoruz
İşin garibi normal çeşmeden akan suyla yıkıyorum ama bebek küvetinin içinde yıkıyordum. Saçı uzun ve çok bu yüzden kafasını yıkamak eziyet oluyor. Kafasına su gelince ağlıyor çıkmak istiyor. Bende duş alırken onu da aldım kucağımda yıkadım daha rahat oldu ağlama sızlanma olmadı amaaaa acısını kat kat çekiyoruz
Geçmiş olsun cnm Allah şifa versin yardımcınız olsun ben iki aydan fazla olmuştur hep duşta yıkıyorum ama kovaya dolduruyorum suyu önceden kucagima oturtuyordum şimdilerde düşün içine yıkama süngerleri var onu koyup üstüne oturtuyorum önce kovadaki suyla yıkıyorum durularken duş başlığını kullanıyorum çok şükür sıkıntı yaşamadık ama korktum anlattiklarindan sonra
Vala annemin bi lafı var ne kadr gec okadr iyi
Tadını cıkar derim bugunlerin
Dis sancısı fena
Bizde de emeklemeye dair en ufacık bir belirti yok misal.
Aksamları esim ugrasıyor ben takılmıyorm
Bigün illaki emekler kafasındayım
Kızlarr sllmm
İse baslayanınız var mı?
Ben pazartesi yarım gün baslıyorm
Canta hazırladım kvdeme elime geceni koydum
Annemde zaten bütün esyaları bezi herseyi var
Liste cıkardım ne yer ne yemicek
Tv izletmeyin dedim
Kalkınca yelek giydirim uykudan dedim
Sekerli gıda vermeyin dedim
Yazdım da yazdım ama nasıl ayrılcz bilmiyorm
İcim cız ediyor resmn
Geçmiş olsun cnm Allah şifa versin yardımcınız olsun ben iki aydan fazla olmuştur hep duşta yıkıyorum ama kovaya dolduruyorum suyu önceden kucagima oturtuyordum şimdilerde düşün içine yıkama süngerleri var onu koyup üstüne oturtuyorum önce kovadaki suyla yıkıyorum durularken duş başlığını kullanıyorum çok şükür sıkıntı yaşamadık ama korktum anlattiklarindan sonra
Sağol canım. Vallla bende bin pişman oldum. Çok hassas bünyesi bizimkinin. Gerçi benimde öyle. Doktorumuz artık diyor sizin kız havadan nem kapıyor diye
Kızlarr sllmm
İse baslayanınız var mı?
Ben pazartesi yarım gün baslıyorm
Canta hazırladım kvdeme elime geceni koydum
Annemde zaten bütün esyaları bezi herseyi var
Liste cıkardım ne yer ne yemicek
Tv izletmeyin dedim
Kalkınca yelek giydirim uykudan dedim
Sekerli gıda vermeyin dedim
Yazdım da yazdım ama nasıl ayrılcz bilmiyorm
İcim cız ediyor resmn
Bebeği göndermek yerine sizin evde baksa daha iyi olmaz mı
Düzeni değişmemiş olur hem. Ben öyle planlıyorum. Çünkü eşyalarını toplamak zor oluyor. Onu da koyayım buna da ihtiyaç olur diye bir yığın şey çıkıyor
Keşke maddi durumlar el verse de çalışmak zorunda kalmasak. Hiç ayrılmak istemiyorum insanın hep aklı kalbi kalıyor
Sağol canım. Vallla bende bin pişman oldum. Çok hassas bünyesi bizimkinin. Gerçi benimde öyle. Doktorumuz artık diyor sizin kız havadan nem kapıyor diye
Bebeği göndermek yerine sizin evde baksa daha iyi olmaz mı
Düzeni değişmemiş olur hem. Ben öyle planlıyorum. Çünkü eşyalarını toplamak zor oluyor. Onu da koyayım buna da ihtiyaç olur diye bir yığın şey çıkıyor
Keşke maddi durumlar el verse de çalışmak zorunda kalmasak. Hiç ayrılmak istemiyorum insanın hep aklı kalbi kalıyor