Sabah 2 kez alnını geçirdi aynı yeri istikrarli Morardi buz da koydurmuyor geçen gün ağzının üstüne düştü dudağı patladı her yeri mor
İlaçla düzelir mi ya bunlar hahahah baglicam zincirle az kaldı çocuk terminator
Eskiden köylerde çocuklar koyun bağlanan kalın bişey var onunla koltuğun ayağına baglanirdi artık nasıl bir köyümüz varsa bilincaltimda bu görüntü var ben baglanmadim ama benim oğlan emeklese bağlama noktasına getirir beni kesin koltuktan kendini atma oyunu oynuyor şebelek
Eskiden köylerde çocuklar koyun bağlanan kalın bişey var onunla koltuğun ayağına baglanirdi artık nasıl bir köyümüz varsa bilincaltimda bu görüntü var ben baglanmadim ama benim oğlan emeklese bağlama noktasına getirir beni kesin koltuktan kendini atma oyunu oynuyor şebelek
Valla iyi akil.o raddeye getirecek bunlar insani.. kasla goz arasinda biseyler oluyo cok fena ya aklimi ucurufam ya alnini carpar ya kafaaini ki bu kadar itina ediyorum aman oglum aman yawrum
Valla iyi akil.o raddeye getirecek bunlar insani.. kasla goz arasinda biseyler oluyo cok fena ya aklimi ucurufam ya alnini carpar ya kafaaini ki bu kadar itina ediyorum aman oglum aman yawrum
Benimki ileri emeklemeye çalışırken popoyu kaldirip tak diye kafayı yere vuruyor ,hiç tepki vermiyorum ağlamadan devam ediyor acı yok acı yok diye alistirdik çocuğu eşim bir kaç kere hiii falan diye tepki verdi onu duyunca bastı çığlığı . Eşimi de tembihledim içimiz gitse de hiç ses etmiyoruz o da ağlamıyor kafasındaki kirmiziliklarla mutlu çocuk
Benimki ileri emeklemeye çalışırken popoyu kaldirip tak diye kafayı yere vuruyor ,hiç tepki vermiyorum ağlamadan devam ediyor acı yok acı yok diye alistirdik çocuğu eşim bir kaç kere hiii falan diye tepki verdi onu duyunca bastı çığlığı . Eşimi de tembihledim içimiz gitse de hiç ses etmiyoruz o da ağlamıyor kafasındaki kirmiziliklarla mutlu çocuk
En iyisini yapmissiniz benimki asiri nazli cunku ben bi yeri vuruldumu en ufak hemen askim.oglum bilmemne veryat figan cocukta heralde diyodue bu enayiyi korkutim biraz llgi toplansin. Anam.bide bazen cidden cok pis viruyo kafasini cok telaslaniyorum yaaa hic iyi bisey degil
Bugün iki ay sonra ilk defa dışarı çıktık oğlumla 9 aylik aşısı için çağırdılar gelişimi iyi dedi 8.9 kilo 70 boy istatistikleri takip ediyo çocuk gelişim tablosunda böyle yazıyor
Günaydın, misafir odasında tekli baza vardı kızımın beşiğini bazayla birleştirdim ben de uyuturken orda yatıyorum. Bazen de dediğin gibi kendi beşiğinde rahat edemiyor tekli bazada yatırıyorum duvara yastık koydum beşiğin kenarına da yorgan koydum. Ya bi de 60×120 besikleri 5 yaşa kadar diyerek satmiyorlar mi deliriyorummm
Bizimkide çok az yatıyor kendi yatağında. Genelde bizim yatakta yatıyor. Eşimle ben yatağın uçlarında yatıyoruz. Beyefendi ortada yayıla yayıla yatıyor :))