2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Eskiden köylerde çocuklar koyun bağlanan kalın bişey var onunla koltuğun ayağına baglanirdi artık nasıl bir köyümüz varsa bilincaltimda bu görüntü var ben baglanmadim ama benim oğlan emeklese bağlama noktasına getirir beni kesin koltuktan kendini atma oyunu oynuyor şebelek

Valla iyi akil.o raddeye getirecek bunlar insani.. kasla goz arasinda biseyler oluyo cok fena ya aklimi ucurufam ya alnini carpar ya kafaaini ki bu kadar itina ediyorum aman oglum aman yawrum

Valla iyi akil.o raddeye getirecek bunlar insani.. kasla goz arasinda biseyler oluyo cok fena ya aklimi ucurufam ya alnini carpar ya kafaaini ki bu kadar itina ediyorum aman oglum aman yawrum
Benimki ileri emeklemeye çalışırken popoyu kaldirip tak diye kafayı yere vuruyor ,hiç tepki vermiyorum ağlamadan devam ediyor acı yok acı yok diye alistirdik çocuğu eşim bir kaç kere hiii falan diye tepki verdi onu duyunca bastı çığlığı . Eşimi de tembihledim içimiz gitse de hiç ses etmiyoruz o da ağlamıyor kafasındaki kirmiziliklarla mutlu çocuk

En iyisini yapmissiniz benimki asiri nazli cunku ben bi yeri vuruldumu en ufak hemen askim.oglum bilmemne veryat figan cocukta heralde diyodue bu enayiyi korkutim biraz llgi toplansin. Anam.bide bazen cidden cok pis viruyo kafasini cok telaslaniyorum yaaa hic iyi bisey degil

Beni bağlamışlar eşimi de bağlamışlar ikimiz de kolik Ozellikle ben kolik ötesiymişim hiperaktifmisim doktor onaylı ürünümuz belli

Beni bağlamışlar eşimi de bağlamışlar ikimiz de kolik Ozellikle ben kolik ötesiymişim hiperaktifmisim doktor onaylı ürünümuz belli
Burda aylardır çocuğa soylemedigin şey kalmadı ,çocuk sizin yüzünüzden böyle olmuş resmen combo menü efe

Kızlar günaydın beşikte yatıyor mu sizinkiler? Benimki bizim yatakta döne döne yatıyor etrafa yastık koyuyorum onları tekmeliyor gerine gerine benim üzerime çıkıyor ,besige koyamiyorum çünkü uyanır donemezse acaba Montessori yer hizasında yataklardan mi alsam napsam

Alanlar oldu oda çözüm olmadı kuzum

Günaydın, misafir odasında tekli baza vardı kızımın beşiğini bazayla birleştirdim ben de uyuturken orda yatıyorum. Bazen de dediğin gibi kendi beşiğinde rahat edemiyor tekli bazada yatırıyorum duvara yastık koydum beşiğin kenarına da yorgan koydum. Ya bi de 60×120 besikleri 5 yaşa kadar diyerek satmiyorlar mi deliriyorummm

Bizimkide çok az yatıyor kendi yatağında. Genelde bizim yatakta yatıyor. Eşimle ben yatağın uçlarında yatıyoruz. Beyefendi ortada yayıla yayıla yatıyor :))

Park yatak chicco bizim onda yatmıyor
Annemlerde babyplus park yatak var mısıl mısıl uyuyor orda
Aradaki fark ne anlamdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…