2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben almıştım Montessori. beşiğin kenarlarindin tutup kalkıyor yanındaki dolaptan parfümlerimi telef ediyor eğilip düşer diye korkuyorum çok dönüyor ama sorun olmuyor. Sahura kadar odasında Montessori yatağında yatiyo uyanınca onunda kenarlarından tutup kalkıyor ama yavaş yavaş öğretiyoruz kapısından gelip çıkmayı. Sahurdan sonra çok sık uyandığı için yine yanımda beşiğinde yatırıyorum.simdilik ikisinide kullaniyoruz.

Bu ara benimkide besige koyduğum an ağlıyor aramızda yatıyor sürekli kafa göz dalarak

Bende önce biraz yer yatağında deneme yapayım sonra Montessori yatak alayım ozaman ,beşik hiç bir işe yaramadı boşuna almışım

Arkadaşlar nasılsınız bebisler iyidir ins benim kızım 10 aylık oldu ve hala diş görünmüyor ve çok takildim bu duruma sizde durumlar nedir acaba
Merhaba ehh şükür diyelim canım sen nasılsın bebiş nasıl, benim kızım da 10.ayin içinde çıkardı şu an 3 tane var yani hic endişelenme

Evde çok sıkıldım artık ya aşı için sağlık ocağı arasa da gitsek diye dört gözle bekliyorum resmen bebek arabasinin hakkını veremedik ,oto koltuğu aldık kullanamadik marketlerde alışveriş arabasına oturtacaktim etrafı karistiracakti daha benim çocuğum belki ağlardı bişey isteyip hiç birini yaşayamadık

Arkadaşlar nasılsınız bebisler iyidir ins benim kızım 10 aylık oldu ve hala diş görünmüyor ve çok takildim bu duruma sizde durumlar nedir acaba
Bnm kizlar 19 unda 10 ayı doldurdular yeni bir dişi çıkıyor doktora sormuştum Bnde baya bi takılmıştım çünkü birinin çıkıp birinde hiç diş olmayınca 14 aya kadar hiç çıkmayabilir mis normalmiş öyle demişti inci gibi dişleri olur ins annesi hiç takılma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…