2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben doğum günü yapmayacam çanim onu beyaz badi üstüne renkli eva ydi galiba ismi onla yapistirà bilirsin canım

çok geçmiş olsun canım bende yarın bunun için kan vericem kaşıntım var allah yardımcımız olsun

Süper yaş minnoslar harika olcak

kızımda ağustoz görünülü temmuz bebesi erkenden geldi hanım. 18 inde bir yaşında olacayız. aşıdan dolayı hiç ateş yaşamadık ama henüz bir yaş aşısını olmadık. umarım hemen düşer ve bir daha çıkmaz ateşi ufaklığın geçmiş olsun.

Teşekkür ederim canım salı günü olduk aşı dün fenaydı kucaktan inmiyor onu aliyorum diye diger kiz cildiriyor ama bugün çok şükür daha iyiler bizde 2. Ay aşısı ateş yapmıştı birde bu aşı ateş yaptı

Erkek analarından tık yok napacaniz bebelerinize
Ekim ayinda yapicam hem herkes tatilde hem de pandemiden dolayi napayim artik sen napacan karar verdin mi ben anne ogul takim kiyafet dusunuyorum ayni kumastan yapiyolar ya ama evde olucak disarda yapmam hazir setlerden aliriz masa susleme velhasil boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…