2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kisa kollu zibin ,altina uzun pijama ve ince pike , iyi oluyor. Pek Terlemiyor. Hatta kışın cama taktigimiz fitilleri de söktük ordan gece hava gelsin diye.
Sadece kısa kollu zıbın giydiriyorum ona rağmen çok terliyor. Havalar acayip sıcak oldu

Bugün tam 11 aylığız 75 cm 10,5 kilo.
bütün vücudu böyle kızarık Şişliklerle dolu. Kan tahlilinde alerjisi olduğu çıktı ama neye alerjisi var bilmiyoruz. Doktor 1 yaşından sonra test yapılacağını söyledi

Alt 2 çıkmıştı, üst 2 kabarikti yeni çıktı, üst yanlar cok kabarik ve alt yanlar kabarmaya başlamış dedi doktoru. 3 gündür atesli ve ishal, dün doktora götürdüm, 6 diş birden geliyor tek sorun bu dedi.

Konuşuldu mu bilmiyorum, doğum günü hazırlıkları başladı mı? Neler düşünüyorsunuz fikir paylaşalım mı

Konuşuldu mu bilmiyorum, doğum günü hazırlıkları başladı mı? Neler düşünüyorsunuz fikir paylaşalım mı
Taş devrindeki çakılın kostümünden buldum çok hoşuma gitti sanırım onu alacağım. Eşime fred bana da wilma tişörtü. Konsepti bunun üzerine kurmayı planlıyorum. Umarım güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…