2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ayh yavru ya. Çok geçmiş olsun. Ayı ilerledikce alerji geçiyor. Bizim 6 aylıktan beri var. Deneyerek bulacaksın ki daha bende yüzde yüz emin olamadığım besinler var. Bizim Birde çoklu gıda alerjisi. Birde senin yediğin besinlerle bebeğin yediği besinler aynı olursa daha kolay bulursun.

Genelde aynı şeyler yiyoruz ama bu zamana kadar olmadığı için ben daha olmaz sanıyordum. Şu an daha çok dikkat ediyorum yediklerime ve bebişin yediklerine

Taş devrindeki çakılın kostümünden buldum çok hoşuma gitti sanırım onu alacağım. Eşime fred bana da wilma tişörtü. Konsepti bunun üzerine kurmayı planlıyorum. Umarım güzel olur
Çok güzel olur, bende gökkuşağı konsept düşüyorum ama genel olarak kararsız bir insanım ve her işim son dakikadır

Kizlar selam, yaa gece oldu mu benim kiza bi enerji patlamasi geliyor. Yataginda dönüyor oturuyor ayaklanip gitmeye kalkiyor hic uyutmuyor , sonra 4.30dan 6.30a kadar da bu sekildeyiz. Sizde de var mi bu durum ?

Kizlar selam, yaa gece oldu mu benim kiza bi enerji patlamasi geliyor. Yataginda dönüyor oturuyor ayaklanip gitmeye kalkiyor hic uyutmuyor , sonra 4.30dan 6.30a kadar da bu sekildeyiz. Sizde de var mi bu durum ?
Üst dişleri çıkıyor bizde öyleyiz şu an. Ama daha öncesinde böyle bir hali yoktu

Dev hizmet budur işte

Evdeki bi beyaz zibinin üstüne simli eva kagidiyla kendi tasarimi yapacagim yaa aslan kizina yakisir kokoş birsey olsun tütü eteģi de yapacagim insallah 14günüm var
Merhabalar şimdiden kolay gelsin tütü yapacağınız tülden yaptığınız ufak ponponlarla zibini süsleyebilirsiniz birde renkli keçelerden puantiyeler yapabilirsiniz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…