2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydınlarr
Kıza dogumgunu icin magnet american servis flan yaptırdm
Kendimiz kutlucaz pandemiden ötürü ama yine de anı kalsın istedim
Sayfa adı vercm ama reklamdan ban yemek istemiyorm
Ama fiyatına göre gayet güzel geldi ürünler
Birtek ayaklı masa üstü resim bastırdım
Onlar pek kaliteli cıkmadı agac diyordu plastik geldi
Ayakları agac sadece.
Burdaki bi arkadastan fikir caldım Allah affetsin
Cakıl yaptırdım konsepti
Hanginiz di bilmiyorm
Ama sayfada cakıl konsepti varmıs ben komple seti aldm ondan

Bide hepsi burada da(ins bu reklama girmiyordur)hareketli kitaplar indirimde kızlar 28 den 19 a düsmüs.Bizim kız pek seviyor o seriyi
Sabah bolca kitap aldım 75 tl üstü kargo yok
Bide ilk adım arabası aldım bakalım nasıl bisey gelcek

Ayyy ne guzel hevesler hadi hayirli olsun Allah icinize sindiewin gununuzu konsepti var bu isin bide dogru benim kesin yine goldlu moldlu olur bakalim simdlik bakma asamasindayim

Ayyy ne guzel hevesler hadi hayirli olsun Allah icinize sindiewin gununuzu ❤ konsepti var bu isin bide dogru benim kesin yine goldlu moldlu olur bakalim simdlik bakma asamasindayim
Ayy neler varmıs
Biz ilk bebe bilmiyorz tabi
Cizgi film de izlemediğimizden
Masa ve koca ayıya da yükseldim bi

babyloading87 o seriden 7 kitabımız var bakıyor sadece eliyle bir faaliyet yok ama çok güzeller doğum günü çakıl güzel konsept
Mysonismysun aile arasında insaat konsepti bir doğum günü planladım kepceler falan kullan at balon oyle

Ekstra mum balon afis masa onu ayaklı kepceler oyuncak kepçe harf yaş balonu kurdan cupcake standi mısırlik falan aldım budur sembolik animiz böyle olcak bu şekilde esinlencem teşekkürler google

Eklentiler

• 20200717_111426.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 49
  • 20200717_111439.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 49
  • 20200717_111451.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 45
  • 20200717_111503.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 57
  • 20200717_112041.webp
    50 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:
Ekstra mum balon afis masa onu ayaklı kepceler oyuncak kepçe harf yaş balonu kurdan cupcake standi mısırlik falan aldım budur sembolik animiz böyle olcak bu şekilde esinlencem teşekkürler google
Kız çok güzelmiş bayildimmm
Bizimkide ben oynatıyorm ona verince yırrtıyor
Yukari asagi olanlari ben yukarı itiyorum o aşağı çekiyor. Ben de baya aldim, 2 tanesini ilk dişinde almıştım. Tatile giderken tatil olanı götürdüm sadece, diğerlerini çıkarmadım henüz önüne.

Kızlar benim kız yürümeye korkuyor ya nasıl destek olabilirim. Tutunarak ayakta durup adımlar atıyor ama desteksiz durmuyor hemen oturuyor

Kızlar benim kız yürümeye korkuyor ya nasıl destek olabilirim. Tutunarak ayakta durup adımlar atıyor ama desteksiz durmuyor hemen oturuyor
Tavsiyem kendi haline bırak. bizimki de 3 haftadır bizim bakmadigimiz zamanlarda ayakta durup adım atmaya çalışıyordu ama yapamıyordu. Şu son 1 haftadır olayın mantığını çözdü sanırım önce koltuklar arası kısa mesafe yürümeye başladı şimdi mesafeyi uzattı. Yürüdüğünde olağanüstü tepkiler verince coşup koşmaya çalışıyor ve düşüyor
Ben ara ara kollarından tutup yürütüp az az bırakıyordum onu deneyebilirsin

Kolların tutuyorum bir hevesle bir iki adım atıyor sonra oturmak için bırakıyor kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…