2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kahvaltı sevmeyen bebelere ne veriyorsunuz, gece beslenmesi de bitti kaç saat aç kalıyor ama kahvaltı yemiyor
Çorba yapıyorum onu yiyor

Kizlar şoyle birsey yaptim masada guzel duruyor tavsiye ederim☺ , balonlar pastel tonlard , bi de pembe kabarik tütü etek yaptim cok ugrastirdi ama degdi. 1'i youtube dan buldum
Bunu çok sevdim ya malzemesi ne eline sağlık atsana eteği merak ettim tatlim

Kahvaltı sevmeyen bebelere ne veriyorsunuz, gece beslenmesi de bitti kaç saat aç kalıyor ama kahvaltı yemiyor
Çorba yapıyorum onu yiyor
Gece hic mi kalmıyor
Erken bitirmis öyleyse
Hipp bisküvi alıyorm,yada makarnavitmadsn bebe bisküvisi icine lor,yumurta atıp yediriyorm
Beyazını veriyorm artk yavas yavas omlet peynirli veriyorm,yanında kayısı suyu ,ona da kuru üzüm katıyorm haslarken tat versin diye.
Bizimki kasarlı tost seviyor
Tambugday ekmeğin icinden tost yapıp veriyorm eline kasarlı.

Çift kaşarlı ver bari

Yürüme yok henüz, emekleyerek de kedileri canından bezdirebiliyor zaten biz de gittik 4 günlük ev kiraladık ancak konfor alanindan uzaklasmak zor oldu. Bir de evi taşıdık tabi yuvarlanıp gidiyoruz

Yürüme yok henüz, emekleyerek de kedileri canından bezdirebiliyor zaten biz de gittik 4 günlük ev kiraladık ancak konfor alanindan uzaklasmak zor oldu. Bir de evi taşıdık tabi yuvarlanıp gidiyoruz

evet biz de ev tuttuk otele filan cesaret edemezdim hele iki bebekle..

ayy ev taşımak da ne zordur. şehir mi değiştirdin yoksa?

Biz de ayniyiz malesef. Karpuz yiyor, eksi mayali ekmegi zeytinyagina batiriyorum . anne sutuyle gununu geciriyor
Benim kızda aylardır kilo alımı yok yürümeye az kaldı zaten bi.buçuk aydır mekeliyor evde tür atıyor bide şimdi ayakta durma çabası yemek de az ne yapalım mutlu olsunlarda

Benim kızda aylardır kilo alımı yok yürümeye az kaldı zaten bi.buçuk aydır mekeliyor evde tür atıyor bide şimdi ayakta durma çabası yemek de az ne yapalım mutlu olsunlarda
Bizimki de 1 haftaya yürür herhalde ayakta 10 saniyeduruyor. Cok da hareketliler kilo alamiyorlar malesef canim

Merhaba kizlar. Ben bugün 1 yaş aşısı olduk sorum şu 1 yaş aşısı ateş yapıyor mu? Hemşire yapmaz dedi ama sanki biraz ateşi var gibi telaşlandım ben de

Merhaba kizlar. Ben bugün 1 yaş aşısı olduk sorum şu 1 yaş aşısı ateş yapıyor mu? Hemşire yapmaz dedi ama sanki biraz ateşi var gibi telaşlandım ben de
Yapıyor canım benim kız da ateşlendi calpol verdim duş aldırdım iyi geldi bizim doktorumuz canlı aşı olduğundan ateş yapar demişti zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…