günaydın güzel anneler herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun :) herkes iyidir umarım . biz iyiyiz bir yaş kontrolü yapıldı çok şükür herşey yolunda şuan boyumuz kilomuz bir bucuk yaş la uyumlu önde gidiyor maşallah. yürüme konusunda 3 adım tek başına atıyor ama devamı gelmiyor bir aydır böyleyiz korkuyor elini tutmadığımı anladığı anda kendini yere atıyor resmen korkuyu atmayı başarırsa yürüyecek :)
Ay canım teşekkür ederim iyiyim şükür Ada iyi egzaması ve kakada kan ek gıdayla birlikte geçti. Ben 7.ayda süt ürünlerini kendim yemeye başladım. Ada’ya 8.ayda başladık sorun olmadı şükür. Yumurta sarısını 11.ayda denedim onda da sorun çıkmadı ama geçen hafta eser miktarda beyaz karışmış galiba hastanelik olduk. Biraz uzun açıkladım sen nasılsın? Senin bebiş nasıl egzaması geçti mi? Her şeyi yedirebiliyor musun?
Ay canım teşekkür ederim iyiyim şükür☺ Ada iyi egzaması ve kakada kan ek gıdayla birlikte geçti. Ben 7.ayda süt ürünlerini kendim yemeye başladım. Ada’ya 8.ayda başladık sorun olmadı şükür. Yumurta sarısını 11.ayda denedim onda da sorun çıkmadı ama geçen hafta eser miktarda beyaz karışmış galiba hastanelik olduk. Biraz uzun açıkladım sen nasılsın? Senin bebiş nasıl egzaması geçti mi? Her şeyi yedirebiliyor musun?
Malesef bizim geçmedi hala canım . Şuan ben sütü pişmemiş yersem baya alerjisi artıyor. Onun dışında da baharatlı şeyleri yemiyorum. Oğlum desen süt ürünleri, yumurta, mercimek gibi şeyleri yiyemiyor. Bizim durum hala karışık yani. Yarın araştırma hastanesinde alerji uzmanına gidicez. Allah yardımcımız olsun.
Malesef bizim geçmedi hala canım . Şuan ben sütü pişmemiş yersem baya alerjisi artıyor. Onun dışında da baharatlı şeyleri yemiyorum. Oğlum desen süt ürünleri, yumurta, mercimek gibi şeyleri yiyemiyor. Bizim durum hala karışık yani. Yarın araştırma hastanesinde alerji uzmanına gidicez. Allah yardımcımız olsun.
Ben gördüm, komşu evde uyumayınca atıyor arabaya daha apartmandan çıkmadan uyuyır çocuk
En büyük hayalim Cafeye gidip o bebek arabasında uyurken kahve içmekti, olmadı
Gittik canım. Kanda yumurta beyazına çok yüksek çıktı sarısına az var gözüküyor. O yüzden sarısından kek yaptım öyle deniyorum azar azar. Bir ay sonrası içinde deri testine gün verdi. Deri testi de yapıldıktan sonra bir yol çizeriz dedi. İlgili bir doktora denk geldik. İnşallah hep böyle devam eder ilgisi. Doğum lekesi var ensesinde onun içinde çocuk onkolojiye yönlendirdi.
Nasılsınız hanımlar? Bir sorum olacaktı. Bebeklerle bir gününüzü nasıl geçiriyorsunuz? Kaçta uyanıyorlar? Gün içinde kaç kere uyuyor ve ne gibi aktiviteler yapıyorsunuz?
Nasılsınız hanımlar? Bir sorum olacaktı. Bebeklerle bir gününüzü nasıl geçiriyorsunuz? Kaçta uyanıyorlar? Gün içinde kaç kere uyuyor ve ne gibi aktiviteler yapıyorsunuz?
Bütün gün dil ile yerleri yalama aktivitesi yapıyorz desem.
Dalga gectim sanmayın.
Aktivite cidden yapmıyır benim bebe
Kac kez legene su doldurup koydm onune.
Bi sekilde 30 sn sonra devirdi
Ponponları beyaz kagıda yapıstırıp seffaf dosyaya koydım,hani yakalamaya calısır diye.
Yere bantladıgım dosyayı söküp elime verdi
Ve yoluna devam etti
Dalga gectim sanmayın.
Ponponları beyaz kagıda yapıstırıp seffaf dosyaya koydım,hani yakalamaya calısır diye.
Ve yoluna devam etti
Benim oğlumda öyle daha çok dökmeyi çıkartmayı falan seviyor. Oyuncaklarından sıkıldı. Yeni oyuncak alalım diyoruz ama ne alsak bilemedik. Aktive masası var bi uzun süre onunla oynuyor :)
Gittik canım. Kanda yumurta beyazına çok yüksek çıktı sarısına az var gözüküyor. O yüzden sarısından kek yaptım öyle deniyorum azar azar. Bir ay sonrası içinde deri testine gün verdi. Deri testi de yapıldıktan sonra bir yol çizeriz dedi. İlgili bir doktora denk geldik. İnşallah hep böyle devam eder ilgisi. Doğum lekesi var ensesinde onun içinde çocuk onkolojiye yönlendirdi.
Canım çok geçmiş olsun inşallah biter gider tüm alerjileri. Bizim de yumurta beyazına var alerjisi bugün doktora götürdüm hem 1 yaş kontrolü hem de hastaydı.(6.hastalık diye bir şeymiş.)
Geçenlerde yumurta beyazından eser miktarda ağzına bulaşınca tüm yüzü kızardı ve döküntüler oluştu aşırı kaşıntılı ve 4-5 kez kustu. Bunu anlattığımda demek ki çok ağır alerjisi var yumurta beyazına dedi.
Doğum lekesi bizde de dizinde var büyük ve koyu kahverengi sizi neden onkolojiye yönlendirdi ki?
Benim kızım 7 civarı uyanıyor canım sonra bizimle kahvaltı yapıyor yani çok çok az salatalık zeytin filan yiyor çok yapıyor denemez. Uyandıktan 3 saat sonra tekrar uyuyor. Günde 2 kez uyuyor genellikle. Elinden tutup yürütelim orayı burayı karıştırsın istiyor bütün gün. Tek başıma olsam baş edemezdim de annemlerdeyim bir dedesi bir anneannesi bir ben idare ediyoruz. Yatarak kitap okuyoruz o arada dinleneyim diye yatarak kitapları çok seviyor çok şükür baya ilgileniyor inceliyor. Her gün akşam üstü mutlaka dışarı çıkıyoruz bazen 40dk bazen 2 saat vakit geçiriyoruz gittiğimiz yere göre. Onun dışında çok aktivite yapmıyoruz benim istediğim şeyi yapmıyor zaten kendisi o an neyle ilgilenmek isterse onunla ilgileniyor. Bizden görüp 1 saat boyunca yer silmişliği var
Dalga gectim sanmayın.
Ve yoluna devam etti
Cidden o aktiviteler eskidenmiş herhalde artık mümkün değil yapmıyor benimki de. O instagramda aktivite yapan bebelere hayranım. Benimkinin hiç umrunda değil öyle şeyler. Ben de saldım artık ne istiyorsa onu yapıyor. Zaten kendi isteğinin dışında bir şey yaptırmak imkansız. Marketlerde kendini yerden yere atıp çığlık çığlığa bağıran çocuklardan olacak bu kesin. Şimdiden başladı kendini yere atıp bağırmaya
Dalga gectim sanmayın.
Ve yoluna devam etti