2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sadece mama yiyoruz canım, doktorumuz 1 yaşa kadar içtiği kadar gece mama ver 1 yaştan sonra keseceğiz demişti. Ben gündüz beslenmesini etkilediği için azaltttım(sadece gece 500 cc mama içiyordu)Uyandıkça su verdim teke düştük 2 haftadır da kalkıyor su içip yatıyor.
Bebek bisküvisini doktorum çok önermiyor artık karışık bulamaç verme ayrı ayrı yiyecek dedi. Hoş benim bebek bisküvisinin içine koysam da ek gıdaya başladığımızdan beri hiç yemedi
Menemen sevdi gibi omlet krep yemiyor, kaşarlı tost deniyeyim bari

Kizlar baston araba aldiniz mi dusundugunuz bir model var mi, kac yasa kadar kullaniriz alsak
Bende bakıyorum kilo olarak 15 kilo yazıyor hepsinde ama baya gider sanırım, yürüme ile kilo alımları düşecek.
Biz 2 aydır yürüyoruz, doktorada gitmedik kilo ne durumda bilmiyorum ama herhalde baston 3 yaşına kadar idare eder

Yatar pozisyona gelmeyen üruné oyleymis gibi fiyat koymuslar kuzum
Bunun aynisi A101de 149 tl.ydi
Ama kullanisli mi acaba, yatak konumuna gelmesi onemli mi vs bir suru sey var . Bebek uyusa oyle kalacak mesela

Yatar pozisyona gelmeyen üruné oyleymis gibi fiyat koymuslar kuzum
Bunun aynisi A101de 149 tl.ydi
Ama kullanisli mi acaba, yatak konumuna gelmesi onemli mi vs bir suru sey var . Bebek uyusa oyle kalacak mesela
Hangi bebek dışarda uyur ya

Kizlar şoyle birsey yaptim masada guzel duruyor tavsiye ederim☺ , balonlar pastel tonlard , bi de pembe kabarik tütü etek yaptim cok ugrastirdi ama degdi. 1'i youtube dan buldum
bunu be de gördüm.gecwn mavisini yapmayı düşünüyorum
Hangi bebek dışarda uyur ya
Benim bebe genelde uyuyor geçen ilk defa bastonla çıktım çok sevdi baya bı direndi en son yine uyudu rahat olmuyo tabi uyuyunca eve yaklaşmıştık sorun olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…