2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Efenin 2 di feritinin
Düzelir kuzum insallah

Artik demirleri artsin yeterki diyoruz. Demekki bestiron hicbirimizde işe yaramamis insallah biz de su demirleri doldururuz bi de kziimin gözünün beyaz kisminda leke var demir eksikliginde oluyormus bu

Efenin 2 di feritinin
Düzelir kuzum insallah
İnşallah kuzum Efe’nin de çok düşükmüş çocuk yemedi içmedi normaldir öyle olması. Ada da çok az yiyor işte bugün sulu köfte yaptım yok diliyle itti yemedi Sonra da meme meme diye ağladı mecbur emzirdim. Bi meyve yesin bi de emsin başka bi şeye gerek yok

Artik demirleri artsin yeterki diyoruz. Demekki bestiron hicbirimizde işe yaramamis insallah biz de su demirleri doldururuz bi de kziimin gözünün beyaz kisminda leke var demir eksikliginde oluyormus bu
Aa bak bunu bilmiyordum bizde yok öyle bir şey. İnşallah demir düzelince gider o leke de. İnşallah doldururuz depoları

Ocean yaramadi wellcare geçtik bakalim ne olcak demiri bıraktık 2 ay deneme amaçlı alışmasın vücut diye
D vitamini biz de ocean kullanıyoruz bak şimdi ondan da şüphelendim. Hastanede makinesi bozuktu baktıramadık ona. Şimdi bitti tekrar wellcare’e geçeyim bari

Nasılsınız hanımlar? Bir sorum olacaktı. Bebeklerle bir gününüzü nasıl geçiriyorsunuz? Kaçta uyanıyorlar? Gün içinde kaç kere uyuyor ve ne gibi aktiviteler yapıyorsunuz?
Sabah karışık uyanma saati, geceler bok bu ara çünkü. Mümkünse 2 kere uyuyor. Aktivite falan yok öyle bi ana değilim ben legen gibi bisi koydum oyuncakları dök çıkar falan yaptırıyorum, hedef oyalama. Kitapta muz araba falan öğrendi. Baska da bi cacık yok, buyukannesinde görüyor ne görüyorsa. Aksam ustu de buyukbabasiyla dışarı çıkıyor.
Aynısı. Bilerek ve gülerek atıyor.
Ben kestim zamani hatirlamiyorum ama uyanmasini engellemiyor, hayal kurmayın boşa
Cok sık hayır dendiğinde dünyayı negatif algılıyormus bebekler
Hayır demicem diye ıııhh ,no no ,yapma evladım diyorm
İns negatif algımıyordur beni
Onun dünyasına edem diycem olmayacak hayır işte kediler öğrendi bu velet ogrenemedi!
I ikuayko gerçekten böyle mi Eki Görüntüle 2673231 nedense aklıma sen geldin görünce
Evlilikten önce de öyleydi bi de 2 motor vardi bebekten sonra tek motora düştük bak bişi değişmiş
Geçen gun agliyordum ve kimse uyutmiycak bunu kendi kendine uyuycak diye soyleniyordum.
Bu arada kizim , beni tekmeleme , saç çekme , meme isirmaya alistik da simdi emzirirken cimcikleme huyu cikti karnimi kollarimi çizik çizik ediyor cok acitiyor kucucuk parmaklariyla, sizde de var mi bu olay
Çimdik bi ara vardı şükür unuttu

Kızlar kızımda isilik oldu 1 hafta önce. Her gün yıkıyorum. Doktora götürdüm bepatholün losyonunu önerdi kullanıyorum ama giderek artıyor. Ne yapmam lazım önerisi olan var mı?

Kızlar kızımda isilik oldu 1 hafta önce. Her gün yıkıyorum. Doktora götürdüm bepatholün losyonunu önerdi kullanıyorum ama giderek artıyor. Ne yapmam lazım önerisi olan var mı?
Çok geçmiş olsun canım bilgim yok ama ben olsam tekrar götürürdüm doktora.

Ilık su ile yıka, terli bırakma üstü kalın ise incelt o krem daha çok tıkar zaten isilik terin gözenekleri tıkaması sebepli olur ortamı serin tut hasta etmeden tabii Benim oğlum sık olur Ben arada saf gül suyu sürüyorum o iyi geliyor ama genelde günde 2,3 duşa,havuza sokuyoruz Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…