Merhaba canım biz de Bestiron kullanıyorduk meğer o hiç yükseltmiyormuş. Memleketteyiz şimdi burada doktor kan tahlili yaptı bizim de ferritin 8 küsür çıktı hemoglobin 10,5. Doktor Ferrozinc yazdı bugün başladık. İçinde paraben filan var mı diye hiç bakmadım. İnşallah düzelir bizimki de. Daha önceki doktor Bestiron vererek hata yapmış o zaman da düşüktü çünkü. 2 ayda 4’ten 8’e çıkmış sadece ferritin, diğerleri aynı kalmış
Merhaba canım biz de Bestiron kullanıyorduk meğer o hiç yükseltmiyormuş. Memleketteyiz şimdi burada doktor kan tahlili yaptı bizim de ferritin 8 küsür çıktı hemoglobin 10,5. Doktor Ferrozinc yazdı bugün başladık. İçinde paraben filan var mı diye hiç bakmadım. İnşallah düzelir bizimki de. Daha önceki doktor Bestiron vererek hata yapmış o zaman da düşüktü çünkü. 2 ayda 4’ten 8’e çıkmış sadece ferritin, diğerleri aynı kalmış
Artik demirleri artsin yeterki diyoruz. Demekki bestiron hicbirimizde işe yaramamis insallah biz de su demirleri doldururuz bi de kziimin gözünün beyaz kisminda leke var demir eksikliginde oluyormus bu
İnşallah kuzum Efe’nin de çok düşükmüş çocuk yemedi içmedi normaldir öyle olması. Ada da çok az yiyor işte bugün sulu köfte yaptım yok diliyle itti yemedi Sonra da meme meme diye ağladı mecbur emzirdim. Bi meyve yesin bi de emsin başka bi şeye gerek yok
Artik demirleri artsin yeterki diyoruz. Demekki bestiron hicbirimizde işe yaramamis insallah biz de su demirleri doldururuz bi de kziimin gözünün beyaz kisminda leke var demir eksikliginde oluyormus bu
D vitamini biz de ocean kullanıyoruz bak şimdi ondan da şüphelendim. Hastanede makinesi bozuktu baktıramadık ona. Şimdi bitti tekrar wellcare’e geçeyim bari
Nasılsınız hanımlar? Bir sorum olacaktı. Bebeklerle bir gününüzü nasıl geçiriyorsunuz? Kaçta uyanıyorlar? Gün içinde kaç kere uyuyor ve ne gibi aktiviteler yapıyorsunuz?
Sabah karışık uyanma saati, geceler bok bu ara çünkü. Mümkünse 2 kere uyuyor. Aktivite falan yok öyle bi ana değilim ben legen gibi bisi koydum oyuncakları dök çıkar falan yaptırıyorum, hedef oyalama. Kitapta muz araba falan öğrendi. Baska da bi cacık yok, buyukannesinde görüyor ne görüyorsa. Aksam ustu de buyukbabasiyla dışarı çıkıyor.
Gözümüzün içine baka baka atıyor ya afacan. Birde bir şeye yapacak hayır yapma diyoruz dönüp bakıyor. Gülüyor ama yapacağından vazgeçmiyor. Aslında biliyor yapmaması gerektiğini. Yürümeye hevesi yok bizimkinin emeklemek işine geliyor :))
Var tabii gece beslenmesini kesen Ağustos anneleri vardı da kimdi unuttum bak Gece beslenmesini kesince de uyuyorlar doğal olarak. Ben de emzirmeyim su vereyim dedim yok su içiyor arkasından yine emiyor. Tamamen iyileşsin de gece en azından 1’e düşürebilsem uyanmasını ah ne mutlu olurum her gün bugün inşallah sabaha kadar uyursun kızım diyerek uyutuyorum gece bir uyanıyorum yanımda meme açık ne ara uyandı da aldım yanıma hatırlamıyorum bile
Slm kızlarr
1 yas uyku gerilemesini dibine kadar yasıyırz 2 haftadır
Basıma agrılar giriyor asla uyumuyor 23.00 den önce.
Bugun 14.30 da kalkmıs.
15,00 de eve geldim
Iyumadı bidaha banyo yaptık az önce normalda hemen gecer uykuya yırttı kendini.
Resmen cocuga trip atıyorm uyumadı diye
Bu arada kizim , beni tekmeleme , saç çekme , meme isirmaya alistik da simdi emzirirken cimcikleme huyu cikti karnimi kollarimi çizik çizik ediyor cok acitiyor kucucuk parmaklariyla, sizde de var mi bu olay
Kızlar kızımda isilik oldu 1 hafta önce. Her gün yıkıyorum. Doktora götürdüm bepatholün losyonunu önerdi kullanıyorum ama giderek artıyor. Ne yapmam lazım önerisi olan var mı?
Kızlar kızımda isilik oldu 1 hafta önce. Her gün yıkıyorum. Doktora götürdüm bepatholün losyonunu önerdi kullanıyorum ama giderek artıyor. Ne yapmam lazım önerisi olan var mı?
Ilık su ile yıka, terli bırakma üstü kalın ise incelt o krem daha çok tıkar zaten isilik terin gözenekleri tıkaması sebepli olur ortamı serin tut hasta etmeden tabii Benim oğlum sık olur Ben arada saf gül suyu sürüyorum o iyi geliyor ama genelde günde 2,3 duşa,havuza sokuyoruz Geçmiş olsun