2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Dün 1 yaşımıza girdik
Ne ara büyüdü ya daha geçen yıl mini minnacıktı
Anne, baba, dede, ver, gitti, al diyor hatta anlamlandıramadığım bir çok şey söylüyor ama babasını, dedesini, beni görünce tanıyıp seslenmesine bitiyoruum
Bu aralar gece kalkıp ağlamaya başlıyor ve bir müddet susmuyor ne yaparsak yapalım neden oluyor bilmiyorum.
Seneye bu zamanlarda nasıl olacak acaba.
Hepinizin bebişleri ve sizler umarım çok çok iyisinizdir

Son 4 gündür gece hhiç uyumuyor resmen agizda meme ha bire çıkınca uyanıyor sabah 10 dan sonra kalkıyor sabah 5 den sonra sizip kalıyor 5e kadar uykusu çok hafif
Ay aynıı bir de hastaydı 1 haftadır sürekli meme ağızda. Dalınca yerine koyuyorum anında uyanıyor. Şimdi iyileşiyor yavaş yavaş belki düzelir diyorum ama 2 aydır filan böyle Bir de azılar çıkıyor herhalde sürekli hırsla bir şeyler ısırıyor.

Yaa dün gibi değil mi doğum yaptığımız zamanlar ah zaman çok hızlı geçiyor. 1.yaşı kutlu olsun miniğin, nice sağlıklı, mutlu yılları olsun ailesiyle

kızlar benim kız anne demeyi unuttu resmen sinir oluyorum bebey bebey diye gez iniyor evde baba demek oluyor kendisi sinirde yim bende
Ay çok tatlı ama bebey ne yaa biz memleketteyiz şimdi en son arefe günü görmüştü babasını. Evin içinde baba deyip ellerini yok yapa yapa geziyor çocuğum arada bir anne de diyor sağolsun

Aynen üst dişleri kuzarmis damak yeniden dış sıkıntıları başlıyor galiba

Slm kızlarr
1 yas uyku gerilemesini dibine kadar yasıyırz 2 haftadır
Basıma agrılar giriyor asla uyumuyor 23.00 den önce.
Bugun 14.30 da kalkmıs.
15,00 de eve geldim
Iyumadı bidaha banyo yaptık az önce normalda hemen gecer uykuya yırttı kendini.
Resmen cocuga trip atıyorm uyumadı diye

Ya 1 yaş uyku gerilemesi miymiş bunun adı Uykuya zor geçtiği gibi gece de doğru düzgün uyumuyor. Ne zaman geçiyormuş bu

günaydın bizde de benzer durum gözler kapalı yatakta oturarak yada yada ayakta tutunarak uyumaya çalışıyor şu sıra

Kizlar selam , biz bestiron kullaniyorduk o +3 degerlikliymis , kan depolari bos bizim malesef. +2degerlikli kullanmak lazimmis Fermix diye birsey aldik paraben yok ama kakayi boyama ve diş boyama olayi oldu. Bi de iştahi acildi artik . vermeden 1 saat once sonra ac kaliyor . Demir hangi ilaci kullaniyorsunuz arkadaslar. Bu arada minnoslarin dogum gunleri 1 yaşlari kutlu olsun

Bu arada kizim , beni tekmeleme , saç çekme , meme isirmaya alistik da simdi emzirirken cimcikleme huyu cikti karnimi kollarimi çizik çizik ediyor cok acitiyor kucucuk parmaklariyla, sizde de var mi bu olay
Daha fazlasi agresif chucky beni boğacak
Ferro sanol şurup kullandık biz depolar boştu doldu şükür önerim dışını fırçala ben öyle lekeden kurtuldum yavru yemek öncesi sonrası 2 saat ara süt yoğurtla vermeme meyve suyuyla vermek c vit emilim artırdığı icin önemli bu arada iştah açma biz de olmadi
Organicadent macunumuz mho önerili rocs dış fircamiz

Son düzenleme:
tesekkurler canim
Doldu mu Efenin sevindim darisi bize insallah.
o şurup receteyle mi aliniyor , icinde katki paraben vs yok mu , verdikten sonra biraz limon damlatiyorum agzina. 2 saat ara cok degil mi yaa 4 saat ac kaliyor, meme duskunu bebiyi o kdr tutamam

Icerigini sorgulama dedi doktor diğerleri fayda etmedi napalim 4 saat kalsınlar kuzum 1 yasindalara 19 saat gordum Efede ben

Rabbim dermansız dert vermesin dolar dolar 6 . Aydan beri uğraşıyoruz kan diye anca ise yaradi d vit de eksik

Merhaba canım biz de Bestiron kullanıyorduk meğer o hiç yükseltmiyormuş. Memleketteyiz şimdi burada doktor kan tahlili yaptı bizim de ferritin 8 küsür çıktı hemoglobin 10,5. Doktor Ferrozinc yazdı bugün başladık. İçinde paraben filan var mı diye hiç bakmadım. İnşallah düzelir bizimki de. Daha önceki doktor Bestiron vererek hata yapmış o zaman da düşüktü çünkü. 2 ayda 4’ten 8’e çıkmış sadece ferritin, diğerleri aynı kalmış

Bu arada kizim , beni tekmeleme , saç çekme , meme isirmaya alistik da simdi emzirirken cimcikleme huyu cikti karnimi kollarimi çizik çizik ediyor cok acitiyor kucucuk parmaklariyla, sizde de var mi bu olay
Var bir de zevk alıyor bunu yapmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…