2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Cok sık hayır dendiğinde dünyayı negatif algılıyormus bebekler
Hayır demicem diye ıııhh ,no no ,yapma evladım diyorm
İns negatif algımıyordur beni
Ahah çok mantıklııı eşime aferin deme demiştim zırt bırt aferin diyordu o da bravo diyor artık

İnşallah canım. Hevesle yoğurt yumurta yedirmek için gün sayıyorum.
Değişik değişik hastalıklar çıkmaya başladı.
Kaşıntı falan yapıyor mu o döküntüler?

Yaklaşık 1 buçuk 2 aydır emekliyor. 2 3 haftadırda ayakta duruyor. Bu sabah 2 adım attı maşallah. İşlerine geleni geldigi gibi yapıyorlar afacanlar :)

Genelde 9.30 10 arası yatmış oluyor dün 10da ağlayarak uyudu öğlen 1bucukta uyanıp bidaha uyumamisti mesela
Bizde 10 da uyuyor genelde ama sürekli uyanıyor. Hele bu ara 3 buçuk. 5 arasında hep uyanık alışkanlık haline getirdi.
Gece 10 dan öğlene kadar hiç uyanmadan mı uyudu maşallah

Bizde 10 da uyuyor genelde ama sürekli uyanıyor. Hele bu ara 3 buçuk. 5 arasında hep uyanık alışkanlık haline getirdi.
Hayır tabiki canım kahvaltıdan sonra uyudu mesela 11de sonra 1de kalktı ve gece 10a kadar uyumadı, zaten deliksiz uyumuyor gece üç defa emzirmek için kalkıyorum yada mizikliyor sabaha kadar deliksiz hiç bir zaman uyumadı öyle çocuklar var mı yaa

Benimki de 3bucuk ta 5bucukta kalkıyor diğer kalkması keyfine göre canı sıkılıp miziklaniyor benim uykunun en tatlı yerinde eziyet olsun diye uyanıyor artık

İnşallah canım. Hevesle yoğurt yumurta yedirmek için gün sayıyorum.
Değişik değişik hastalıklar çıkmaya başladı.
Kaşıntı falan yapıyor mu o döküntüler?
Yok canım kaşıntı yapmıyor şükür. Kendi kendine geçecekmiş bakalım inşallah birkaç güne geçer. Aslında diyet açmaya önce süt ürünlerinden başlatıyorlar hep ama siz neden yumurtayla başladınız? Bana da sütlü yumurtasız kek yap demişti doktor öyle başlamıştım ilk. Sonra yoğurdu direkt vermiştim. Bir kere bizim peynirden ağzına alıp kızarmışlığı var ama yumurtadaki gibi olmamıştı 10 dk da geçmişti.
Yaklaşık 1 buçuk 2 aydır emekliyor. 2 3 haftadırda ayakta duruyor. Bu sabah 2 adım attı maşallah. İşlerine geleni geldigi gibi yapıyorlar afacanlar :)
Yaa di mi bir de büyüdüler de ayakta duruyorlar zaman nasıl geçti aslında emeklemek çok faydalıymış bebekler için ama benimki hiç emeklemiyor. Küçücükken yüz üstü koyunca deşi gibi ağlardı ondan mı emeklemedi acaba diyorum ben de

Var tabii gece beslenmesini kesen Ağustos anneleri vardı da kimdi unuttum bak Gece beslenmesini kesince de uyuyorlar doğal olarak. Ben de emzirmeyim su vereyim dedim yok su içiyor arkasından yine emiyor. Tamamen iyileşsin de gece en azından 1’e düşürebilsem uyanmasını ah ne mutlu olurum her gün bugün inşallah sabaha kadar uyursun kızım diyerek uyutuyorum gece bir uyanıyorum yanımda meme açık ne ara uyandı da aldım yanıma hatırlamıyorum bile

Bi an okuyunca gözlerim fal taşı olmuştu da :)) hani yaşına girince bu çocuklar gece deliksiz uyuyacaktı. Hep kandırıyorlar bizi :))

Benimki de 3bucuk ta 5bucukta kalkıyor diğer kalkması keyfine göre canı sıkılıp miziklaniyor benim uykunun en tatlı yerinde eziyet olsun diye uyanıyor artık
Bile Bile yapıyorlar zaten. Gecenin bir yarısı uyanıp camdan bakmak ister mi bir bebek. Ya da işte emeklemek için uyanıyor. Açlıktan falan uyansa eyvallah diyeceğimde yok değil yani

Çiğ süt tükettiğimde tepki veriyor ama yumurta yediğimde vermiyor ondan yumurta ile başlattı. Ama malesef yumurtaya hala Tepki veriyor egzaması baya belirgin oldu bugün.
Yüz üstü bizimki de hiç yatmak istemedi. Bir gün evde süpürge tutuyorum. Bir baktım oğlum emeklemeye başladı. Bir anda emekledi. Ada yı da emeklemeye teşvik edecek bir şey vardır belki daha zamanı değildir.
Alt komşumun oğlu da 9 buçuk aylık hiç emeklemiyor. Sürekli kollarından tutup yürütsünler istiyor. Kimisi emeklemeden yürüyor. Seninki de öyle olacak sanırım :)

O manzara bizde de çok oluyor. Sabah eşim işe giderken söylüyor kapat üşütürsün diye. Söyle 5 saat uyusalar deliksiz yeterde nerdeeeee :))

He valla hepimiz anayız yeme bizi bacımm demek lazom

Sanırım öyle olacak canım 8buçuk aylıktan beri kollarından tuta tuta bir hal olduk

Son 4 gündür gece hhiç uyumuyor resmen agizda meme ha bire çıkınca uyanıyor sabah 10 dan sonra kalkıyor sabah 5 den sonra sizip kalıyor 5e kadar uykusu çok hafif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…