2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bülent sekerele gidicez bu kez en iyisi o
Hadi hayırlısı Çocuk doktorunun uzmanlığı olmadığı için pek anlamıyor alerjiden En iyisi işin uzmanı bencede geçmiş olsun Alerji ilaci içip test olunca mantıken etkiler testi Yumurta beyazı yiyip kabaran süren , kusan çocuğun alerjisi elbette vardır Tez geçsin insallah

Yumurta beyazı alerjisi kimlerde var bizimde var kesin eminim doktora gidicez
Canım bizde var yumurta beyazı alerjisi. Bizimki şöyle oldu. Sarısını verirken bulaşmış beyaz 2 dakika içinde tüm yüzü kızardı döküntüler oldu kaşınmaya başladı. Sonra ensesi kabardı kızardı kollarda hafiften başladı acile giderken yolda kustu. Serum verdiler ama o yumurta kalıntısını tamamen atana kadar 4 kez filan kustu. 1 ay oldu bunu yaşayalı işte.
Senin diğer mesajları da okudum şimdi doktorun yok demesi saçmalık bizim bu belirtilere baya ağır demek ki alerjisi demişti doktor düşün yani. Biz test filan yaptırmadık bu olaydan sonra. Taa 5 buçuk aylıkken yaptırmıştık sanırım deri testi onda da çıkmadı. Alerji doktoru da çıkmaz testte demişti zaten o zamanlar

Demir eksikliği olup ilaç kullananlar hangisini kullanıyorsunuz ve kaç ml veriyorsunuz? Bize ferrozinc vermişti doktor 20 gün oldu zaten bir şişe 20 gün kullanılıyor sadece. 2 haftadır pişik oluyordu makat kısmı. Hametanla filan idare ettik ama artık bugün doktora mesaj attım. Çok gördüğümüz bir yan etki değil ama değiştirelim dedi. Ferrosanol b şurup önerdi. Artık ondan devam edeceğiz. İnşallah yan etki yapmaz
Siz nasıl içiriyorsunuz demir ilacını vallahi her sabah savaş çıkıyor. 3-4 gün portakal suyuyla içti sonra ona da kanmadı. Şimdi normal portakal suyundan da soğudu çocuk içmiyor

Meyve puresine karıştır kuzum ben öyle veriyordum
Kızarıklık ateş kusma 5 kez nasıl alerjik degil saçma damla yüzünden çıkmadı testte
12 eylülde diğer doktora gidicez kesin eminim ben yumurta beyazı damla bastırdı testi zaten

Benimkiler gece mamaya uyanıyorlar biberonla veriyorum meyve suyu bazen sadece suyla peşine mama veriyorum başka çare bulamadım ne yaptıysam içeremedim mideleri bulandı ogurduler hep böyle içiyorlar uykulu uykulu fark etmeden bizde ferrosanol şurup kullaniyoruz

ooo bayadır gelemyordum buraya bebeler yürümeye başlamış benimkiler biliyorsunuz erken doğdu. Dr. muz hep 15-16 aydan önce bekleme diyordu ama arkadaşlar 11 aylıkken el bırakmaya başladılar ve doğum günlerinden bir kaç gün sonra yürüdüler. Şu an konuşuyoruz hatta biraz biraz. Yiyeceklerin isimlerini öğreniyorlar, su istiyorlar, orada burada ggibi kavramları vs öğrendiler. kedi köpek vs diyorlar. anne baba demeyi kardeşini çağırmayı öğrendiler.

bebekler innaılmaz muazzam varlıklar. her gün hayran oluyorum ayrı ayrı.

Ferrosanol’dan kızımın da midesi bulandı öğürüyor ben neye karıştırırsam karıştırayım olmuyor alıyor hemen kokusunu, tadını. O yediği içtiği şeyden de soğuyor sonra. Ben de daha önceki ilacın içinden şurup şırıngası diye geçiyor sanırım öyle ölçekli bir şey çıkmıştı onunla ağzına ittiriyorum büyük çoğunluğunu yutuyor. Biraz işkence gibi oluyor ama ne yapayım başka türlü içmiyor

canım demiri gece vermeni tavsiye etmem çocuklarda reflüye sebep oluyor. başka yolunu bulmalısın

Ah ne güzel çok hızlı büyüyorlar, gelişiyorlar. Geçen sene bu zamanlarki halini düşünüyorum da nasıl hızlı değişiyorlar.
Benim kızım da ne desek tekrar ediyor. Geçen hafta aydede’yi öğrendi şimdi sürekli aydede diyor
Bir de hiç emeklemedi ben uzun süre yürümez diyordum ama doğum gününden 1 hafta sonra birden yürüdü şaşırdık biz de

oyy maşallah ya!! bir de öğrenince sürekli tekrar ben de emeklemeden yürümüşüm bazı çocuklar öyle oluyor. Allah kolaylık versin :)

Maşallah bebislere bnmkiler konusmayacak heralde bu gidisle baba baba akşama dek arada dede başka birşey yok :)

canım demiri gece vermeni tavsiye etmem çocuklarda reflüye sebep oluyor. başka yolunu bulmalısın
Canım sadece uyurken verebiliyorum içmiyorlar gün icindede mama almıyorlar diye içmiyorlar öyle başka yol bulamadım ama bakalım araştırıyorum tadını sevecekleri cesidini bulursam alicam ferro şenol damlasini surubunu içmediler bir tanede adını hatirlamadim saglik ocağı vermisti onuda içmediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…