2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bide biz 1 yıl sonra ilk nezlemizi olduk bu hafta
Koca kıs hasta olmadı cocuk,yaz günü hasta oldu
İbraumin zero basladık mecbur.
Burun akıntısı gecmiyordu.
Fizyolojik serımla actım hep ama 3 gece uyumadık resmn.
Aglayarak uyanıyordu tıkandıkca.
İlac basladı 2 gecedir uyuyor sükür
Ama öksürük devam

GEcmis olsun cnm.
Kıymalı sulu köfte olarak daha cok seviyor benim kız.
Norml köfte olarak kuru geliyr sanırım tükürüyor.
Yemeklerine katıyorum genelde semizotu,kabak ,az kıyma katıyorum onu seviyor.
Tamam canım. Bu şekilde veririm 5 gün deneyeceğim. Bugün çorbasına katmıştım. Yarında yemeğine koyarım.

Size de çok geçmiş olsun canım. Bende gribim malesef ki. Oğluma geçecek diye korkuyorum. İki gün hapşurdu. Ama ilerlemedi. Ihlamur iciriyorum ona da. Sende biraz ver istersen.

Size de çok geçmiş olsun canım. Bende gribim malesef ki. Oğluma geçecek diye korkuyorum. İki gün hapşurdu. Ama ilerlemedi. Ihlamur iciriyorum ona da. Sende biraz ver istersen.
Ihlamur,tarhana hep bu sekilde ilerledik.
Baktm olmuyo ilaca basladık
Ihlamura devam
Sana da gecmis olsn cnm.
Gecmez ins korkma.
Kız hep kucagımda bende bisey yok .

Ihlamur,tarhana hep bu sekilde ilerledik.
Baktm olmuyo ilaca basladık
Ihlamura devam
Sana da gecmis olsn cnm.
Gecmez ins korkma.
Kız hep kucagımda bende bisey yok .
Sağol canım. Bu ara oğlumda oyun oynarken falan durduk yere gelip bi sarılıyor. Hep kucağımda olmak istiyor. Hasta olduğumu anlayıp ondan mı bu kadar düşkün oldu yoksa bu aylarda oluyor mu bilemedim.

Sağol canım. Bu ara oğlumda oyun oynarken falan durduk yere gelip bi sarılıyor. Hep kucağımda olmak istiyor. Hasta olduğumu anlayıp ondan mı bu kadar düşkün oldu yoksa bu aylarda oluyor mu bilemedim.
Ay o bizde de var
Bizimkini babası karnında dıgıdık yapmaya alıstırdı
Aklına geldikce gelip tepiniyor üzerimde

Aynen bende gece uyuyor muyum yoksa uyku ile uyanıklık arasında yatıyor muyum bilmiyorum çoğu gece yatağında bile yat miyor hem uyanıyor yatağa yatinca

senin kızlarda mi yaaa hiç anne demiyor ama.gece uykudan kalkınca bile baba baba ayhhhh
Yok bnmkiler daha ayrı cinsler normalde baba baba işleri düşünce mesela acıkınca yada uykuları gelince kısaca sıkıntılı bit durum varsa anne diyorlar normal bi anlarında hala anneyi duyamadım

Şu iki haftadır sadece sabahları anni diyor. Öğleden sonra akşam ve gece yatmadan baba diyor. Bende anne anne diyorum inadına baba diyor :))
yok ben anne lafını çalıştırmayı bıraktım bi ara baya takılıp çocuğa alıştırma çalışıyor dum bıraktım artik

teşekkürler lteyzesi kızları min adaslari ne yapıyor minik hanimlar
Napsınlar teyzesi zeynep kız iyice ayaklandı zehrada ona yetişmek üzere çok meraklıyız herşeye karşı uyumuyor yemek yemiyoruz zeynebin kilo sıkıntısı iyice artti doktor sinirin altinda dedi özel mama verdi ama çok hareketli saniyeyi birak sanise durmuyor oyleyiz kavgalar kıskançlık lar başladı bizde de durumlar böyle cnm

Yok bnmkiler daha ayrı cinsler normalde baba baba işleri düşünce mesela acıkınca yada uykuları gelince kısaca sıkıntılı bit durum varsa anne diyorlar normal bi anlarında hala anneyi duyamadım
bakalim büyüyünce en çok annelr ini ararlar benim.büyük kız iki dk durmiyor bensiz seni çok özledimdiyor hemn

ay canlarım emin ol istahsiz ve hareketli çocuğa ne yapsan olmuyor büyük kız kıyafetli 15 kilo Allaha Şükür sağlığı iyi bütün kemikler sayiliyir o kadr az yoyor ki anlatamam ama artık takmıyorum benim iki kizda zayıf bölümde
ah o minnoslar ah birdw dillenin ce ne tatlı s olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…