Biz Kraft Neon kullanıyoruz doğduğundan beri. Çok memnunuz. Tam yatan çift yönlü travel olmayan ve bir nebze uygun fiyatlı diye bunu almıştık. İyi ki de öyle yapmışızÇift yönlü Bebek Arabası kullanıp memnun kaldiginiz var mı
Şimdi biriktiriyordur onlar kelimeleri annesi birden başlarlar sonra susturamazsınızMaşallah bebislere bnmkiler konusmayacak heralde bu gidisle baba baba akşama dek arada dede başka birşey yok :)
Hadi inş :)Şimdi biriktiriyordur onlar kelimeleri annesi birden başlarlar sonra susturamazsınız
600 ünite vermelisin 1 yaşındalar demirle verilmiyor ac tok önemli değilmişDemiri sabah aksam 5 er damla, limonla karistirip veriyorum , oncesi sonrasi 1er saat ac. Ben de D vitamini konusunda emin olamadim. devletin verdigi 50000 IU , bizim iyi diye aldigimiz 400 IU arada uçurum var , devletin verdigini mi kullanmaliyiz acaba , onu ac mi vermeliyiz ,demirle birlikte mi vermeliyiz siz nasil.yapiyorsunuz
Limonu çok seviyor ben de yarın limonla deneyim bakalım. D vitaminini gün içinde ne zaman aklıma gelirse o zaman veriyorum ben açlık tokluk çok önemli değil. Wellcare 600 IU aldım, daha önce yine Wellcare ve Ocean 400 IU kullanmıştık. 50000 aşırı fazla yalnız D vitmininin fazlası da bazı sorunlara yol açıyordu diye hatırlıyorum.Demiri sabah aksam 5 er damla, limonla karistirip veriyorum , oncesi sonrasi 1er saat ac. Ben de D vitamini konusunda emin olamadim. devletin verdigi 50000 IU , bizim iyi diye aldigimiz 400 IU arada uçurum var , devletin verdigini mi kullanmaliyiz acaba , onu ac mi vermeliyiz ,demirle birlikte mi vermeliyiz siz nasil.yapiyorsunuz
Gündüz uyku düzeni nasıl? Gündüz çok uyuyor da ondan mı gece 1’e kadar uyumuyor? Yoksa uyumadığı halde mi öyle? Gece için de sıcaktan rahatsız oluyor olabilir, demir ilacı çok gaz yapıyor bizde sizde de öyleyse ondan rahatsız oluyor olabilir. Gece su vermiyorsan onu dene bir de.Maşallah kizlar cok guzel haberlerbizde yurume henuz 7-8 adimi gecmedi , surekli konusuyor ama kendi dilinde
ben de uykudan muzdaribim , gece 1 e kadar uyumuyor 2de 4te 7de kalkiyor ,her kalkmasinda yatakta dönüp durmalar oturmalar aglamalar. Isyanlardayim artik. Bunu nasil degistirebilirim kizlar her gün ölü gibiyim
Geçmiş olsun canim 7 ay kan icin çabaladık doldu şükür efe yemediği icin şurup ağırlıklı gittik ferro sanol b ama pekmez et karaciğer yedir demişti doktor kuzu ciğeri kıyma çorba sebze yemeklerine koyabilirsin yada direkt kofteMerhaba kızlar. Dün deri testi yapıldı ve sadece yumurta beyazına alerjisi çıktı. Yumurtayı bende yemeyecegim. Oğluma da 3 ay daha denemek bile yok. Diğer ürünleri de yavaş yavaş vermeye başlıcam. Önce kuzu etiyle başla dedi.
Kan tahlilinde ciddi bir kansızlıgı ve b12 vitamini eksikliği görüldü. O yüzden iğneye ve damlaya başladık.
Ensesindeki doğum lekeside küçüldüğü ve babasından da olduğu için herhangi bir tedaviye gerek yok ama takip edin dedi.
1 yaş göz ve kulak muayenesini de olduk. Çok şükür onlarda bir sıkıntı yok.
Size sorun kansızlık yaşayan var mı ve kıymayı bebeklerinize nasıl veriyorsunuz?
Maşallah bebislere bnmkiler konusmayacak heralde bu gidisle baba baba akşama dek arada dede başka birşey yok :)
Canım sadece uyurken verebiliyorum içmiyorlar gün icindede mama almıyorlar diye içmiyorlar öylebaşka yol bulamadım ama bakalım araştırıyorum tadını sevecekleri cesidini bulursam alicam ferro şenol damlasini surubunu içmediler bir tanede adını hatirlamadim saglik ocağı vermisti onuda içmediler
ya sürekli olarak kusur arayıp duruyorlar. insanı şüpheye düşürecek hareketler. hepimizin çocuklarına sağlık versin Allah
Sağol canm bakiyorum hemenBiz Kraft Neon kullanıyoruz doğduğundan beri. Çok memnunuz. Tam yatan çift yönlü travel olmayan ve bir nebze uygun fiyatlı diye bunu almıştık. İyi ki de öyle yapmışız
benimkide öyleydi şuan yine öyle gerçiMaşallah kizlar cok guzel haberlerbizde yurume henuz 7-8 adimi gecmedi , surekli konusuyor ama kendi dilinde
ben de uykudan muzdaribim , gece 1 e kadar uyumuyor 2de 4te 7de kalkiyor ,her kalkmasinda yatakta dönüp durmalar oturmalar aglamalar. Isyanlardayim artik. Bunu nasil degistirebilirim kizlar her gün ölü gibiyim
Bana verme artık dediler sağlık ocağında 1 yaşından sonada veriliyor muDemiri sabah aksam 5 er damla, limonla karistirip veriyorum , oncesi sonrasi 1er saat ac. Ben de D vitamini konusunda emin olamadim. devletin verdigi 50000 IU , bizim iyi diye aldigimiz 400 IU arada uçurum var , devletin verdigini mi kullanmaliyiz acaba , onu ac mi vermeliyiz ,demirle birlikte mi vermeliyiz siz nasil.yapiyorsunuz
Değere bakıyorlar kuzum devam yada bitir diyorlarSağol canm bakiyorum hemen
benimkide öyleydi şuan yine öyle gerçisabah 7 gibi uyanıp 9 gibi tekrar uyuyodu 1 saatten fazla tek gündüz uykusu oydu zaten.geceleri hep uyaniyordu. Sonra sabah 8de kalkıp öğlen 1de ve akşam üstü 5de uyumaya başladı birer saat ama geceleri daha az uyandı 2.3 defa. Rahat olmuştu benim için. simdi tekrar sabah 9 uykusuna başladı gece çok uyaniyo tekrar degistircem insallah
Bana verme artık dediler sağlık ocağında 1 yaşından sonada veriliyor mu
Değere bakıyorlar kuzum devam yada bitir diyorlar
Güneşe çıkar 30 dk günlük kuzuBizim bakılmadan soylendi bırak diye. Bide tahlil istiyoruz ama şimdi gitme hastaneye bu süreçte dedi.tahlil bende çok istiyorum ama hastaneye gidemedim korkudan
Sağol canım. Pekmez her sabah veriyorum zaten. Kuzu kıyması aldım bugün öğlen çorbasına koydum ve ağzının etrafı komple kıpkırmızı oldu. Ama 5 gün vermeye devam edeceğim alışır belki diye.Geçmiş olsun canim 7 ay kan icin çabaladık doldu şükür efe yemediği icin şurup ağırlıklı gittik ferro sanol b ama pekmez et karaciğer yedir demişti doktor kuzu ciğeri kıyma çorba sebze yemeklerine koyabilirsin yada direkt kofte
efenin de lekesi var kahverengi 3 tane sorun yok demişlerdi yumurta olmasına sadece sevindim geçmiş olsun
GEcmis olsun cnm.Merhaba kızlar. Dün deri testi yapıldı ve sadece yumurta beyazına alerjisi çıktı. Yumurtayı bende yemeyecegim. Oğluma da 3 ay daha denemek bile yok. Diğer ürünleri de yavaş yavaş vermeye başlıcam. Önce kuzu etiyle başla dedi.
Kan tahlilinde ciddi bir kansızlıgı ve b12 vitamini eksikliği görüldü. O yüzden iğneye ve damlaya başladık.
Ensesindeki doğum lekeside küçüldüğü ve babasından da olduğu için herhangi bir tedaviye gerek yok ama takip edin dedi.
1 yaş göz ve kulak muayenesini de olduk. Çok şükür onlarda bir sıkıntı yok.
Size sorun kansızlık yaşayan var mı ve kıymayı bebeklerinize nasıl veriyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?