2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Atak haftasıdır
Bak benimki öglen 15.00 arabada yarım saat uyudu bidaha sabah 7 den beri ayakta
Ögle uuykusundan nefret ediyor cocık
Ohoo seninki benimkini de geçmiş. Allah sana da kolaylık versin. Benimki yanında yatarsam 1 saate kadar öğlen uykusunu uyuyor. Bakalım yeni uyutma şeklinde nasıl olacak.

Evet gce emzirmeyi birakmak buyuk rhatlik ben anca azaltabildim bkalim 18. Aydan sonea gece emzirmeyi keserim artik muhtemrlrn

Kesinlikle ki biz geç bile kaldık ama işte insan kıyamıyor.
Evet doktora kalsa coktan birakman lazin diyo zaten benim bu emzirme isi zatem cok handikapli bu gidisle 3-4 yasina kadar emziricem galiba ben oglen uykusu az olunca cok yorgun hissediyoeum kwndide cok agresiflesiyoe zaten evet simdi sen yeni bi doneme basladin gece emzirmeme donemi oturunxa daha iyi yazarsin

Aynı durumdayız emmeden asla uyumuyor gece en az 7-8 kez uyanıyor artık yoruldum.gecen gün emzirmeden uyutalim dedik eşimle, ugrastik baya ama ağlama krizine girdi geri memeyle susturdum mecburen..Bir haftada alisiyormus bebekler ama o bir haftayı böyle geçirmek imkansız geliyor bana ya.Moralini bozma emziren annelerin çoğu bu durumu yaşıyor bir şekilde bunuda aşacağız

Öğlen kaç saat uyuyor? Gece uykusu daha önemli benim içinde. Sürekli uyanınca dinlenemiyorum.

Evet ama bizim sorunumuz ilk gece uykusuna yatarken uyumamak için direnmiyor. Gece uyandığında tekrar uykuya dalamiyor. Bizimki de dün gece çok ağladı. Ama pes etmeyeceğiz. Eşin destekçi olursa daha kolay oluyor. Daha önce de denedim ama tek başıma olmamıştı. Şimdi eşim ben emzireyim desem de o bu kadar emeği çöpe atma alışır diyor. Bakalım bir hafta nasıl geçecek.

bir tek ben mi bu durumu dert ediyorum sizlere de sormak istiyorjm misafirlikte vs aile ziyaretlerinde su cay icimi bende inanilmaz stres yaratiyo. Yav icmeyiverin su lanet olasi cayi ne olur yani ha devirevek ha ustume gelecek derken zaten hareketli bi cocuk kalp krizi geciricem artik 2. 3. Bardaklara geciliyo nefrwr ettim caydan

Bende aynı korkuları yaşıyorum. Biz sehpa kullanmayı bıraktık canım. Herkes elinde tutuyor. Birde kendi arkadaşlarımla da yemek masasında yiyip içiyoruz. Böylece yetişemiyor. Yoksa anında deviriyor. Kayınvalidemde 5 kişiydik ve bir çocuğa hakim olamadık devirdi sehpayı Allahtan fındık falandı.

Offf of bu anlayisi bekliyorum su sehpa konsuunda sinir oluyorum ya bu kendi yasitlarimda sorun olmuyoda iste ah bu ailenolaylari ah ay ne zormus ya

Offf of bu anlayisi bekliyorum su sehpa konsuunda sinir oluyorum ya bu kendi yasitlarimda sorun olmuyoda iste ah bu ailenolaylari ah ay ne zormus ya
Bizim ailelerimiz çok şükür öyle şeyleri sorun etmiyor. Çocuğun güvenliği daha öncelikli geliyor. Hele kayinpederim benden eşimden daha çok dikkat eder ve öncesinde uyarır. O tehlikeli bakk dikkat edin işte diye.

aynen beni kız da bütün gece ağlayarak emmeye çalışıyor iki hafta yi geçti bi gram dijlenemiyorum

aynen beni kız da bütün gece ağlayarak emmeye çalışıyor iki hafta yi geçti bi gram dijlenemiyorum
Artık kendi sağlığımdan olacaktım. Durduk yere başım dönüyor. Sürekli halsizim. Sabrım azalmıştı. İnşallah bu düzen iyi olacak. Gece emzirmesini çoktan kesmiş olmamız gerekiyordu.

Sizleri okudukça ben mi hata yaptım diyorum doktor tavsiyesiyle 6. Aydan beri gece beslememiz yok
O her cocukta farklı.
Bizimde bi dönem kalkmadı gece beslenmeye.
Bende besinsiz mi kalıyor diye dert ediyordm.
Dr siz gece kalkıp yemek yiyor musunuz uyku arasında?Büyüyor artk yavavas yavas bırakır dedi.
Suara kalkıyor ama kafasına essin bırakır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…