2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Meme meme dedigi de oliyor ama genelde herseyi soru seklinde soruyor yiyim mi , gidelim mi, emiyim mi, aliyim mi , bazen almiyim mi diye olumsuz sekilde soruyor. Cok gulduruyor bizi yaa
cok ilginc, maşallah diyelim bizimki soru sormayı bırak daha o kelimeleri kullanamıyor bile. Baba, dede, mama, meme, gedi (kedi), ü-ü (ütü), bir, dete(teyze), Bu kadar. Öyle emiyim mi, emmiyim filan yok çekiştirip memmeeeee diye bağırıyor:) çok mu konuştunuz yani özellikle mi öğrettiniz soru Cümlelerini yoksa kendi kendine mi öğrendi? Ben çok konuşuyorum her şeyin adını biliyor gösteriyor ama söylemek yok...
Evet evladina daha iyi bakabilmek icin zaten... Ya ben seye takildim meme emiyimmi diye soru cumlesi kurabiliyo mu bizimki direkt gogsumu acip anne meme diyor yani bu sekilde kuralli cumle kurdugunu ben hic duymadim
Bizimki anne demiyor hiç. Anne de bakayım diyorum dede diyor. Ama günde milyooonn kez baba der.

Benimki hiç konuşmuyor bu ara birakti gösterme de yok tembellll baba demeleri yokmu anne haala demedi pasam

canım senin dedim kozmik bakım sayfasında sütten kesmek için de zaman varmış bak istersen bi
Evet evet canim tuvalet egitimi tarihleri, ev temizligi tarihleri bile var ay takvimine göre. Sutten kesme olayi şimdilik rafa kalkti. meme olmadan hic uyutamam, bi de Mysonismysun in attogi video da dusuncelerimi degistirdi

Tesekkurler canim, soru cumlelerini ozellikle ogretmedik ama bizden duymustur. ben cok konusuyorum onunla, tv telefon izletmiyorum , Otuz Milyon Kelime kitabinda cok kelime duymasinin onemini baya carpici sekilde anlatiyor tavsiye ederim. Bizim kiz da babasina asla baba demiyor dede diyor. Eşim de pes etti artik dede diyince "efendim dedecim" diyor

Merhaba kızlar çıldıracağım artık gece hiç uyanmazsak 6 kez kesin uyanıyoruz sabah 8 akşam 10 full mesai zaten gündüz bazen bir kez 1 saat bazen 2 kez yarımşar saat uyuyup uyanıyorlar kizlardan biri şükür gene uyuyor da diğeri fena çocuk akşam yatağına yatırdın mı gaz sancısı çekmeye başlıyor bu yuzdende gece boyu surekli uyanıyor niye oluyor anlamıyorum da ne yapabilirim gündüz panduf giydirmeye başladım ayaklarını sıcak tutuyorum yedikleri gaz yapacak birşey değil ne yapacağım hiç bilmiyorum bana bi fikir verin ne olur

benim kızda anne demiyor herkese ve hersey baba diyor iyice sinir oldum
L lavanta111 canım bikaç gündür bende kesmeyi dusunuyor artık yani bütün gece emiyor ve asla derin uykuya geçmiyor bende o kadr bitkin haldeyimki

14 aydır kıvranıyoruz canım 24 saat Gaz sancısı çözüm bulamadım bularsan söyle çok fena kıvranıyor gUrrrr gurrrr karni sürekli ıkınma çığlık ağlama

14 aydır kıvranıyoruz canım 24 saat Gaz sancısı çözüm bulamadım bularsan söyle çok fena kıvranıyor gUrrrr gurrrr karni sürekli ıkınma çığlık ağlama
Bir iki aydır yoktu birkacgundur gene başladı gece çığlık atarak uyanıyor kıvranıyor elimden hiçbirşey gelmiyor dün acıdan bana sarılıp uyudu ben uyumak işte sürekli şancı geldikçe kıvrana kıvrana mahvoldu çocuğum daha gece artık dayanamadim calpol verdim ama hic etki etmedi bu sabah fark ettim aşı dışı çıkmaya başlamış o yüzden olabilir mi acaba biri çıkmış 3 azıda iyice kabarmış çıkmak üzereler hanımın on altta 2 dışle kaldı azilari çıkmaya başladı önce bu gecede aynı yaparsa acı elma yağı deneyeceğim bakım belki ise yarar 4-5 aylıkken kullanmıştım ise yaramıştı o zaman

Nasıl kullanıyorsun elma yağını kıyamam ya aynisi efenin saydiklarin

Canım çok geçmiş olsun yatirdiginda ayağına havluyla sıcak su torbası koysan belki biraz rahatlatir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…